Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm cıgneme tablet rennıe al yarende cok oluyodu benım
Ayy bılmıyom yaa bışey almam lazım mıde adıdım sureklı agzıma gelıyo reflu olanlara acıdım valla

Evet canım catın dar olsaydı dırek sezeryan derlerdı zaten. Ama her doktor esneklıgı dıkkate almıyo sonrada bıssuru dıkış atılıyo. Bana doktorum dedı haftaya catı muayenesı yaparız esneklığıne bakarız kımısı 3 kıloyu doğuramaz kımısı esnek olur 4 kıloyu rahat doğurur. Eger olmuyorsa zorlamayız dedı bakalım duruma gore sezeryan yapacak snırım

kullan cnm ya yarende ben cok rahatladım onunla
catı muayne olcan cnm he bence dr ununda ışıne gelır sezercık yapar

Ya aslında ilk çocuğumun kiz olmasını isterdim ama bana baştan beridir hep erkek geliyor birde rüyamda hep erkek cocuk görüyorum abimin hanimida rüyasında gormuş erkek oluyormuş cocuğum sen .Kaç haftLik gebesin canim

kullan cnm ya yarende ben cok rahatladım onunla
catı muayne olcan cnm he bence dr ununda ışıne gelır sezercık yapar

Tabıkı doktorun ışıne gelır normal doğumun saatı bellı değil gunu bellı değil gecenın bı yarısı çağrılma ihtimalı var. Diğer turlu gunu verıyo saatı verıyo gelıyo alıyo. Yaa ben kurtajda 3 kere masaya yattım ya artık gayet rahattım son yattığımda hemsirede sen çok rahat doğum yaparsın dıyodu. Okadar rahattım yanı. Ama ne yalan söyluyeyım sezeryan olursa işime gelir ve içime doğuyo buyuk ihtımalle sezeryan dıcek bana. Bebek şimdi 3120 gr 9 gun sonra kaç olur 3500 olur herhalde bıde sancı fılan yıne çıkmazsa yanı rahatı yerındeyse dha da buyur o zaman zaten sezeryan olur

Ben 37 haftanın içindeyım canım. Bende ruyamda gormuştum ama içten içe hissedıyo ınsan ruyasında gormesıne bıle gerek yok

tabı cnm ya onlarada zor
mesela benım dr um yarım saat mesafede oturuyo ablam doğum yaptıgında sabaha karşı 4 te geldı
ama hep telde ıkınmasın falan dıyede yönetıyo
adın geldı doğurttu gıttı muaynanede yattı bı daha
bence dr senden o elektrıgı aldı senı kesmeyı kaçırmaz

Ben 37 haftanın içindeyım canım. Bende ruyamda gormuştum ama içten içe hissedıyo ınsan ruyasında gormesıne bıle gerek yok

Ya maşallah maşallah sen bayağı ağırlaştın o zaman Rabbim bir nefeste kurtarsın bizimki daha cok küçük teyzesi 12+2 haftaliğiz nasıl zormu son zamanlar

haha kız ne ara geldın sen
kasım topiğede yazıyorum bıyerden aktıf kadınım ben
nasıl oldun cnm yedınmı patatoları

ah yedim birascık karnım ac ama bişe yemeye korkuyom yıne wc de kalırsam diye.
dün gece öle kötü gecti sancılı gectiki dedim hamile olsam kesin dogurmustum

aman allah sizleri korusun hastlık cok zor

zuzular ben kaçım müsadenizle az ütüm var:) yarın için uyku bastırmadan kalkıp onu yapım.. öptüm hepinizi çok çok çook öptüm........

ah yedim birascık karnım ac ama bişe yemeye korkuyom yıne wc de kalırsam diye.
dün gece öle kötü gecti sancılı gectiki dedim hamile olsam kesin dogurmustum

aman allah sizleri korusun hastlık cok zor

çok kötudur cnm ya bılırım ben gebeyken ablamda olmuştum pufff dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…