Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yok canım yaa o pc ye hakkımda ne yazdıysa benım normal doğum yapmayı istediğimi düşünüyo. Kendınce benı sezeryana ikna etmeye calışıyo bende osmanda onu hıssettı. Doktorun yanından çıktığımızda aynı nda dedık bu doktor bızım normal ıstedığımızı sanıyo dıye hatta guluştuk
2 cocugumdada bı ıcıme doğmadı he ruyamda bı kız bı erkek göruyodum
Ayol senın hamılelıklerınde doğumlarında da bışey anlamadıkkı

Ya maşallah maşallah sen bayağı ağırlaştın o zaman Rabbim bir nefeste kurtarsın bizimki daha cok küçük teyzesi 12+2 haftaliğiz nasıl zormu son zamanlar
Evet teyzesı kocaman olduk bız. Koca bı göbekle penguen gıbı yuruyerek dolaşıyoz artık ortalıkta
ay dayanamadım hasta yatagımddan kalkıp geldim sizlerin burda oldugunu duyunca
Gecmış olsun canım neyın var. Bu arada hoş geldın

hoşgeldin kuzucuk geçmiş olsun çok çok neyin var üşüttün mü :) hasta oldun mu duurmlar nedir

yok kuzum üşütme degil tüm gece wcde bekledim ishal gibiydim
çok sancım vardı sürekli kustum..
bişeyden zehirlendim snaırım ya da bagırsak parazitlerinden offf yatakta 5 dk duramadım sancıdan
sabaha karsı acile zor attım kendimi..ilaçları içtim rahatladım sabahtan beride yatıodum uyuyodum öle gecıodu

lamişşşş ben sana erkek demiştim dimiii ayyy oğlusumuz gelıormus cok sevindim
ya size bişe itiraf edeyimmi önceden kız isterdim ben artık oglan istiyorummmmm

hoş ne olursakabulum saglıklı olsunda ama ilkinde yasadıgım o kız olsun inadım bitti

aaaaa ınanmıyorummmmm
ay zaten senın oğlun olucak cnm benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ya olsun ama annesi sonu güzel hersey onlar için bak biz yemeden içmeden kesildik zaten ne kalmış ki şunun şurasında ha gayret sabret annesi doğsun unutturacak bu günlerini

Gecmış olsun canım neyın var. Bu arada hoş geldın

saol canım ah çok kötüydüm

tüm gece wcde bekledim ishal gibiydim
çok sancım vardı sürekli kustum..
bişeyden zehirlendim snaırım ya da bagırsak parazitlerinden offf yatakta 5 dk duramadım sancıdan
sabaha karsı acile zor attım kendimi..ilaçları içtim rahatladım sabahtan beride yatıodum uyuyodum öle gecıodu
(copy past yaptım caktırma:)

deemk sonunda katlandı camaşırlar
kardeşim saolsun el attı ama yerine yenileri asıldı çamaşırlıkta kirlencektiler az kalsın... ama o kadar gözümde büyüoki evi toparlıyom iş ona gelince yoruluyom ha bugün ha yarın kalıyo .... kurutma makinesinde sonra katlama makineside icat etseler keşke....
ayy kuzum baya ağır geçrimiin çok geçmiş olsun valla aman dikkat et kendine:) ilaçlarını falan aksatmada tekrarlamsın bari... hakkat demiştiniz erkek diye.ya ben ilkinde çok erkek demiştim sonra kıza heves sardık tabi... şimdide bi tarafım kız diyodu ama erkek oldunu duyunca bukadar sevinirim diye tahmin etmiyodum... demek biyerlede erkek hevesim varmışRabbim sağlıklı sıhatli nasip etsinde kuzum öncelik o tabi... ama küçücük pipisi var diye seviyom şimdi bakalım bizim topiktekiler geneli erkek bakarsın seninde ikinci erkk olur....

Son düzenleme:
aaaaa ınanmıyorummmmm
ay zaten senın oğlun olucak cnm benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay olsun kız benimde oglan olsun

senin nesrinin nilin elifin lamişin büşranın oğlu olacakta ben eksikmi kalayım
hem seydada ogluş istiyor onunda olsun tam olsun

sende ilkinde tutturamadın bakalım bunda tutcakmı

uff moralim çok bozuk her yerim harita gibi oldu yaa

cnm akşa akraba vardı mubarek le bı catlamıştıkı kırmızı genış puff yanı
avonun bılyalı catak gıderıcını aldı okadar sılınmışkı anlatamam sana kızarıklık tamamen gıtmış saydam bı renk almış
hem ındırımde 18 tl ye aldı grmesem ınanmazdım

uff moralim çok bozuk her yerim harita gibi oldu yaa
kız varya aklımdan geçriyodum şimdi demin göbeğim kaşınıyodu dedim çatlamıyodur inş... ay dedim büşraya elife soruyum bi çatlak var mı...ilkinde bana liarac çatlak kremi yamıştı dr alsam mı acaba diye düşünüyodum.... aklımı okudun resmen
yarencim herkesinkini biliyon de bakim o zaman benim neyim olacak:)
hahahaah oda sorumu anacım hayırlısıyla oğluşun oğlacckkkk

hoş geldin canım tabi ya bayanlar bir araya gelirde kaynatmamış olur mu hiç.)
hoşbuldum canım...
orası öyle tabi....

oriflame varda avoncu yok sanırım ya :26:
oriflame de yok mudur kii

Ya olsun ama annesi sonu güzel hersey onlar için bak biz yemeden içmeden kesildik zaten ne kalmış ki şunun şurasında ha gayret sabret annesi doğsun unutturacak bu günlerini
Canım benım hamılelığım allaha şukur çokkk rahat geçti. Koca hamılelık boyunca 2 kere istifre ettim belkide 3 emın değilim ama okadar az. Ağrım olmadı sızım olmadı. Gıtceğim yerden kusur kalmadım. Her duğunde göbek attım hatta evde bıle açıp açıp oynardım. Dışarı iş yaptım 8 ayıma kadar. Sadece gecenlerde çarpıntı yaşadım bıde ara ara şu bır haftadır mıde yanması yaşıyorum okadar. Eşim başlarda bebeği gözlerimle görmesem hamıle olduğuna inanmıcam diyodu. Dedim bende rabbım cumlenıze boyle kolay bı hamılelık yasatsın. Bu arada snın kadardım 1400 km yol gıttım turkıyenın bı ucuna bı kere mıdem bulanmadı
Ahaha hıççççç faketmedım
Çokkk geçmış olsun canım zehırlensen daha kotu olurdun. Bağırsak parazıtlerı çok sancı yapıyo muhtemelen odur. Rabbım beterınden korusun. Şimdi iyisin dimi. Ee acılde busey demedılermı. Abımde gecen gun zehırlenmış iş yerınde yedığınden. 2 gun salmadılar serum ustune serum verıyorlar. Hatta mıde yıkıyorlar sende olmadığına gore zehırlenme değildir sanırım. Aman dıkkat et kendıne sen bıze lazımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…