günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm