hoşgeldin kuzu ne alemdesin :)
hahahhaa cıkkssssspaşa annesi oluyom inşşşşş yiğit bey geliyomuş.....
hoşbuldum canım benim..
aynı değişen bişey yok
bu arada hayırlı uğurlu olsun paşan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah cnm benım ya ay bende hıc doğuramayan olmadım he
bı baktım ana olmuşum
yarın kontrolüm var bakalım.
sence ne olacak yarın
cnm sankı senın sonun sezeryan gelıyo bana he senın ıcıne ne doğuyo
ay bıze yaz cnm he ben cokmeraktayım
bakalım hayırlısı rüyamda sezeryan oluyodum zati
telden yzarım size de.
doğuruyom diye
saol canımmm inş dediğin gibi hayırlı uğurlu olur:) erkek anaları kervanına katıldık inş....hoşbuldum canım benim..
aynı değişen bişey yok
bu arada hayırlı uğurlu olsun paşan
heheh dün öğrendik akşam 10 daydı randevu... dr dedi başta bu hafta beklemeyin söylemicem falan...sonra dedim walla çok çikolata yedim 2 hafta daha bekletmeyin bizi... bizim sıpa almış kordonu bacak arasına bırakmadı ... dr saolsun baya uğraştı kordonu renkli bişeylerle falan baktı hani kesin ayırt edebliyim diye....hoplattı zıplattı çıkardı kordonu aradan.... ben içimden kız kız diye sayıklarken o dedi bacak arasında çıkıntı varr.... erkek hayırlı olsun dedii ay ben bi sevindim bi sevindim... dr diyo çok mu isitoyodun erkek....hayırlısı olsun dedik ikiside yok nasıl olsa daha kimseye söylemedim ama 2 hafta sonra bidaha kntrol var ozamn bi kez daha baksın sonra.... gerçi eşimde bende çok net gördük diyoz ama belli olmaz yine de diimii:) arka 12 haflık erkek dediler 17 haftada kız oldu şimdi 20 haftalık bebeiş göstermiyo bu seferde aklıma kurt düşürdüler.... he kız yiğit te kesin diil ama eşim bi çocuk görmüştü yeni evlendiğimde çok sevmiş adıda yiğit miş ogünden beri yiğit kaldı öyle .... şimdide hiç düşünmedik erekk ismi niye öle dedinki...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oğluma arkadaş gelıyo he yuppıııııııı
ne ara ögrendın cnm benım anlat hadı nasıldı
ama yıgıt koymadan nce cok kez duşun derımmmmmm he
ay bende naklennyayın yapmıştım,
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mdan-cok-korkuyordum-iyiki-normal-yaptim.html
saol canımmm inş dediğin gibi hayırlı uğurlu olur:) erkek anaları kervanına katıldık inş....
heheh dün öğrendik akşam 10 daydı randevu... dr dedi başta bu hafta beklemeyin söylemicem falan...sonra dedim walla çok çikolata yedim 2 hafta daha bekletmeyin bizi... bizim sıpa almış kordonu bacak arasına bırakmadı ... dr saolsun baya uğraştı kordonu renkli bişeylerle falan baktı hani kesin ayırt edebliyim diye....hoplattı zıplattı çıkardı kordonu aradan.... ben içimden kız kız diye sayıklarken o dedi bacak arasında çıkıntı varr.... erkek hayırlı olsun dedii ay ben bi sevindim bi sevindim... dr diyo çok mu isitoyodun erkek....hayırlısı olsun dedik ikiside yok nasıl olsa daha kimseye söylemedim ama 2 hafta sonra bidaha kntrol var ozamn bi kez daha baksın sonra.... gerçi eşimde bende çok net gördük diyoz ama belli olmaz yine de diimii:) arka 12 haflık erkek dediler 17 haftada kız oldu şimdi 20 haftalık bebeiş göstermiyo bu seferde aklıma kurt düşürdüler.... he kız yiğit te kesin diil ama eşim bi çocuk görmüştü yeni evlendiğimde çok sevmiş adıda yiğit miş ogünden beri yiğit kaldı öyle .... şimdide hiç düşünmedik erekk ismi niye öle dedinki...
saol canımmm inş dediğin gibi hayırlı uğurlu olur:) erkek anaları kervanına katıldık inş....
