ayy ttalım bulmaya çalışıyorum bende en son nerde kaldımı arıyom ilk önce bi bulim okumaya başlıcam ama aklımda en son ayın 4 de bakodum gbi gelo..
aybuke sedef merhaba
tatlım ben senin yazdığın cevaplardan girdim
meraba yarencim nasılsın bakalım
nasıl anlamdım tatlım valla
selam kızlarr yarencim nasılsın
sağol tatlım çok şükür iyiyim cnm sat bat ve evlilik yıldönumu yazıp listede yer almak istermisin
merhaba tatlım sen nasıl oldun liste guncelliyoruz cnm sat bat verebilirmisin nasıl oldu moralın biliyosun ben cok etkilendim senin durumundan
tabi canım sat 06.02.2012...bat 03.03.2012....ewlilik yıldönümüm 06.06.2010...listeye eklendimmi:)
profilden yazdığın cevaplara gir ben 338. sayfadayım oraya kadar olanları yazdım sanma özel msjla göndercem hatta sen arkadaşlarla sohpet et ben hepsini sana yolluym sende kaydedersin
iyi sayılırım..
11 mart bat canım..
ne biliyim hala moralim aynı...
ßeklemek geLmeyenin aRdından TutuLan SonsuzLuk ŞafağıdıR...
tamamdır tatlım az sonra ekleneceksin hayırlı gelir inşalla
ayy çok sağol ttalım benm pc yüüznden nettm çok yavaş ...yeni bilgisayrım gelene kadar idare etcem napimm..sen yolla bana çok makbule geçer yada şöle yapalım listedikiler bak ona göre güncelemde yapbilirzz
doğru söluyon tatlım yeni ay umudumuz olsun sat ne zamandır biz neleri atlattık buda geccek inşalla
iyi sayılırım..
11 mart bat canım..
ne biliyim hala moralim aynı...
ßeklemek geLmeyenin aRdından TutuLan SonsuzLuk ŞafağıdıR...
tamam ttalım sağol valla yaaa..oyy hakkını nasılöderim senn canım benmmcnm yeniler var ondan tek tek bakıyorm sen sohpete başla ben yetişirim katılırım aranıza
sat 11 şubat
evlilik yıldönümüm 05.07.201o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?