Umarim herkez iyidir
Benim moralim bozuk bugun keyfim yoktu
Simdi siz kesin sebebinide sorarsiniz. Sormadan cevaplayayim
Ben hergun meryem suresi okuyorum ya dun esime okuttum suya ve bana bu sabah ne dedi biliyormusunuz?
Benim icimden sanki hic cocugumuz olmayacakmis gibi geliyor. Ben yikildim resmen cok uzuldum.
Inanin ben rahatim cocuk konusunda ama esimin uzulmesi ve olumsuz dusunmesi beni yikti. Resmen agladim ve esim icin cok istiyorum bebegimin olmasini
Bu aksamda bu ayda olmazsa ne hesap ne kitap ne kur hicbirsey yapmayacagiz dedi. Istedigimiz zaman yatlim ben artik calismam bilmem yumurtlama gunuymus diye dedi
Aha ah soyleyin ne yapabilirimki????
Cok uzgunum coooookkkk
selam kızlar....nil.. test yapıcaktın nolduu yaptınmıı??? şeyda da gelmişş...;arada olur canım ööle kavgalar hemen karar verme 1 hafta falan dıye kısa bı zamanda koyma önüne al eşini karşına rahatsız oldugun konuları tartışmadan anlat guzelce; ve bebek işinide aceleye getırme ozaman bu kadar ciddisenn; allah korusun ama boşanmada oln çocuklara oluyor sonradan pişman olma..çabukda karar verme kızgınlıkla hareket etmee canım
iyiaksamlar tatlım ya veren allah elden bişey gelmez demekki hayırlısı ne zamnsa ogundur eşin öyle düşünmesin ya belki rabbim sabrınızı deniyo ama dua etmekten baska bişey varmi inşlh olur cocuyun bızımde yok ben bide 3kere yaptım tüp bebek tutmadı ne yapalım allha ısyan edemeyızkı inşlh olur üzülme canım yaUmarim herkez iyidir
Ben hergun meryem suresi okuyorum ya dun esime okuttum suya ve bana bu sabah ne dedi biliyormusunuz?
Benim icimden sanki hic cocugumuz olmayacakmis gibi geliyor. Ben yikildim resmen cok uzuldum.
Inanin ben rahatim cocuk konusunda ama esimin uzulmesi ve olumsuz dusunmesi beni yikti. Resmen agladim ve esim icin cok istiyorum bebegimin olmasini
Bu aksamda bu ayda olmazsa ne hesap ne kitap ne kur hicbirsey yapmayacagiz dedi. Istedigimiz zaman yatlim ben artik calismam bilmem yumurtlama gunuymus diye dedi
Cok uzgunum coooookkkk
yaa hep sürerse nasıl başa çıktın sen hep çıkardın mı böyle???
şu ana kadar işe yaramadı bende su içmeye başladım tatlım ama yok...zaten yatıyodum uyandım yatakta dönüyodum ondan sonra birden ağzım acı acı oldu başım dönmeye başladı ve lavaboya bile yetişemedim.kötü oldum yaa..genelde sabah çok oluyo yataktan kalkıncada hemen bişey yiyemiyorum bende nasıl geçecek??
Umarim herkez iyidir
Cok uzgunum coooookkkk
Yaptım canım, test negatif..
Gitti onca caaaanım çalışma..
Cildimin üst yüzeyi soyuldu galiba banyo yapmaktan..
Kuruluktan pul pul oldu..
Ne kremler, bebe yağları fayda etmiyor..
Cık cık cık.....
Cık cık cık.....
hoşbuldukk nasılsınn kuşumm
ilk hamileliğimde tamm 9 ay bulantı çektımm ıyyyyy zor gunlerdı ya bulantı yuzunden hast.de bıle yatmıştım acile gıtmıştıkk..allah kolaylık versın şekercininkızıı.........
