Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

eh hayatım benim hep bizim mi ruh halimiz bozulcak onlarında canı var duyguları var cok normal öle düşünmesi zaman zaman öle hissetmiyomusun bak bizde bu ay aynı şekilde düşündük ve gun aşırı olayını kaldırdık ki üstumuzden stres kalkti bi an ki farkettimki biz zaten normal şartlşardada gun aşırı yapıyomuşuz belkide daha sık tamam hayatım de haklısın de ve onu destekle oluruna bırakmış gibi gözukup sen takibini yap ve devreye kadınlını sok anladınmı cnm

ilk hamileliğimde tamm 9 ay bulantı çektımm ıyyyyy zor gunlerdı ya bulantı yuzunden hast.de bıle yatmıştım acile gıtmıştıkk..allah kolaylık versın şekercininkızıı.........

Yaptım canım, test negatif..
Gitti onca caaaanım çalışma..
Cildimin üst yüzeyi soyuldu galiba banyo yapmaktan..
Kuruluktan pul pul oldu..
Ne kremler, bebe yağları fayda etmiyor..
Cık cık cık.....

iyiaksamlar tatlım ya veren allah elden bişey gelmez demekki hayırlısı ne zamnsa ogundur eşin öyle düşünmesin ya belki rabbim sabrınızı deniyo ama dua etmekten baska bişey varmi inşlh olur cocuyun bızımde yok ben bide 3kere yaptım tüp bebek tutmadı ne yapalım allha ısyan edemeyızkı inşlh olur üzülme canım ya

Soğuk su benim midemi biraz yatıştırıyordu..
Her yerde elimde su şişesiyle geziyordumm.

Ama 4 ay boyunca hiçbirşey yemeden yaşadım..
3-4 kilo verdim..
En sonunda beslenememekten bayılmaya başladığımda, eşim beni annemin yanına götürmüştü..
Orada hazır yemek olunca, bir iki yudum bile beni kendime getirmişti..

mrb canım.umutsuzluğa kapılmayın tatlım allahın gücüne gitmesin...zamanını bekliyodur eşinde öyle demek istememiştir eminim içi öyle demiyodur bitanem..sen üzme kendini dualarım hep bizimle..allahın izniyle herşey...

Cık cık cık.....

ama daha kırmızılar gelmedı dımı daha günün geçmedi sankii;inş.olur bekle bakalımm..cildin içinde vazalin sür o ii geliyo
amann bende geçen ay hep kendimi banyoda buluyodum:)) olmadı geçen ay bu ay hiiçç keyfım nezaman gelırse ozaman olduu:)

Son düzenleme:
Cık cık cık.....

kuzum adet olana kadar umut kesmek yok ben düşükte 13.gun gördum çift çizgişyi gecikmenin

ilk hamileliğimde tamm 9 ay bulantı çektımm ıyyyyy zor gunlerdı ya bulantı yuzunden hast.de bıle yatmıştım acile gıtmıştıkk..allah kolaylık versın şekercininkızıı.........

sağol tatlım benim yaa valla inşallah uzun sürmez bu aralar çok yordu beni...sen nasılsın canım iyisin inşallah???

tatlımm diyorum ya sağlıklı düşünemiyorum 1 hafta verdim kendime...sen benim evdeki halimi görsen o zamn anlarısın pozitifliği:...çoçukluğunu bitiremmiş biri duruyo dersinnnn..neyse yaa kapatalım bu konuyuu
kızlar merhaba

şeydacım hoşgeldin ama bunlar her evlilikde olan şeyler
lütfen üzme kendini
en kısa zamanda barışırsınız inşallahh
desteğin için sağol canımm benimmm..ayyy size anlattım nasıl rahatladım anlatamammyaa
ben kavga annında bile olsa ağzımdan çıknalara dikkat edrim ..geri çkemeyi bilirim ama onda bi çene var ayy yarbbm dokundunmu içindeki bütün kini döküyo ..daha da çok can yakmak için yapoo...pişman olcam şeyler söylemdim hiç söylemmde..diyorum ya otrup hep sakinleşiyorum öyle düşünüyorum...
29 evlilik 7.12.2002 ikinci bebek çalışması sat 7 şubat bat 7 mart teşekkürler şeyda elif 5454
tamm tatlımm neden üzgün işareti yaptınn
kuzu sabah nasıl kötü oldum anlatamam öğür öğür böyle en sonunda zaten sarı safran ayy gözümden yaş aktı resmen...
tatlım sende bak uyandığında hemen yatktan kalkma yannda baş ucunda su ve şöle tuzlu bişe çucuk kraker gbi şeyler olsun..onlardan bir tane at ağzına su iç yavaş kalk bişe olmaz...bebeişin anne ben burdyım diyo

tatlım üzme kendini oda sıkılmıştır yorulmuştur bu işlerden kürlerden..umudunuzu yitirmeyinn..ama böle şeyler yaprken çok kafaya takıyosunuz..eşinde sende fsh hormonu kötü etkileniyoo olmuyo sonra...ilşkide bile çocuk düşünüyoruz o yüzden sperde etk,ileniyo bizim yumurtalıklarda..

ay benimde eş,m yaptı hep yemekleri kahvaltı akşam yemegi bi dönem de annemde kaldım çunku pişiremiyodum

ama daha kırmızılar gelmedı dımı daha günün geçmedi sankii;inş.olur bekle bakalımm..cildin içinde vazalin sür o ii geliyo

kuzum adet olana kadar umut kesmek yok ben düşükte 13.gun gördum çift çizgişyi gecikmenin

Kırmızılar gelmedi daha ama belim kopuyor, kasıklarım batıyor..
Kesin sabaha gelir benim kırmızılar..
I-ıh.. Bu ay benden umut yok..

DEmekki neymiiiiş..
Hergün çalışmak fasa fisoymuuuşş..

kuzum elifin msjı kopyaladım sanırım uzuldu geldi kırmızılar die

Kırmızılar gelmedi daha ama belim kopuyor, kasıklarım batıyor..
Kesin sabaha gelir benim kırmızılar..
I-ıh.. Bu ay benden umut yok..

DEmekki neymiiiiş..
Hergün çalışmak fasa fisoymuuuşş..

aynen ya gecen ay olmadı ya amann dedım dahada gun aşırı yapmam;olucağı varsa herturlu olur zatenn

Cık cık cık.....

ayy canım benim ben hergün modundaydım saçlarım uzamıştı artık su göre göre yüzüm bembeyaz olmuştu...
inan hep dua ediyorum hepimiz için allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…