Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞŞşşşştttt !!!!!!!
Koooomşuuuuum...
Sana diyom, kız duymuyonmu beniii..![]()
aşagıda pek çok yeni arkadaş var kızlar bu topik uğurlu geldi şimdiden 7 hamilemiz var bu gece liste guncelleniyo sizde listedee yer alamk isterseniz sat bat evlilişk yıldönumu ve yaşınızı vererk listede yer alabilirsiniz
şekercininkızı hoşgeldin
Canım doktor problem yok dedi esimdede yok sorun.bende sorun varsa bile tedavi için korunmasız 1 yılı doldurmanız lazım dedi.sogan kürüne basladım bu ay 4 gün oldu inş.işe yarar canım
slm kanka gittimi misafirler...diğer kanka nerde acepp:44::44:
6 şubatta 2 yıl doldu işte..çözülmicek gbi değil ama ben çok fedakarlıkta bulundum onn için...meslela okulumu bırktım 4 yıllığa tammalmadım..çalışmayı bırktım kapandım ailesiyle oturmaya başladım...ama benim haytım zindan oldu sosyal hayatım biit..iletişim sorunumuz var..hep onn ailesi..ablalrı abileri vs..bıktım..düğüne gidicez arkadşımın zar zor ikna ediyorum..eve geliyo tamm yorgun çalışmadığı zamnlarda oluyo izin günlerinde akşam 6 da yatoo 10 gbi kalkıyo..ben yatınca surat asıyo.öğlene kadar uyumamam karışıyoo..vs vs..sürekli kavga...en kötüsüde kavga anında çok kırıcı oluyo...ben yapıcı oldukça o yıkıcı oluyo...bende de dil var inkar edemm bi başldım mı susmk bilmiyorumm sonra o kırıcı sözlere başlıyınca susyorum..özür dilemeyi bilmez..saygısız...işin en kötü tarafı oturup konuşamıyoruz..sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz...çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden istemiyorum bir şey yapmak...ve alınganlığım çok üzerimde bugnlerde..bugn barışmıştıkk..fatura ödemeye gtcekti..hadi beraber gidelim dedi.bende tmm dedim. sonra üstümü değiştirrken sen niye gelon diye şaka yaptı... bende gelmiyorum dedim yok şaka yaptım fln..baktım evde pis gelmicem aman bi kavga vi kavga kıyamet kopuyo...umrumda değilsinde tut bela okumlara kadar ..oturdum derin nefes aldım gitmemek için zor durdum..çünkü inadım..gidersem dönmem..o yüzden 1 hafta verdim kendime ya düzelr ya da biter..çünkü çok yoruldummm ...bebk isteme konusunda da 1 hafta sonra değerlendircemcnm ne kadarlık evliydiniz ilk zaamnlar evlilikte böle problemler olabiliyo ama zmaanla evlilik olgunlaşıyo nasıl çözulmucek şeylermi stres te bulantı ağrı yapabiliyo
Bende eşimle her tartışmamda 2. çocuğumun olmadığına şükrediyordum..
İnsan eşiyle anlaşamayınca hemen çocuk konusu aklına geliyor değilmi..
ne olur ne olmaz diye.....
Hıhıhı.. Aynı anda yazmışızz..
