ALLah razı olsun canım
benimkinin hiç gelmeye niyeti yok galiba :26:
Oflu, benim ilk oğlum 41 haftayı bile doldurmuştu, öyle doğdu..
Gelir gelir merak etme, hiçbiri orada kalmıyor.....
Evet senınkının maşallahı var hiççç istifini bozmuyo baksanaanam bence bu bebek doğdugundada uykucu olur hiç rahatını bozmak istemez
aa ban öbür gebeliğimde hayatına olduğu gbi devem et tek çok ağır kaldıma dedi üşütme dediölmez canım ölmez bişicik olmaz dr söyler zaten..:) bizde 3 aydan sonra başladık
E olur tabi neden olmasın, ama kendini iyi hissediyorsan tut.. Dikkat et, tansiyonun falan düşerse devam etme.. Anlıyorum seni, şimdi sana ne yapsan şükrünü eda edemezsin gibi geliyor di mi.. Rabb'im cömerttir.. Sen onun sana yaptığı bu cömertliği hiç unutma yeter.. Az ama devamlı olan ibadetler efdaldir.. Yani Allah katında daha sevimlidir.. 10 gün oruç tutupta, sonra unutma şükrünü sakın.. Bol bol sadaka ver.. Sadaka kazaları, belaları önler.. Rabb'im hayırlı eylesin.. Veeeeeeeeeeee.. Hamişliğinin taıdnı çıkar, benden tavsiye.. Ben başaramadım, sen tada tada yaşa inşaAllah.............
3.500 doğdu şuanda 4 ü geçkin maşşllah.. seninki kaç kılo doğdu.. bende giremiyorum sorma,songül msj çekmiş de şeyda için bi bakim dedim ... benimkide hep memede yaa uyanık oldumu hep meme arıyo o ağzı hep açık kapmaya çalışıyo sürekli:)) gece daha sık uyanıyo eşime verdim sabah al hele şunu dedim:) azcık aralıklsız uyuyunca kafam yerine geldi valla.. arada gazı olup bacaklarını kastırıyo ozaman ağlıyo,onun dışında emip uyuyo ama hep memede olunca wc ye bile gidemiyorum yaniii... senınkınınde gazı mı var acaba niye aglıyokı yawrum..
bilemiyorum canım ya doktor 14 e kadar zaman verdi bize.
bakalım ne olack.
sezeryan yolları görünüyo galiba.
yarın kontrolüm var bakalım..
ay nolur dua edin sancılar çıksın açılmam artmış olsun nolur RABBİm ya sezeryan olmak istemiyorum
O hiç belli olmaz.. Benimde ilk oğlumda 2 gün önce hiçbir belirti yoktu.. Gece aniden bir nişanla işler değişti.. Doğum olyı bir anlıktır canım yaa.. Ayın 14 üne daha çok var.. Herşey değişebilir yani..
Canım baktın sezeryan olmak zorunda kalıcaksın barı 12-12-12 de ol. Unutulmaz bı doğum tarıhı olur bebişin gelişiminide tamamladıbilemiyorum canım ya doktor 14 e kadar zaman verdi bize.
bakalım ne olack.
sezeryan yolları görünüyo galiba.
yarın kontrolüm var bakalım..
ay nolur dua edin sancılar çıksın açılmam artmış olsun nolur RABBİm ya sezeryan olmak istemiyorum
bana çekerse uslu olur elifimm ben hep uyuya uyuya büyümüşüm.
annem beşikten bile çıkartmamış beni
kız çok var dediğin 5 gün var
bir de riskli gebelik geçirdiğim için doktor tehlikeye atmak istemiyo malum..
iğneler aspirinler vs vs kullandığım için.
çok fazla beklemek istemiyo
normalde 5-10 arasına vermişti.
en son 14 e kadar bekleyelim dedi işte.
Canım baktın sezeryan olmak zorunda kalıcaksın barı 12-12-12 de ol. Unutulmaz bı doğum tarıhı olur bebişin gelişiminide tamamladı
Ohh ne guzel bu bebekmışssın. Rabbım cumlemıze boyle bebekler nasıp etsın. Senın bebışınde işallah sana çeker
Tamam işte.. bende onu diyorum.. Doğum olayında 5 günde çooook şey değişir anacım.. Doğum buu..
Seydacım canımmmmmm çookkk tebrık ederım nasıl mutlu oldum anlatamam. Gerçi benım için süpriz olmadı ben bılıyordum sanada dıyordum. Ayy şimdi yıne dualara ihtiyacımız var rabbım sağlıklı bı şekılde kucağına almayı sorunsuz bı hamılelık yaşamayı nasıp etsın işallah. :119::119::119::119::119::119::119:
evet kuzum sen bilodun ztn negtif olsa san süpriz olcktıı..eymen oğlummm..paşam benimmm..kızmı erkekmi diyede sorsana sen ona bakim ne dicek kuzum
Eymen mujde ıstıyo teyzesıo okadar dedı sana. Ama cınsıyetıde sormuyalım okadar da zorlamıyalım bence cocuk yeterın ulennnn dıye ısyan edecek valla
ay kızlar bilosunuz benm adetm düzensiz ama ben 5 kasımda adet oldum ve yumurtam 23 de çatladı..artık ne ara dölnndi bilmeme.14 aralıkta gtsem kese gözükür deme
hahah ii baklaım sormayalım :)))
ne isto benden sölesinn eymenimm
Seydacim sayende topikte resmen bayram havasi var
ayy canım inşllh listemizdeki herkes hamile klaırda işte ozman bayram yeri olur..3 sen sonunda rabbm hediyesini sundu..birde diyolar kafnda oolmasın..her an aklımdaydı bebekle yatıp bebekle kalaktım hep duayla oldu bu ay inşllh keseyide görrüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?