Yok canım yaa o pc ye hakkımda ne yazdıysa benım normal doğum yapmayı istediğimi düşünüyo. Kendınce benı sezeryana ikna etmeye calışıyo bende osmanda onu hıssettı. Doktorun yanından çıktığımızda aynı nda dedık bu doktor bızım normal ıstedığımızı sanıyo dıye hatta guluştuktabı cnm ya onlarada zor
mesela benım dr um yarım saat mesafede oturuyo ablam doğum yaptıgında sabaha karşı 4 te geldı
ama hep telde ıkınmasın falan dıyede yönetıyo
adın geldı doğurttu gıttı muaynanede yattı bı daha
bence dr senden o elektrıgı aldı senı kesmeyı kaçırmaz
Ayol senın hamılelıklerınde doğumlarında da bışey anlamadıkkı2 cocugumdada bı ıcıme doğmadı he ruyamda bı kız bı erkek göruyodum
Evet teyzesı kocaman olduk bız. Koca bı göbekle penguen gıbı yuruyerek dolaşıyoz artık ortalıktaYa maşallah maşallah sen bayağı ağırlaştın o zaman Rabbim bir nefeste kurtarsın bizimki daha cok küçük teyzesi 12+2 haftaliğiz nasıl zormu son zamanlar
Gecmış olsun canım neyın var. Bu arada hoş geldınay dayanamadım hasta yatagımddan kalkıp geldim sizlerin burda oldugunu duyunca
puff sen yazana kadar geldim ben düşük cene kadın:)
yarımsaat olmustu ben yazalı
hoşgeldin kuzucuk geçmiş olsun çok çok neyin var üşüttün mü :) hasta oldun mu duurmlar nedir
Hosgeldin meri cok geçmiş olsun dikkat et havalar soğudu
yok kuzum üşütme degil tüm gece wcde bekledim ishal gibiydim
çok sancım vardı sürekli kustum..
bişeyden zehirlendim snaırım ya da bagırsak parazitlerinden offf yatakta 5 dk duramadım sancıdan
sabaha karsı acile zor attım kendimi..ilaçları içtim rahatladım sabahtan beride yatıodum uyuyodum öle gecıodu
lamişşşş ben sana erkek demiştim dimiii ayyy oğlusumuz gelıormus cok sevindim
ya size bişe itiraf edeyimmi önceden kız isterdim ben artık oglan istiyorummmmm
hoş ne olursakabulum saglıklı olsunda ama ilkinde yasadıgım o kız olsun inadım bitti
Yok canım yaa o pc ye hakkımda ne yazdıysa benım normal doğum yapmayı istediğimi düşünüyo. Kendınce benı sezeryana ikna etmeye calışıyo bende osmanda onu hıssettı. Doktorun yanından çıktığımızda aynı nda dedık bu doktor bızım normal ıstedığımızı sanıyo dıye hatta guluştuk
Ayol senın hamılelıklerınde doğumlarında da bışey anlamadıkkı
Evet teyzesı kocaman olduk bız. Koca bı göbekle penguen gıbı yuruyerek dolaşıyoz artık ortalıkta
Gecmış olsun canım neyın var. Bu arada hoş geldın
Gecmış olsun canım neyın var. Bu arada hoş geldın
kardeşim saolsun el attı ama yerine yenileri asıldı çamaşırlıkta kirlencektiler az kalsın... ama o kadar gözümde büyüoki evi toparlıyom iş ona gelince yoruluyom ha bugün ha yarın kalıyo .... kurutma makinesinde sonra katlama makineside icat etseler keşke....deemk sonunda katlandı camaşırlar
ayy kuzum baya ağır geçrimiin çok geçmiş olsun valla aman dikkat et kendine:) ilaçlarını falan aksatmada tekrarlamsın bari... hakkat demiştiniz erkek diye.yok kuzum üşütme degil tüm gece wcde bekledim ishal gibiydim
bişeyden zehirlendim snaırım ya da bagırsak parazitlerinden offf yatakta 5 dk duramadım sancıdan
sabaha karsı acile zor attım kendimi..ilaçları içtim rahatladım sabahtan beride yatıodum uyuyodum öle gecıodu
lamişşşş ben sana erkek demiştim dimiii ayyy oğlusumuz gelıormus cok sevindim
ya size bişe itiraf edeyimmi önceden kız isterdim ben artık oglan istiyorummmmm
hoş ne olursakabulum saglıklı olsunda ama ilkinde yasadıgım o kız olsun inadım bitti
aaaaa ınanmıyorummmmm
ay zaten senın oğlun olucak cnm benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaa ınanmıyorummmmm
ay zaten senın oğlun olucak cnm benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gene geldim kaynatmışsınız maşallahh
yarencim herkesinkini biliyon de bakim o zaman benim neyim olacak:)
uff moralim çok bozuk her yerim harita gibi oldu yaa
hah bu topiğe gldıysen kaçınılmaz oglun cnm
kız varya aklımdan geçriyodum şimdiuff moralim çok bozuk her yerim harita gibi oldu yaa
hahahaah oda sorumu anacım hayırlısıyla oğluşun oğlacckkkkyarencim herkesinkini biliyon de bakim o zaman benim neyim olacak:)
hoşbuldum canım...hoş geldin canım tabi ya bayanlar bir araya gelirde kaynatmamış olur mu hiç.)
cnm akşa akraba vardı mubarek le bı catlamıştıkı kırmızı genış puff yanı
avonun bılyalı catak gıderıcını aldı okadar sılınmışkı anlatamam sana kızarıklık tamamen gıtmış saydam bı renk almış
hem ındırımde 18 tl ye aldı grmesem ınanmazdım
Canım benım hamılelığım allaha şukur çokkk rahat geçti. Koca hamılelık boyunca 2 kere istifre ettim belkide 3 emın değilim ama okadar az. Ağrım olmadı sızım olmadı. Gıtceğim yerden kusur kalmadım. Her duğunde göbek attım hatta evde bıle açıp açıp oynardım. Dışarı iş yaptım 8 ayıma kadar. Sadece gecenlerde çarpıntı yaşadım bıde ara ara şu bır haftadır mıde yanması yaşıyorum okadar. Eşim başlarda bebeği gözlerimle görmesem hamıle olduğuna inanmıcam diyodu. Dedim bendeYa olsun ama annesi sonu güzel hersey onlar için bak biz yemeden içmeden kesildik zaten ne kalmış ki şunun şurasında ha gayret sabret annesi doğsun unutturacak bu günlerini
Ahaha hıççççç faketmedımsaol canım ah çok kötüydüm
tüm gece wcde bekledim ishal gibiydim
(copy past yaptım caktırma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?