Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy ttalım bulmaya çalışıyorum bende en son nerde kaldımı arıyom ilk önce bi bulim okumaya başlıcam ama aklımda en son ayın 4 de bakodum gbi gelo..

merhaba tatlım sen nasıl oldun liste guncelliyoruz cnm sat bat verebilirmisin nasıl oldu moralın biliyosun ben cok etkilendim senin durumundan

iyi sayılırım..
11 mart bat canım..
ne biliyim hala moralim aynı...

ßeklemek geLmeyenin aRdından TutuLan SonsuzLuk ŞafağıdıR...

profilden yazdığın cevaplara gir ben 338. sayfadayım oraya kadar olanları yazdım sanma özel msjla göndercem hatta sen arkadaşlarla sohpet et ben hepsini sana yolluym sende kaydedersin

ayy çok sağol ttalım benm pc yüüznden nettm çok yavaş ...yeni bilgisayrım gelene kadar idare etcem napimm..sen yolla bana çok makbule geçer yada şöle yapalım listedikiler bak ona göre güncelemde yapbilirzz

ayy çok sağol ttalım benm pc yüüznden nettm çok yavaş ...yeni bilgisayrım gelene kadar idare etcem napimm..sen yolla bana çok makbule geçer yada şöle yapalım listedikiler bak ona göre güncelemde yapbilirzz

cnm yeniler var ondan tek tek bakıyorm sen sohpete başla ben yetişirim katılırım aranıza

cnm yeniler var ondan tek tek bakıyorm sen sohpete başla ben yetişirim katılırım aranıza
tamam ttalım sağol valla yaaa..oyy hakkını nasılöderim senn canım benmm
sat 11 şubat
evlilik yıldönümüm 05.07.201o

merhabatatlım nasılsın...

yeni katılan arkadşlr hoşgelsiniz armıza...umrımm yenii yılda istemiz her şey gbi bebişlerimizde göbişimize yerleşir...

bu arda arkadşlar sat bat yaş kaçıncı bebk çalışması evlilik yılı söyleyelimm yazom şimdi sonra listeye eklicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…