Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
şeyyyydaaaaaaa kızz inan çok sevindim..banada songül msj çekti haber verdii ,hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallahhhh

Canımmm canı canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm..........
Bak gördün mü, Rabb'im ne büyük.. Sınandın sadece..
Ve kazandın Allah'ımın izniyle...
Ayyy en çok dua ettiğim arkadaşılarımdandın sen...
Nasıl mutluyum bilemezsin.. Rabb'ime şükürler olsun..
Şimdi şükür namazları zamanı...
Rabb'im sorunsuzca, kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin..
Kucağına alıp kokladığında, tüüüm çektiklerini unuttursun Rabb'im sana..
Mucib 'tir o.. Tüm dualara icabet eder..

Kızlar Seyda da buraya kapak olsun...
Umutsuzlıuk yok..
Allah var, gam yok inşaAllah...
Sabırla yola devam !!!!!

ah annesı bu cok tatlı maşalla nazar olmasın ınşalla cok yakışıklı
ay ınanmıyrum o koca ses bu ufacık cocuktanmı cıkıyo yanı

Hahahh.. O senin duyduğun neydi ki.. Sadece giriş ti o...
Daha gelişme ve sonuç bölimleri var.. onları duysan, ne yaparsın ki..

Kızlar sağolun, Allah razı olsun iyi dilekleriniz için..
Evet çok asabi.. 10 dakika bile uyumayan.. Gece gündüz ağlayan...
Annesini de günde sadece 1-2 saat uyutan bir bebeğim var..

Hepinizden dua bekliyorum, ben karışmam..
Dua edinde 40 ından sonra huyu suyu düzelsin..
İnanılmaz yorgunum, uykusuzum...

Seydam.. Özellikle de senden.. Oğluma ve bana özel dua isterim, ona göre....

cnmmmmmmmmmmmmm çok sevindim İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR... bak gördün mü mucizen geldi 2013 e girmeden..RABBİM KUCAGINA DA almayı nasip etsin... ne güzel ya arkadasının hamiş kaldıgnı görünce onunla mutlulugu paylasmak...valla okuyunca hemen girip hayırlarımı ve tebriğimi sunayım dedim:)) yılbası tebrıgı gibi...tey tey.... rabbim bize de nasip etsin..duaların de bizi de unutma cnmmmm

nilll konuşamadıkk senlede bi türlü ya nasılsınn..çok tatlı oğluş maşşallahh..ben faceye yüklemiştim gördünmüü?? :)

Gördüm gördümm.. Ervayla di mi..
Çok tatlı maşaAllah senin bebişinde.. Kaç kilo doğdu seninki, baya iyi görüğnüyordu resimde maşaAllah..

Evet konuşamadık, ben nete giremiyorum artık, benim oğluş gece gündüz ağlıyor, hiç susmuyor.
Delirmekten artan kalan vakitlerimde eşim nöbeti devralıyor, hergün işten gelince 2 saat bebeğe o bakıyor, ben uyuyorum.. Sonrada o 2 saatlik uykuyla 22 saatlik maraton başlıyor.. Ama umutluyum, geçecek inşaAllah.. Bu günlerde düzelecek..

senin bebişin nasıl, ağlak bir bebek mi? inşaAllah usludur annnesi..

selam kızlarrr nasılsınz?
şeydacım tebrik ederim.
RABBİm hayırlısyla kucağına almayı da nasip etsin kuzummm

kizlar bu arada baska topikte gordum EGEM44 ikinci kez anne olmus kizi 2 haftalik olmus bile
aaa hadi bakalım kavuştu yavrucunaaa
o süreçte kolay canım dr ilaç vercek düzenli kullan aksatma..ve kendini yorma ilk 3 ay önemli eşinlede birlikte olma kuzum..
hahah kız adam ölür kız :)))
işte bakalım yaaa..kafamda bir sürü soru kulak asmamaya çalışıyorum cnmm
şeyyyydaaaaaaa kızz inan çok sevindim..banada songül msj çekti haber verdii ,hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallahhhh
amin canım allh hepinizdne razı olsun dualr sayesinde beğim oldu şimdi dualr sayesinde tutuncak kalpti oydu buydu ve bebğim doğckk
canım benm yaaa..allh razı olsun kzuzum senden ben inanıyroum hep dualarla oldu bu biliyorum ben..evet sabrın sonu selamaet..ben rabbme emenet ettm kendimi..şimidide bebeğimi ona emenet ediyorum..rabbime emenat.rabbbm korusun bizi..
sen bilirsin kzuzum ben geçen ay kendimi gördüm rüyada çocuk olunca 10 gn oruç tutuyordum.cuma günnden sonra 10 gün tutim diyorum olur dimi

unuturmuyum cnm benm bebğim dular sayeysnde oldu..raabbi,m kimsyeey eretmesın herkese versin..o öyle yüceki..allahıma şükrler olsun

