Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Oflu, benim ilk oğlum 41 haftayı bile doldurmuştu, öyle doğdu..
Gelir gelir merak etme, hiçbiri orada kalmıyor.....

bilemiyorum canım ya doktor 14 e kadar zaman verdi bize.
bakalım ne olack.
sezeryan yolları görünüyo galiba.
yarın kontrolüm var bakalım..
ay nolur dua edin sancılar çıksın açılmam artmış olsun nolur RABBİm ya sezeryan olmak istemiyorum

ölmez canım ölmez bişicik olmaz dr söyler zaten..:) bizde 3 aydan sonra başladık
aa ban öbür gebeliğimde hayatına olduğu gbi devem et tek çok ağır kaldıma dedi üşütme dedi

sağolsın cnm benm..dur bakalım cuma günü görelim bakalım ne nedir diye öle keyfine bakarım cnmm
rabbm bize yardım eyelsinn

Benimkide 3610 doğdu.. En son 4350 idi.. Şİmdi ne oldu bilmem.. Gaz gaz uçacak benim yavrum.. O kadar gazı var ki , inanamazsın.. Büyük adam gibi gaz çıkarıp duruyor.. Beni hiiiç uyutmadığı için sütüm olmyyor.. Bende meme vermek zorunda kalıyorum.. Mamada gaz ve kabız yapıyor.. Tam bir kısır döngü yani..
Ayy yok yaa.. Hep meme arasa canıma minnet.. Emmediği tüm zamanları ağlayarak geçiyor benimkinin.. Hiç susmuyor.. Ama hiç.. Şöyle ağlamadan usulca etrafına bakınsa, içime sokasım gelecek onu.. Ama yok.. Ağlamakta öyle böyle değil.. Çığlık çığlığa.. Tamam gazı var ama yaptığı eziyetim çoğu huysuzluktan.. Abisinden biliyorum ben.. Aynı aynı ayyynı hareketler, aynı ağlamalar... Allah'ım büyük yaa.. Bneim sınavımda bu işte.. Hamileliklerim , doğumlarım ve bebeklerimin büyüme aşamaları çok zor geçiyor.. Rabb'im daha beterinden korusun ne diyim.. Sabırla yine Rabb'imin yardımını bekliyorum.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil...
Ayy evet yaa, uyku gibisi yok.. Geçen naısl olduysa eşim 3,5 saat oyalayabildi bebeği.. Bende 3,5 saat uyudum tabi 1 aydır. Nasıl süt dolmuş göğsüm varya,, Üstüm başım batmış, süt öyle bir akmışki, yataa bile geçmiş... En çok uyku süt yapıyor.. Gerisi boş.. O da bende yok malesef... Yapay mamalara devam..

O hiç belli olmaz.. Benimde ilk oğlumda 2 gün önce hiçbir belirti yoktu.. Gece aniden bir nişanla işler değişti.. Doğum olyı bir anlıktır canım yaa.. Ayın 14 üne daha çok var.. Herşey değişebilir yani..

kız çok var dediğin 5 gün var
bir de riskli gebelik geçirdiğim için doktor tehlikeye atmak istemiyo malum..
iğneler aspirinler vs vs kullandığım için.
çok fazla beklemek istemiyo
normalde 5-10 arasına vermişti.
en son 14 e kadar bekleyelim dedi işte.

Canım baktın sezeryan olmak zorunda kalıcaksın barı 12-12-12 de ol. Unutulmaz bı doğum tarıhı olur bebişin gelişiminide tamamladı

bana çekerse uslu olur elifimm ben hep uyuya uyuya büyümüşüm.
annem beşikten bile çıkartmamış beni

Ohh ne guzel bu bebekmışssın. Rabbım cumlemıze boyle bebekler nasıp etsın. Senın bebışınde işallah sana çeker

Tamam işte.. bende onu diyorum.. Doğum olayında 5 günde çooook şey değişir anacım.. Doğum buu..

bakalım kuzum yarına bağlı her şey..
açılma az da olsa arttıysa normal doğum olur gibi geliyo bana.
dua edin kızlar ya hayırlısı olsun

evet kuzum sen bilodun ztn negtif olsa san süpriz olcktıı..eymen oğlummm..paşam benimmm..kızmı erkekmi diyede sorsana sen ona bakim ne dicek kuzum

evet kuzum sen bilodun ztn negtif olsa san süpriz olcktıı..eymen oğlummm..paşam benimmm..kızmı erkekmi diyede sorsana sen ona bakim ne dicek kuzum

Eymen mujde ıstıyo teyzesı o okadar dedı sana. Ama cınsıyetıde sormuyalım okadar da zorlamıyalım bence cocuk yeterın ulennnn dıye ısyan edecek valla

ay kızlar bilosunuz benm adetm düzensiz ama ben 5 kasımda adet oldum ve yumurtam 23 de çatladı..artık ne ara dölnndi bilmeme.14 aralıkta gtsem kese gözükür deme

ay kızlar bilosunuz benm adetm düzensiz ama ben 5 kasımda adet oldum ve yumurtam 23 de çatladı..artık ne ara dölnndi bilmeme.14 aralıkta gtsem kese gözükür deme

Amannn seyda dusunduğun seye bak bızarda herseyı akışına bırak. Bu donemler çok onemlı oyle olur olmaz herseyı stres yapma. Doktor senı çağırdı zaten o gune.eee daha neyı duşunuyon vaktı geldıyse gorunur gelmedıyse bı kaç gun sonraya bıdaha cağırır bak benı kızdırma getırtme benı oraya

Seydacim sayende topikte resmen bayram havasi var

ayy canım inşllh listemizdeki herkes hamile klaırda işte ozman bayram yeri olur..3 sen sonunda rabbm hediyesini sundu..birde diyolar kafnda oolmasın..her an aklımdaydı bebekle yatıp bebekle kalaktım hep duayla oldu bu ay inşllh keseyide görrüm

INSALLAH canim INSALLAH her sey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…