Amannn seyda dusunduğun seye bakbızarda herseyı akışına bırak. Bu donemler çok onemlı oyle olur olmaz herseyı stres yapma. Doktor senı çağırdı zaten o gune.eee daha neyı duşunuyon vaktı geldıyse gorunur gelmedıyse bı kaç gun sonraya bıdaha cağırır bak benı kızdırma getırtme benı oraya
Ahaha medıne dılencısı gıbı oldum gonlunden ne koparsa
ay kızlar bilosunuz benm adetm düzensiz ama ben 5 kasımda adet oldum ve yumurtam 23 de çatladı..artık ne ara dölnndi bilmeme.14 aralıkta gtsem kese gözükür deme
INSALLAH canim INSALLAH her sey gonlunce olsun
ne kızonn kıızm yaaa.merak ettk herhalde...
hamile kadr olan kısmı hakkında her şeyi bilom ötesi gog tatlım gog..
merak ettm kuzum yaaa..stres değil ama...ayyyyy
ay keşkje yakın olsak kızzz hemencik gelrdim heee
çok doğru diyorsun cnm da işte çok korkuyorm...benm gibi snede 1 kere yumurtlayan biri olunca gerçekten çok zor.rabbim yüüzme gülsün bebğimi korusun cnm..uğur getirsin sans getrsn dye cetvel bilem yaptım :)))
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
gerisin geriyee derken nere skocan kızzz..:))))yavrum senın ıyılıgını istiyoz herhalde boşuna demıyozzaten helebı strese gir o streseten çıkmadan bıde sokarım senı gerısın gerıye
İnanmıyorum:)))))))))))ben sana demiştim bu ay senin olsun diye:))gözlerim dolu dolu inan.allahım dualarını kabul etti.sıra bizde canım...senin yerin eminim herkeste bambaşka .topiğin kurucususun.:)senin hamile kalmaman olmazdı:))bizim umudumuz 2013 bari olsun inşalah(
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
Eki Görüntüle 572154
işte benim testlerim kızlarrrr silikte olsa gördüm
oyhhh masallahh canım benım yaa cok tatlı bu beyfendıSongül teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Bu resim sanaa..................
Faruk Bey............
El öpmeye geldi.............
Eki Görüntüle 571803
Eki Görüntüle 571804
oflucum tanısmıyoruz senle ama bı aralar buraa takılıyodun sen demı..o kadar dayanmıssın sabredıver kız azcık daha 12.12.2012 de dogur guzel olur..orası öyle tabi canım gelcekse 12-12-2012 de gelsin bari
yarın bakalım açılma artmış mı 1cm kadar açılma vardı geçen p.tesi.
oflucum tanısmıyoruz senle ama bı aralar buraa takılıyodun sen demı..o kadar dayanmıssın sabredıver kız azcık daha 12.12.2012 de dogur guzel olur..saka bı yana da sende hayırlısıyla bı avazda dogurursun ınsaallah..
efettt kızlar bana gelınce ben pek umutlu degılım sankı bu ay neden dersenız seyddam gıbı ben de test yaptım dun negetıv cıktı zaten gergınım bu aralar hıssedıyorum yanı gelcek kırmızılarakıntım arttı bikaç gundur galıba enfeksıyon gıbı bısey var ole bole degıl yanı hasta oldum dıye gıdom bı bakom akıntı
kuzum nasılsın k v bizdeydi :) gitsinlerde rahat yazım msj dedim anca kalktılar bende topikteysen ordan yazım bari dedim :) bu arada dün msj attım sana 10 da ama iletilmedi bi türlü dedim şimdi gece yarısı iletiler falan diye bide iptalll ettim:) şeydacıma çokkkk sevindim kaç zamndır aklımdaydı şükürler olsun nasip oldu onada.... inş hayırlısylada kucana alır kuzum.... bu arada benimde sizeee bi müjdem varrrrerva napıyorsun kuşum
kuzum nasılsın k v bizdeydi :) gitsinlerde rahat yazım msj dedim anca kalktılar bende topikteysen ordan yazım bari dedim :) bu arada dün msj attım sana 10 da ama iletilmedi bi türlü dedim şimdi gece yarısı iletiler falan diye bide iptalll ettim:) şeydacıma çokkkk sevindim kaç zamndır aklımdaydı şükürler olsun nasip oldu onada.... inş hayırlısylada kucana alır kuzum.... bu arada benimde sizeee bi müjdem varrrr
slm doğuramayan gebe nasılsın bakalım
hoşgeldin kuzu ne alemdesin :)selamlarrrrrrrrr
hahahhaa cıkksssssay kızımız mı oluyo yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?