Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
teşekkür ederim canım sende hg topicimize..az anlat bakayım bana kendini

ben meryem gölcükte yasıorum ilk gebeligimi erken dogumla kaybettim şimdi kendime yeni bi mucize arıyorum

hoşbulduk çok sağol bende mesude tanıştığıma memnun oldum öncelikle bende izmirde yaşıyorum aslen gümüşhaneliyim benimde ilk gebeliğim 12+2 haftalık gebeyim bu arada çok üzüldüm Rabbin en kısa zamanda mucizeni sana göndersin

kızlarr merhaba,, geldim ama gitcem şimdikk oğluş uyanıkk emzirdim şimdi babasına verdim gazını çıkar diye
ervada süt istiyomuş ona süt ısıtcam, songülll senın aras cıkk napıyoo ,

ben çok zayıf başladım gebeliğe 50 kiloyla.
25 kilo aldım..
yediğim her şey yaradı..
çatlakları da önleyemedim malesef

kızlarr merhaba,, geldim ama gitcem şimdikk oğluş uyanıkk emzirdim şimdi babasına verdim gazını çıkar diye

valla ışığı gören geliyo maşallah maşallah topik doldu sende hoş geldin canım

amin inşallah maşallah diyelim nazar değmesin doğumunda anlattığın kadar kolay olur inşallah benim çok zor geçiyo aç duruyorum dersem inanın ne yersem anında çıkarıyorum herşeyden tiksindim mutfak banyo tuvalet temizlik malzemeleri parfüm sabun eşimden ara ara kendimdn bile

SELAMMM HANIMLARRRRRRRRRR NABERR NASILSINIZ BAKIMMM...sinemcik geri dondu hahahaha:
biz iyiyiz canım senide gördüm daha iyi oldum

artık Alamayalara vize de cıktı gider gitmez müjdeli haberi verirsin bize
olabilir canım belkide evet zehirlenme degildi ama öle kötüydümki dogumda okadar sancı cekmeyince dedm herhalde ben ölüyom ama şimdi iyiyim şükür

ah elifim senle aramda 10gün falan vardı seniher gördügümde duygulanıom..
beraber basladık ama bu yolu ben tamamlayamadım..

bende memnun oldum canım..
aa sen gebesin demek
Allah ım senin bebegini korusun bu öle kötü bir duyguki kimseye yasatmasın...
dualarında benide eksik etme olurmu

nilüş hanım nilüş hanım sizde hoşgeldiniz bayadır görüşemedik
bebeiş napıor acaba..oda aras gibi akıllı bebekmi

çok taşakkür ederim canım yaşamadan insan bilemez insan ama tahmin edebiliyorum rabbim kimseye yaşatmasın ama iyi yandan bak oöteki tarafta şefaatçi olacak sana inşallah alan Rabbim yenisini de verir dualarım seninle ve bütün isteyen arkadaşlarımızla

ıyı tatlım benım meme keyfı yaptı sımdık uyku keyfoıne devamm
bence babadan ses cıkana kadar hı muhatap olma ben lee yapıyom ınan

uff moralim çok bozuk her yerim harita gibi oldu yaa
Canım hiç krem kullanmadınmı

Yok canım benım karnımda hıç çatlak yok. Sadece kalçamda var. Orayı gormediğim için krem surmek aklıma gelmedı sonra bır baktım kı halçamda çatlak dolmuş. Bıde kızlar boyle çok paralar vermenıze gerek yok. Ben 3. Ayımda doktora dedim çatlaklar için krem yazarmısınız dıye. Oda devletın karşıladığı bı tane krem var onu yazayım dedi. Fıto. 4. Ayımdan ıtıbaren bıkmadan usanmadan her gece kremlendım. Bu zamana kadar 5 ayda toplasan 5-10 gece anca surmemişimdir. Okadar ıtınalı kullandım kremı. Her ay yazdırdım doktora hemde 2 kutu ve parada odemedım cok cok cuzı bı rakam. Ama karnım çok purussuz bı tane bıle çatlak yok

SELAMMM HANIMLARRRRRRRRRR NABERR NASILSINIZ BAKIMMM...sinemcik geri dondu hahahaha:
Hoş geldın almanya yolcusu

haha bız meryemden nce tanıştık ama ısım bılmyoduk ben songul cnm

kullandım canım vazelin ayrı kullandım badem yağı ayrı kullandmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…