• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hayırlı olsun canım bizim oğlanlara arkadas gelıyo desene. Ayy bu sene ekek senesi sanırım kımı duysam erkek

Canım senınkının rahatı yerınde sanırım hiç çıkmaya nıyetı yok. En son gıttığınde bebeğin kılosu nekadardı git gide normal doğum yapman zorlaşmıyomu sonuçta her gecen gun bebiş gelişiyo

Hoş geldın canım nasılsın

Hoşbuldum canim düne göre çok şükür iyiyim sen nasılsın

Hayırlı olsun canım bizim oğlanlara arkadas gelıyo desene. Ayy bu sene ekek senesi sanırım kımı duysam erkek

Canım senınkının rahatı yerınde sanırım hiç çıkmaya nıyetı yok. En son gıttığınde bebeğin kılosu nekadardı git gide normal doğum yapman zorlaşmıyomu sonuçta her gecen gun bebiş gelişiyo

Hoş geldın canım nasılsın
saol kuzum cidden gelin yapcam derken arkadaş oldu... :32:cidden erkek senesi bu sene heralde topikteki herkes erkek ....:9: 2 kızımız var galiba sevgininki bide yeldanınki dimi... yoksa tufheninki mi kızdı :26:

Merhaba canim benim nasılsın bakım tam net değil doktor erkek gibi dedi ama cuma günü ikili test yapacak o zaman net söylerim dedi cumaya netleşmese söylerim

ıyıyım cnm bende mucızemın haberıyle cok daha ıyı oldum
bebış erkek gıbı dedıyse ole cıkıyo cnm
bıde bızım topikte 2 kızımız var genelde bebışler erkek

aynen canım döyle bi geriliyo ki şuan içimde anlatamam
birde hıçkırık tuttu demin yeni geçti :1::1:
kuzum 3200 e yakındı geçen hafta
bakalım yarın ne olurr...

walla beklerken çatlıoz biz burda bi bilsen ......

aynen bende sanki hastanedeydim bi an... Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inş....

hadi ya benim hiç yiğit yok etrafımda:53: bakalım başka ne altrnetifler olabilir araştırmak lazım... bide 2 isim düşünüyoz biz biri güzel modrn bi isim diğeride kuranda geçen dini anlamı olan bi isim seçme hakkı olsun en azından... ciidn ya oğluşum diye seviyorum şimdi içim bi garip oluyo... Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları...kimseye aratmasın inş...

yani kökten gittyse çok belli olmaz o ... kendini eziyete hiç sokma... ben ağda hiç yapamıyom yaa:26:kuaföre gitmiştim bi kaç kere sonra utandım gidemedim.. kaldı öyle... doğumda naparım bilmiyom.. bide hamileyken bacaklarımı bile alamıyom makineyle kendimi kasmayım diye...:ssz:
fazla yok cnım ya zaten benim fazla çııkmaz.
alt kısmlarda zaten fazla yok :1::1:
üst kısımlarda oluyo işte.
bakalım rahat etmezsem en azından üst kısımlara ağda sürerim şansımı denerim..
utanıyo insan gene de işte :1::1:
benim yiğenimin adı da yiğt efe..
abooww o ne yaramazlıkalr yapıyo görsenizzzzzz..
annem diyo çok yaramaz çoookkk illallah ettirmiş.
ama çok da tatlı diyo.
dans ediyomuş da bakmıyolar diye kızıyomuş.
o dans edecek onlarda izleyecek alkışlayacaklar :1::1::1:

bızde öle yaptık cnm aras kuranda gecıyo
ama bıde sahabe ısmı koymak gerektıgınden Alı Aras okundu kulagına ama Aras kullanıyoruz
yaaa banada bulsanız ya isimler ya netten bakıyom hep klasik isimler yada anlamları çok net değil... şimdiden isim buluyum ki ilerde kimse karışmasın benimkini anca ikna ederim nasılsa:24:

fazla yok cnım ya zaten benim fazla çııkmaz.
alt kısmlarda zaten fazla yok :1::1:
üst kısımlarda oluyo işte.
bakalım rahat etmezsem en azından üst kısımlara ağda sürerim şansımı denerim..
utanıyo insan gene de işte :1::1:
benim yiğenimin adı da yiğt efe..
abooww o ne yaramazlıkalr yapıyo görsenizzzzzz..
annem diyo çok yaramaz çoookkk illallah ettirmiş.
ama çok da tatlı diyo.
dans ediyomuş da bakmıyolar diye kızıyomuş.
o dans edecek onlarda izleyecek alkışlayacaklar :1::1::1:
hahaha yaramaza bak sen yaa... öle tabi insan çekiniyo nerkadarda olsa... bende alıştırabilsem keşke bi kendimi... ama anca doğumdan sonra...nasip olursa inşş...

ıyıyım cnm bende mucızemın haberıyle cok daha ıyı oldum
bebış erkek gıbı dedıyse ole cıkıyo cnm
bıde bızım topikte 2 kızımız var genelde bebışler erkek

Evet ya bende çok sevindim adına Rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten eşim baştan beri erkek diye tutturdu adak bile adamış o derece yani ama ben çok kaptırmamda istemiyorum dediğim gibi kızda olabilir ihtimalini verdi tam net şişmedi erkek olduğunu bir uzanti gördüğünü söyledi erken olduğu icinde değişebilir aynı uzanti kızda da oluyormuş hayırlısı artık canim

yaaa banada bulsanız ya isimler ya netten bakıyom hep klasik isimler yada anlamları çok net değil... şimdiden isim buluyum ki ilerde kimse karışmasın benimkini anca ikna ederim nasılsa:24:

hahaha yaramaza bak sen yaa... öle tabi insan çekiniyo nerkadarda olsa... bende alıştırabilsem keşke bi kendimi... ama anca doğumdan sonra...nasip olursa inşş...