heheh dün öğrendik akşam 10 daydı randevu... dr dedi başta bu hafta beklemeyin söylemicem falan...sonra dedim walla çok çikolata yedim 2 hafta daha bekletmeyin bizi... bizim sıpa almış kordonu bacak arasına bırakmadı ... dr saolsun baya uğraştı kordonu renkli bişeylerle falan baktı hani kesin ayırt edebliyim diye....hoplattı zıplattı çıkardı kordonu aradan.... ben içimden kız kız diye sayıklarken o dedi bacak arasında çıkıntı varr.... erkek hayırlı olsun dedii ay ben bi sevindim bi sevindim... dr diyo çok mu isitoyodun erkek....hayırlısı olsun dedik ikiside yok nasıl olsa daha kimseye söylemedim ama 2 hafta sonra bidaha kntrol var ozamn bi kez daha baksın sonra.... gerçi eşimde bende çok net gördük diyoz ama belli olmaz yine de diimii:) arka 12 haflık erkek dediler 17 haftada kız oldu şimdi 20 haftalık bebeiş göstermiyo bu seferde aklıma kurt düşürdüler.... he kız yiğit te kesin diil ama eşim bi çocuk görmüştü yeni evlendiğimde çok sevmiş adıda yiğit miş ogünden beri yiğit kaldı öyle .... şimdide hiç düşünmedik erekk ismi niye öle dedinki...
hayırlısı kuzumm...
ayy yarın olsun hemen yaa...
kızlar ne dicem ben daha geçen hafta yoldum kıllarımı şimcik çok az çıkmışlar.
ama alıncak gibi değiller.
onları almasam olur mu yaa
:26:
Kizlarrr ben geldim...:))
hatırladım canım komik olmuş birazhaha gecen bahsetmıştım ya sana o arkadaş cnm
hoşgeldin..Kizlarrr ben geldim...:))
cnm gecen haftadan bu haftaya okadar buyumemıştır kökten gıttıyse bence elleme hıc kıyamadım canının yanmasına bak
Hayırlı olsun canım bizim oğlanlara arkadas gelıyo desene. Ayy bu sene ekek senesi sanırım kımı duysam erkekhoşgeldin kuzu ne alemdesin :)
Canım senınkının rahatı yerınde sanırım hiç çıkmaya nıyetı yok. En son gıttığınde bebeğin kılosu nekadardı git gide normal doğum yapman zorlaşmıyomu sonuçta her gecen gun bebiş gelişiyoyarın kontrolüm var bakalım.
sence ne olacak yarın
Kizlarrr ben geldim...:))
walla beklerken çatlıoz biz burda bi bilsen ......bakalım hayırlısı rüyamda sezeryan oluyodum zati
telden yzarım size de.
doğuruyom diye
aynen bende sanki hastanedeydim bi an... Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inş....ayy çok güzel
kendim doğuruyom sandım
hadi ya benim hiç yiğit yok etrafımda bakalım başka ne altrnetifler olabilir araştırmak lazım... bide 2 isim düşünüyoz biz biri güzel modrn bi isim diğeride kuranda geçen dini anlamı olan bi isim seçme hakkı olsun en azından... ciidn ya oğluşum diye seviyorum şimdi içim bi garip oluyo... Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları...kimseye aratmasın inş...cnm maşalla erkek dedıyse erkektır o
ay belırsızlık kötu en azından oğlum yada kzıım dıye sevmek daha guxel olur dımı
nasıl göbuş cıktımı cnm
etrafımda 3 tane yıgıt var aman Allahım dıyorum başkada demıyrum
yani kökten gittyse çok belli olmaz o ... kendini eziyete hiç sokma... ben ağda hiç yapamıyom yaa:26:kuaföre gitmiştim bi kaç kere sonra utandım gidemedim.. kaldı öyle... doğumda naparım bilmiyom.. bide hamileyken bacaklarımı bile alamıyom makineyle kendimi kasmayım diye...hayırlısı kuzumm...
ayy yarın olsun hemen yaa...
kızlar ne dicem ben daha geçen hafta yoldum kıllarımı şimcik çok az çıkmışlar.
ama alıncak gibi değiller.
onları almasam olur mu yaa
:26:
hoşgeldinnnn nasılsın :)Kizlarrr ben geldim...:))
merhaba cnm nasılsın
ay ben sormayaı unuttum bebışin cınsıyet bellımıydı
hatırladım canım komik olmuş biraz
hoşgeldin..
aynen bu halle zor oluyo zaten kıllaarla uğraşmak
walla beklerken çatlıoz biz burda bi bilsen ......
aynen bende sanki hastanedeydim bi an... Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inş....
hadi ya benim hiç yiğit yok etrafımda bakalım başka ne altrnetifler olabilir araştırmak lazım... bide 2 isim düşünüyoz biz biri güzel modrn bi isim diğeride kuranda geçen dini anlamı olan bi isim seçme hakkı olsun en azından... ciidn ya oğluşum diye seviyorum şimdi içim bi garip oluyo... Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları...kimseye aratmasın inş...
yani kökten gittyse çok belli olmaz o ... kendini eziyete hiç sokma... ben ağda hiç yapamıyom yaa:26:kuaföre gitmiştim bi kaç kere sonra utandım gidemedim.. kaldı öyle... doğumda naparım bilmiyom.. bide hamileyken bacaklarımı bile alamıyom makineyle kendimi kasmayım diye...
hoşgeldinnnn nasılsın :)