canım durumlar şöyle ;
bat 10 şubat
sat 10 mart
18.09.2010 evlilik yıldönümü
yaş 31
1. bebiş
aynıyız ya bnimde evlilik yıldönümüm aynı aynı yaştayız bu ne benzerlik böle
tatlımm diyorum ya sağlıklı düşünemiyorum 1 hafta verdim kendime...sen benim evdeki halimi görsen o zamn anlarısın pozitifliği:...çoçukluğunu bitiremmiş biri duruyo dersinnnn..neyse yaa kapatalım bu konuyuutatlım yazdığın şeyler uzucu ama evliliğinde sadece senin yaşadığın şeyler değil sadece yani bi yuvayı yıkmaya yeterli sebepler değil zamanla herşey duzelecektir hatta gulup gececeksin biraz daha eşinin olumlu yönlerini düşünmeye calış sizin ikinize ait bi yuvanız olsa inan herşey daha guzel olacaktır cunku evliliğinizi anlayamamışsınız bi boşanma için şiddet aldatma ev sorumluluğunu alamam gibi sebepler olmalıki ileride pişman olmayasın sende biraz daha düşünerek haraket et biraz daha pozitif bak zıtlatma biraz daha neşeli ol ki eşinde ggörunce pozitif oldunu daha farklı davranır
desteğin için sağol canımm benimmm..ayyy size anlattım nasıl rahatladım anlatamammyaakızlar merhaba
şeydacım hoşgeldin ama bunlar her evlilikde olan şeyler
lütfen üzme kendini
en kısa zamanda barışırsınız inşallahh
ben kavga annında bile olsa ağzımdan çıknalara dikkat edrim ..geri çkemeyi bilirim ama onda bi çene var ayy yarbbm dokundunmu içindeki bütün kini döküyo ..daha da çok can yakmak için yapoo...pişman olcam şeyler söylemdim hiç söylemmde..diyorum ya otrup hep sakinleşiyorum öyle düşünüyorum...canım benim sakın üzme kendini bak.çoğu aile emin ol eşiyle böyle tartışmalar yaşıyo ve sonra düzeliyo bak bizde eşimle çok tartışırdık ama tartışmalarımız azaldı düşün ben evi terkedecektim boşanmayı bile knuşmuştuk bi ara ama sinirle ağızdan çıkıyo herşey sonrada geri dönülmüyor dediğin gibi...böyle yapma ben şimdi o azap veren tartışmaları ve knuşmaları yaptığımıza o kadar pişmanım ki...keşke böyle olmasaydı diyorum çünkü eşimi seviyorum ve biz eşimle hep 3. kişiler yüzünden tartışırdık tartışmaların çoğunun bizle bile alakası yoktu...ama o çok şükür o günler geride kaldı ve şimdi hamileyim inan herşey o kadar farklı ki emin ol sende de herşey düzelecek ve ilerde o günleri niye yaşamışız diyeceksin.sen eşin ve bebeğin...biz hep yanındayız tatlım....kendini yalnız hissetme sakın...
tamm tatlımm neden üzgün işareti yaptınn29 evlilik 7.12.2002 ikinci bebek çalışması sat 7 şubat bat 7 martteşekkürler şeyda elif 5454
tatlım sende bak uyandığında hemen yatktan kalkma yannda baş ucunda su ve şöle tuzlu bişe çucuk kraker gbi şeyler olsun..onlardan bir tane at ağzına su iç yavaş kalk bişe olmaz...bebeişin anne ben burdyım diyokuzu sabah nasıl kötü oldum anlatamam öğür öğür böyle en sonunda zaten sarı safran ayy gözümden yaş aktı resmen...
Umarim herkez iyidir
Cok uzgunum coooookkkk
iyi cnm valla hep aynı avatarımı beyendinmi bize göre dimi
Soğuk su benim midemi biraz yatıştırıyordu..
Her yerde elimde su şişesiyle geziyordumm.
Ama 4 ay boyunca hiçbirşey yemeden yaşadım..
3-4 kilo verdim..
En sonunda beslenememekten bayılmaya başladığımda, eşim beni annemin yanına götürmüştü..
Orada hazır yemek olunca, bir iki yudum bile beni kendime getirmişti..
ama daha kırmızılar gelmedı dımı daha günün geçmedi sankii;inş.olur bekle bakalımm..cildin içinde vazalin sür o ii geliyo
kuzum adet olana kadar umut kesmek yok ben düşükte 13.gun gördum çift çizgişyi gecikmenin
sağol tatlım benim yaa valla inşallah uzun sürmez bu aralar çok yordu beni...sen nasılsın canım iyisin inşallah???
tatlımm diyorum ya sağlıklı düşünemiyorum 1 hafta verdim kendime...sen benim evdeki halimi görsen o zamn anlarısın pozitifliği:...çoçukluğunu bitiremmiş biri duruyo dersinnnn..neyse yaa kapatalım bu konuyuu
desteğin için sağol canımm benimmm..ayyy size anlattım nasıl rahatladım anlatamammyaa
ben kavga annında bile olsa ağzımdan çıknalara dikkat edrim ..geri çkemeyi bilirim ama onda bi çene var ayy yarbbm dokundunmu içindeki bütün kini döküyo ..daha da çok can yakmak için yapoo...pişman olcam şeyler söylemdim hiç söylemmde..diyorum ya otrup hep sakinleşiyorum öyle düşünüyorum...
tamm tatlımm neden üzgün işareti yaptınn
tatlım sende bak uyandığında hemen yatktan kalkma yannda baş ucunda su ve şöle tuzlu bişe çucuk kraker gbi şeyler olsun..onlardan bir tane at ağzına su iç yavaş kalk bişe olmaz...bebeişin anne ben burdyım diyo
tatlım üzme kendini oda sıkılmıştır yorulmuştur bu işlerden kürlerden..umudunuzu yitirmeyinn..ama böle şeyler yaprken çok kafaya takıyosunuz..eşinde sende fsh hormonu kötü etkileniyoo olmuyo sonra...ilşkide bile çocuk düşünüyoruz o yüzden sperde etk,ileniyo bizim yumurtalıklarda..
Kırmızılar gelmedi daha ama belim kopuyor, kasıklarım batıyor..
Kesin sabaha gelir benim kırmızılar..
I-ıh.. Bu ay benden umut yok..
DEmekki neymiiiiş..
Hergün çalışmak fasa fisoymuuuşş..
Cık cık cık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?