Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Ahaha medıne dılencısı gıbı oldum gonlunden ne koparsa

ne kızonn kıızm yaaa.merak ettk herhalde...
hamile kadr olan kısmı hakkında her şeyi bilom ötesi gog tatlım gog..
merak ettm kuzum yaaa..stres değil ama...ayyyyy

ay keşkje yakın olsak kızzz hemencik gelrdim heee

ay kızlar bilosunuz benm adetm düzensiz ama ben 5 kasımda adet oldum ve yumurtam 23 de çatladı..artık ne ara dölnndi bilmeme.14 aralıkta gtsem kese gözükür deme

Canim bence gözükmez eğer 6 haftalığı doldurduysan görebilir kendimden biliyorum

yavrum senın ıyılıgını istiyoz herhalde boşuna demıyoz zaten helebı strese gir o streseten çıkmadan bıde sokarım senı gerısın gerıye

çok doğru diyorsun cnm da işte çok korkuyorm...benm gibi snede 1 kere yumurtlayan biri olunca gerçekten çok zor.rabbim yüüzme gülsün bebğimi korusun cnm..uğur getirsin sans getrsn dye cetvel bilem yaptım :)))

İnanmıyorum:)))))))))))ben sana demiştim bu ay senin olsun diye:))gözlerim dolu dolu inan.allahım dualarını kabul etti.sıra bizde canım...senin yerin eminim herkeste bambaşka .topiğin kurucususun.:)senin hamile kalmaman olmazdı:))bizim umudumuz 2013 bari olsun inşalah(

yavrum senın ıyılıgını istiyoz herhalde boşuna demıyoz zaten helebı strese gir o streseten çıkmadan bıde sokarım senı gerısın gerıye
gerisin geriyee derken nere skocan kızzz..:))))
ayy cnm yok stres tmm akışına bırktım kuzum hepsisni düşünmüyorum biler :)))

sağolasın kuzum
rabbm hepinize nasip etsin canım
ama şimdi ama 2013 hemn gelsin fakat sürekli onu düşünerek hem kenine hem eşine yazık edrsin..bir hadiste vrdı..kim istediği şeyi benden ve rabbinden çok anarsa o dahada geçirkir diye cnm..unutma bunu

Eki Görüntüle 572154
işte benim testlerim kızlarrrr silikte olsa gördüm

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm..duyduklarım gordukklerımm gercekkkk miiiiiiii
canımm şeydaaaammmmmmmmmm cok sevındımmmmm yaaaaaa allahımmmma sukurrlerrr olssumn kuzumm 2012 bıtmeden aldın guzel haberı kuzum benım ınsaallah kalp atıslarınıda gorursun ınsaallah hayırlısıyla sorunsuz bı sekılde kucana almayı nqaasıp etsın rabbım

Songül teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

Bu resim sanaa..................

Faruk Bey............

El öpmeye geldi.............

Eki Görüntüle 571803
Eki Görüntüle 571804
oyhhh masallahh canım benım yaa cok tatlı bu beyfendı canımallah bagıslasın yaa ınsaallah bızede nasıp olur bole tatlı bıseyın annesı olmak
ınsaallah kırkından sonra huyu ıyı anlamda degısır kuzum ınsaallah
orası öyle tabi canım gelcekse 12-12-2012 de gelsin bari
yarın bakalım açılma artmış mı 1cm kadar açılma vardı geçen p.tesi.
oflucum tanısmıyoruz senle ama bı aralar buraa takılıyodun sen demı..o kadar dayanmıssın sabredıver kız azcık daha 12.12.2012 de dogur guzel olur..saka bı yana da sende hayırlısıyla bı avazda dogurursun ınsaallah..

efettt kızlar bana gelınce ben pek umutlu degılım sankı bu ay neden dersenız seyddam gıbı ben de test yaptım dun negetıv cıktı zaten gergınım bu aralar hıssedıyorum yanı gelcek kırmızılar akıntım arttı bikaç gundur galıba enfeksıyon gıbı bısey var ole bole degıl yanı hasta oldum dıye gıdom bı bakom akıntı

evet canım geliyorum ben arada.
tanıyorum yani burdaki kızları. :)
nasılsın?
bilmiyorum canım pek gelmeye niyeti yok benim sıpanın :44:

hakıdna hayırlısı olsun canım.
hayırlı vakitte gelsinler inşallahh..
enfeksiyon olması için.
akıntının yeşil veya kdoyu sarı renkte.
kıvamlı peynir kesiği gibi olması.
birde yanma kaşıntı olması lazımmış.
normal akıntı gibiyse.
açık sarı falansa bişey yoktur canım.
ama enfeksiyondan şüpheleniyorsan mutlaka doktora git..
gebeliğe engel oluyo çünkü

puffffff bugun dışarıya cıktık özledıgım tum arkadaşlarım burdaymış
ama ben cok mutluyum şeydam gebe dıye yaaaaaaaaaaaaaa

erva napıyorsun kuşum
kuzum nasılsın k v bizdeydi :) gitsinlerde rahat yazım msj dedim anca kalktılar bende topikteysen ordan yazım bari dedim :) bu arada dün msj attım sana 10 da ama iletilmedi bi türlü dedim şimdi gece yarısı iletiler falan diye bide iptalll ettim:) şeydacıma çokkkk sevindim kaç zamndır aklımdaydı şükürler olsun nasip oldu onada.... inş hayırlısylada kucana alır kuzum.... bu arada benimde sizeee bi müjdem varrrr

ay kızımız mı oluyo yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…