Allah'ım sana da nasip etsin.. Ama uslusundan..............

En kısa zamanda innnnnşaAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................

aminnn cnm cümlemize İNŞALLAH... hamişken baya sıkıntılı gectı senın..şimdi ie kucagında ben demedım mı bütün sıkıntıların geçer diye...
sıkıntılar gectı ama biraz yaramaz ..inşallah düzelir biranönce....de sen de rahat edersin...
AHHH RABBİM nasip etse de bize bizimki de ağlasa uyutmasa ...[sözüm senden dışarı seninki uslu bi bebk olsun:))]

3.500 doğdu şuanda 4 ü geçkin maşşllah.. seninki kaç kılo doğdu.. bende giremiyorum sorma,songül msj çekmiş de şeyda için bi bakim dedim ... benimkide hep memede yaa uyanık oldumu hep meme arıyo o ağzı hep açık kapmaya çalışıyo sürekli:)) gece daha sık uyanıyo eşime verdim sabah al hele şunu dedim:) azcık aralıklsız uyuyunca kafam yerine geldi valla.. arada gazı olup bacaklarını kastırıyo ozaman ağlıyo,onun dışında emip uyuyo ama hep memede olunca wc ye bile gidemiyorum yaniii... senınkınınde gazı mı var acaba niye aglıyokı yawrum..

ölmez canım ölmez bişicik olmaz dr söyler zaten..:) bizde 3 aydan sonra başladık

E olur tabi neden olmasın, ama kendini iyi hissediyorsan tut.. Dikkat et, tansiyonun falan düşerse devam etme.. Anlıyorum seni, şimdi sana ne yapsan şükrünü eda edemezsin gibi geliyor di mi.. Rabb'im cömerttir.. Sen onun sana yaptığı bu cömertliği hiç unutma yeter.. Az ama devamlı olan ibadetler efdaldir.. Yani Allah katında daha sevimlidir.. 10 gün oruç tutupta, sonra unutma şükrünü sakın.. Bol bol sadaka ver.. Sadaka kazaları, belaları önler.. Rabb'im hayırlı eylesin.. Veeeeeeeeeeee.. Hamişliğinin taıdnı çıkar, benden tavsiye.. Ben başaramadım, sen tada tada yaşa inşaAllah.............

Ah be canım, hamilelik ne kadar sıkıntılı geçerse, yani anne kendini ne kadar mutsuz hissederse, bebekte o kadar sorunlu oluyor.. Rabb'im affetsin, çok zor geçti benim hamileliğim.. Hemde çok.. Elimde değildi, psikolojim fena bozuktu, doğuracağıma dair hiç umudum yoktu.. Hamdolsun bugünlerime...
Aklınızda bulunsun, benim gibi olmamaya çalışın.. Gerçi herşey Rabb'imin elinde, Diyorum ya, Rabb'im herkese sorunsuz tadını çıkara çıkara geçireceği bir hamilelik nasip etsin.. Yoksa çook zor geçiyor günler gerçekten.. Benim hamileliğim sanki 90 ay sürdü.. Sizinki öyle olmasın inşaAllah...
Öyle deme, Rabb'im nasip etsin, hemde uslusundan.. En kısa zamanda.. İinnnnnnnşaAllahhhhhhhhhhhhhhh....

Seydacım canımmmmmm çookkk tebrık ederım nasıl mutlu oldum anlatamam. Gerçi benım için süpriz olmadı ben bılıyordum sanada dıyordum. Ayy şimdi yıne dualara ihtiyacımız var rabbım sağlıklı bı şekılde kucağına almayı sorunsuz bı hamılelık yaşamayı nasıp etsın işallah. :119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…