Ayy bılmıyom yaa bışey almam lazım mıde adıdım sureklı agzıma gelıyo reflu olanlara acıdım vallacnm cıgneme tablet rennıe al yarende cok oluyodu benım
bilmem çatı muayenesi oldum 2 defa.
dar falan olsaydı söylerdi hemşireler sanırım..
bakalım kuzum ya çok heyecanlıyım yarın 10:45te randevu.
online yayın ypardım size ama siz gündüz olmuyosunz topicte
Ayy bılmıyom yaa bışey almam lazım mıde adıdım sureklı agzıma gelıyo reflu olanlara acıdım valla
Evet canım catın dar olsaydı dırek sezeryan derlerdı zaten. Ama her doktor esneklıgı dıkkate almıyo sonrada bıssuru dıkış atılıyo. Bana doktorum dedı haftaya catı muayenesı yaparız esneklığıne bakarız kımısı 3 kıloyu doğuramaz kımısı esnek olur 4 kıloyu rahat doğurur. Eger olmuyorsa zorlamayız dedı bakalım duruma gore sezeryan yapacak snırım
yok canım aileler karışmaz öyle fikirlerini söylüyolar tabide kızda rahattık konuda zaten eşim tmm dedikten sonra kimse bişiy demez :) işki biz isim bulalımlamışşşş ısım nasıl ailede olay olurmu drsın
Canım senın içinden ne geciyo ınankı malum olan çıkıyo. Ben hep kız ıstemıştım oldum olası kız ısterdım zaten. Ama hamıle kaldım andan ıtıbaren erkek olacagını bılıyordum hatta baslarda kabullenemıyırdum. Bana 8 haftalıkken bu erkege benzıyo demişti buyuk ıhtımal erkek olucak. Doktora donup hadı ordan 2 aylık nasıl bellı olsun demıştım tabı cumbur cemeat kopmuştuk gulmekten
banda renin duo şurup verdi dr ne olur ne olmaz diye bikere çok fena oldu içtim anında rahatlattı....kullan cnm ya yarende ben cok rahatladım onunla
catı muayne olcan cnm he bence dr ununda ışıne gelır sezercık yapar
kullan cnm ya yarende ben cok rahatladım onunla
catı muayne olcan cnm he bence dr ununda ışıne gelır sezercık yapar
Ya aslında ilk çocuğumun kiz olmasını isterdim ama bana baştan beridir hep erkek geliyor birde rüyamda hep erkek cocuk görüyorum abimin hanimida rüyasında gormuş erkek oluyormuş cocuğum sen .Kaç haftLik gebesin canim
Tabıkı doktorun ışıne gelır normal doğumun saatı bellı değil gunu bellı değil gecenın bı yarısı çağrılma ihtimalı var. Diğer turlu gunu verıyo saatı verıyo gelıyo alıyo. Yaa ben kurtajda 3 kere masaya yattım ya artık gayet rahattım son yattığımda hemsirede sen çok rahat doğum yaparsın dıyodu. Okadar rahattım yanı. Ama ne yalan söyluyeyım sezeryan olursa işime gelir ve içime doğuyo buyuk ihtımalle sezeryan dıcek bana. Bebek şimdi 3120 gr 9 gun sonra kaç olur 3500 olur herhalde bıde sancı fılan yıne çıkmazsa yanı rahatı yerındeyse dha da buyur o zaman zaten sezeryan olur
Ben 37 haftanın içindeyım canım. Bende ruyamda gormuştum ama içten içe hissedıyo ınsan ruyasında gormesıne bıle gerek yok
Ben 37 haftanın içindeyım canım. Bende ruyamda gormuştum ama içten içe hissedıyo ınsan ruyasında gormesıne bıle gerek yok
kızlar meryemın selaı var sıze rahatsızmış bırazcık hatta bayacık
puff sen yazana kadar geldim ben düşük cene kadın:)
yarımsaat olmustu ben yazalı
hoşgeldin kuzucuk geçmiş olsun çok çok neyin var üşüttün mü :) hasta oldun mu duurmlar nedirpuff sen yazana kadar geldim ben düşük cene kadın:)
yarımsaat olmustu ben yazalı
haha kız ne ara geldın sen
kasım topiğede yazıyorum bıyerden aktıf kadınım ben
nasıl oldun cnm yedınmı patatoları
ah yedim birascık karnım ac ama bişe yemeye korkuyom yıne wc de kalırsam diye.
dün gece öle kötü gecti sancılı gectiki dedim hamile olsam kesin dogurmustum
aman allah sizleri korusun hastlık cok zor
zuzular ben kaçım müsadenizle az ütüm var:) yarın için uyku bastırmadan kalkıp onu yapım.. öptüm hepinizi çok çok çook öptüm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?