2.5 senedir ağda yapıyorum 1 kere jilete vurmadım :27:
çok da azaldılar :27::27:

Evet ya bende çok sevindim adına Rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten eşim baştan beri erkek diye tutturdu adak bile adamış o derece yani ama ben çok kaptırmamda istemiyorum dediğim gibi kızda olabilir ihtimalini verdi tam net şişmedi erkek olduğunu bir uzanti gördüğünü söyledi erken olduğu icinde değişebilir aynı uzanti kızda da oluyormuş hayırlısı artık canim

tatlım ılk cocuk ınşalla eşının gönulune göre olur sana farketmez nasılsa
cnm ıyı bı dr anlıyo mesela uzantı oluyo ama mesela bzıım dr anlatmıştı bılmem neyle paralel oluyomuş falan dıye ,
ay bı an aklıma geldı cnm öğrendıgımız an hayatımızın şokunu yaşamıştık bız eşimle donduk kaldık
bızım ıcın cok uzak zor bı ıhtımaldı

2.5 senedir ağda yapıyorum 1 kere jilete vurmadım :27:
çok da azaldılar :27::27:
ya beni korkuttular hamilelikte ağda için yoksa kuaförede olsa giderdim... hani en azından doğumdsa rahat etmek adına .. ama dr erkek soramıyorum ...ne olcak benim halim bilemedim...
tuhfenın cnm
bıde sevcanın kızı olmuştu
hee kızlar 3 lendi ozamn sevgininkide kız.....

fazla değil canım kasmıyorum kendimi derin nefes alıyorum tamamdır.
e birazcık acıyo ama o kdar da olacak :1::1:

ay hıc benlık degıl ben catı muayne bıle olmadım cnm
ta yarene gebe kalmadan bı kerecık vajınal muayne oldum oda dr umun asıstanının elınde tırnak ızlerı kalmıştı
gecen dr um dıyokı spıral takalım yom dıyorum kadın dırek dıyo bayıltarak yaparız bılıyo huyumu

Hoşbuldum canim düne göre çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bende ıyıyım canım mıde yanması yasıyorum aksamdn berı arada geçiyo ama geldığı zaman çok kotu oluyo:37:

saol kuzum cidden gelin yapcam derken arkadaş oldu... :32:cidden erkek senesi bu sene heralde topikteki herkes erkek ....:9: 2 kızımız var galiba sevgininki bide yeldanınki dimi... yoksa tufheninki mi kızdı :26:
Aman canım saglıklı olsunlarda onmlı olan o

1:

Canım çokda değilmiş normal olabılırmış 1 hafta da en fazla yarım kılo alsa 3500-3700 fılan olur esneklıkte varsa catında musaitse normal doğum yapabılırsın gıbı gelıyo bana

Bende ıyıyım canım mıde yanması yasıyorum aksamdn berı arada geçiyo ama geldığı zaman çok kotu oluyo:37:

Canım çokda değilmiş normal olabılırmış 1 hafta da en fazla yarım kılo alsa 3500-3700 fılan olur esneklıkte varsa catında musaitse normal doğum yapabılırsın gıbı gelıyo bana

cnm cıgneme tablet rennıe al yarende cok oluyodu benım

ya beni korkuttular hamilelikte ağda için yoksa kuaförede olsa giderdim... hani en azından doğumdsa rahat etmek adına .. ama dr erkek soramıyorum ...ne olcak benim halim bilemedim...

hee kızlar 3 lendi ozamn sevgininkide kız.....
yooo tüm gebelik boyunca her ay yaptım ağdamı hiçbişey olmuyo.
doğumdan sonra en azından 2 ay yapmamak iyi olur çünkü dikişlerin olacağı için..

ay hıc benlık degıl ben catı muayne bıle olmadım cnm
ta yarene gebe kalmadan bı kerecık vajınal muayne oldum oda dr umun asıstanının elınde tırnak ızlerı kalmıştı
gecen dr um dıyokı spıral takalım yom dıyorum kadın dırek dıyo bayıltarak yaparız bılıyo huyumu

çok fenaymışsın :1::1:
ben hiç korkmuyorum.
cesaret var bende zaten.
ilk muayene olduğumda bile fazla acımamıştı :1::1:

bilmem çatı muayenesi oldum 2 defa.
dar falan olsaydı söylerdi hemşireler sanırım..
bakalım kuzum ya çok heyecanlıyım yarın 10:45te randevu.
online yayın ypardım size ama siz gündüz olmuyosunz topicte:27:

yooo tüm gebelik boyunca her ay yaptım ağdamı hiçbişey olmuyo.
doğumdan sonra en azından 2 ay yapmamak iyi olur çünkü dikişlerin olacağı için..

çok fenaymışsın :1::1:
ben hiç korkmuyorum.
cesaret var bende zaten.
ilk muayene olduğumda bile fazla acımamıştı :1::1:

maşalla cnm sana ya
ınşalla bı hapsurukta cıkarırsın
ben korkak tırsık ınan bu konuda

Canım senın içinden ne geciyo ınankı malum olan çıkıyo. Ben hep kız ıstemıştım oldum olası kız ısterdım zaten. Ama hamıle kaldım andan ıtıbaren erkek olacagını bılıyordum hatta baslarda kabullenemıyırdum. Bana 8 haftalıkken bu erkege benzıyo demişti buyuk ıhtımal erkek olucak. Doktora donup hadı ordan 2 aylık nasıl bellı olsun demıştım tabı cumbur cemeat kopmuştuk gulmekten:1:

Back