![]()
6 şubatta 2 yıl doldu işte..çözülmicek gbi değil ama ben çok fedakarlıkta bulundum onn için...meslela okulumu bırktım 4 yıllığa tammalmadım..çalışmayı bırktım kapandım ailesiyle oturmaya başladım...ama benim haytım zindan oldu sosyal hayatım biit..iletişim sorunumuz var..hep onn ailesi..ablalrı abileri vs..bıktım..düğüne gidicez arkadşımın zar zor ikna ediyorum..eve geliyo tamm yorgun çalışmadığı zamnlarda oluyo izin günlerinde akşam 6 da yatoo 10 gbi kalkıyo..ben yatınca surat asıyo.öğlene kadar uyumamam karışıyoo..vs vs..sürekli kavga...en kötüsüde kavga anında çok kırıcı oluyo...ben yapıcı oldukça o yıkıcı oluyo...bende de dil var inkar edemm bi başldım mı susmk bilmiyorumm sonra o kırıcı sözlere başlıyınca susyorum..özür dilemeyi bilmez..saygısız...işin en kötü tarafı oturup konuşamıyoruz..sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz...çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden istemiyorum bir şey yapmak...ve alınganlığım çok üzerimde bugnlerde..bugn barışmıştıkk..fatura ödemeye gtcekti..hadi beraber gidelim dedi.bende tmm dedim. sonra üstümü değiştirrken sen niye gelon diye şaka yaptı... bende gelmiyorum dedim yok şaka yaptım fln..baktım evde pis gelmicem aman bi kavga vi kavga kıyamet kopuyo...umrumda değilsinde tut bela okumlara kadar ..oturdum derin nefes aldım gitmemek için zor durdum..çünkü inadım..gidersem dönmem..o yüzden 1 hafta verdim kendime ya düzelr ya da biter..çünkü çok yoruldummm ...bebk isteme konusunda da 1 hafta sonra değerlendircem
evet gerçekten şükrediyo insan yaa
6 şubatta 2 yıl doldu işte..çözülmicek gbi değil ama ben çok fedakarlıkta bulundum onn için...meslela okulumu bırktım 4 yıllığa tammalmadım..çalışmayı bırktım kapandım ailesiyle oturmaya başladım...ama benim haytım zindan oldu sosyal hayatım biit..iletişim sorunumuz var..hep onn ailesi..ablalrı abileri vs..bıktım..düğüne gidicez arkadşımın zar zor ikna ediyorum..eve geliyo tamm yorgun çalışmadığı zamnlarda oluyo izin günlerinde akşam 6 da yatoo 10 gbi kalkıyo..ben yatınca surat asıyo.öğlene kadar uyumamam karışıyoo..vs vs..sürekli kavga...en kötüsüde kavga anında çok kırıcı oluyo...ben yapıcı oldukça o yıkıcı oluyo...bende de dil var inkar edemm bi başldım mı susmk bilmiyorumm sonra o kırıcı sözlere başlıyınca susyorum..özür dilemeyi bilmez..saygısız...işin en kötü tarafı oturup konuşamıyoruz..sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz...çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden istemiyorum bir şey yapmak...ve alınganlığım çok üzerimde bugnlerde..bugn barışmıştıkk..fatura ödemeye gtcekti..hadi beraber gidelim dedi.bende tmm dedim. sonra üstümü değiştirrken sen niye gelon diye şaka yaptı... bende gelmiyorum dedim yok şaka yaptım fln..baktım evde pis gelmicem aman bi kavga vi kavga kıyamet kopuyo...umrumda değilsinde tut bela okumlara kadar ..oturdum derin nefes aldım gitmemek için zor durdum..çünkü inadım..gidersem dönmem..o yüzden 1 hafta verdim kendime ya düzelr ya da biter..çünkü çok yoruldummm ...bebk isteme konusunda da 1 hafta sonra değerlendircem
evet gerçekten şükrediyo insan yaa
kızlar merhaba
şeydacım hoşgeldin ama bunlar her evlilikde olan şeyler
lütfen üzme kendini
en kısa zamanda barışırsınız inşallahh
kızlar merhaba
şeydacım hoşgeldin ama bunlar her evlilikde olan şeyler
lütfen üzme kendini
en kısa zamanda barışırsınız inşallahh
nbr cnm pampikte gelmedi bugun dr a gidicekti merak ettim
iyiyim diyecem ama başım ağrıyor sanırım bu klomenin yan etkisi bide adetin 4.günüyüm ilacı içeli 2 gün oldu ama kasıklarımda ağrılar başladı
sen nasılsın
mrb canım nasılsın???
ben okumustum cnm ağrı yaptını cnm yazsana sat bat liste guncellenecekta ben iyiyim cnm sanırım daha yumurtlamadım