Songül teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Bu resim sanaa..................
Faruk Bey............
El öpmeye geldi.............
Eki Görüntüle 571803
Eki Görüntüle 571804
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
ah annesı bu cok tatlı maşalla nazar olmasın ınşalla cok yakışıklı
ay ınanmıyrum o koca ses bu ufacık cocuktanmı cıkıyo yanı
Canımmmm çok sevindimmRabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
nilll konuşamadıkk senlede bi türlü ya nasılsınn..çok tatlı oğluş maşşallahh..ben faceye yüklemiştim gördünmüü?? :)
nilimm hşg ..maşallah bebişin çok tatlı..RABBİM nazarlardan korusun...
aaa hadi bakalım kavuştu yavrucunaaakizlar bu arada baska topikte gordum EGEM44 ikinci kez anne olmus kizi 2 haftalik olmus bile
hahah kız adam ölür kız :)))o süreçte kolay canım dr ilaç vercek düzenli kullan aksatma..ve kendini yorma ilk 3 ay önemli eşinlede birlikte olma kuzum..
amin canım allh hepinizdne razı olsun dualr sayesinde beğim oldu şimdi dualr sayesinde tutuncak kalpti oydu buydu ve bebğim doğckkşeyyyydaaaaaaakızz inan çok sevindim..banada songül msj çekti haber verdii ,hayırlı olsun sağsalim kucağına al inşallahhhh
canım benm yaaa..allh razı olsun kzuzum senden ben inanıyroum hep dualarla oldu bu biliyorum ben..evet sabrın sonu selamaet..ben rabbme emenet ettm kendimi..şimidide bebeğimi ona emenet ediyorum..rabbime emenat.rabbbm korusun bizi..Canımmm canı canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm..........
Bak gördün mü, Rabb'im ne büyük.. Sınandın sadece..
Ve kazandın Allah'ımın izniyle...
Ayyy en çok dua ettiğim arkadaşılarımdandın sen...
Nasıl mutluyum bilemezsin.. Rabb'ime şükürler olsun..
Şimdi şükür namazları zamanı...
Rabb'im sorunsuzca, kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin..
Kucağına alıp kokladığında, tüüüm çektiklerini unuttursun Rabb'im sana..
Mucib 'tir o.. Tüm dualara icabet eder..
Kızlar Seyda da buraya kapak olsun...
Umutsuzlıuk yok..
Allah var, gam yok inşaAllah...
Sabırla yola devam !!!!!
cnmmmmmmmmmmmmm çok sevindim İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR... bak gördün mü mucizen geldi 2013 e girmeden..RABBİM KUCAGINA DA almayı nasip etsin... ne güzel ya arkadasının hamiş kaldıgnı görünce onunla mutlulugu paylasmak...valla okuyunca hemen girip hayırlarımı ve tebriğimi sunayım dedim:)) yılbası tebrıgı gibi...tey tey....rabbim bize de nasip etsin..duaların de bizi de unutma cnmmmm
Allah'ım sana da nasip etsin.. Ama uslusundan..............
En kısa zamanda innnnnşaAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................
Gördüm gördümm.. Ervayla di mi..
Çok tatlı maşaAllah senin bebişinde.. Kaç kilo doğdu seninki, baya iyi görüğnüyordu resimde maşaAllah..
Evet konuşamadık, ben nete giremiyorum artık, benim oğluş gece gündüz ağlıyor, hiç susmuyor.
Delirmekten artan kalan vakitlerimde eşim nöbeti devralıyor, hergün işten gelince 2 saat bebeğe o bakıyor, ben uyuyorum.. Sonrada o 2 saatlik uykuyla 22 saatlik maraton başlıyor.. Ama umutluyum, geçecek inşaAllah.. Bu günlerde düzelecek..
senin bebişin nasıl, ağlak bir bebek mi? inşaAllah usludur annnesi..
ölmez canım ölmez bişicik olmaz dr söyler zaten..:) bizde 3 aydan sonra başladıkaaa hadi bakalım kavuştu yavrucunaaa
hahah kız adam ölür kız :)))
işte bakalım yaaa..kafamda bir sürü soru kulak asmamaya çalışıyorum cnmm
amin canım allh hepinizdne razı olsun dualr sayesinde beğim oldu şimdi dualr sayesinde tutuncak kalpti oydu buydu ve bebğim doğckk
canım benm yaaa..allh razı olsun kzuzum senden ben inanıyroum hep dualarla oldu bu biliyorum ben..evet sabrın sonu selamaet..ben rabbme emenet ettm kendimi..şimidide bebeğimi ona emenet ediyorum..rabbime emenat.rabbbm korusun bizi..
sen bilirsin kzuzum ben geçen ay kendimi gördüm rüyada çocuk olunca 10 gn oruç tutuyordum.cuma günnden sonra 10 gün tutim diyorum olur dimi
unuturmuyum cnm benm bebğim dular sayeysnde oldu..raabbi,m kimsyeey eretmesın herkese versin..o öyle yüceki..allahıma şükrler olsun
canım benm yaaa..allh razı olsun kzuzum senden ben inanıyroum hep dualarla oldu bu biliyorum ben..evet sabrın sonu selamaet..ben rabbme emenet ettm kendimi..şimidide bebeğimi ona emenet ediyorum..rabbime emenat.rabbbm korusun bizi..
sen bilirsin kzuzum ben geçen ay kendimi gördüm rüyada çocuk olunca 10 gn oruç tutuyordum.cuma günnden sonra 10 gün tutim diyorum olur dimi
selam kızlarrr nasılsınz?
şeydacım tebrik ederim.
RABBİm hayırlısyla kucağına almayı da nasip etsin kuzummm
sağolsın kuzum benim..rabbim senide te zamnda kurtrsınn kuzumm benmm
aminnn cnm cümlemize İNŞALLAH... hamişken baya sıkıntılı gectı senın..şimdi ie kucagında ben demedım mı bütün sıkıntıların geçer diye...
sıkıntılar gectı ama biraz yaramaz ..inşallah düzelir biranönce....de sen de rahat edersin...
AHHH RABBİM nasip etse de bize bizimki de ağlasa uyutmasa ...[sözüm senden dışarı seninki uslu bi bebk olsun:))]
ALLah razı olsun canım
benimkinin hiç gelmeye niyeti yok galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?