Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

canım klomen kullanıyorsan soğan kürünü yapma derim ben. gerçi klomenden sonra yumurta takibi için bidaha çağırır doktorun yumurta büyümüşmü diye. ama yumurta büyürsede soğan kürünü yapıp yumurtayı ziyan etme derim ben.

hadi inaşşalh diyelim kuzucukk...
bekliyelim bakalım pazar gününü eğer gelemzse pazatesi yapcam sabahh...hakkımda hayırlı olan nyese onu versin rabbm...
merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

ikiisnide yap cnm birşey olmaz daha da ii olur ben yaptım ay geçen sene hmaile kalmıştım..ama adet bittkten 7 gn sonra yapılıyor.bir başladınmı 3 kez yap..hamile kalınrsam hemn bırak..ama klamzsan 1 ay dene ..15 gün süreyle ilk sayfada var cnmm

tatlım doktora geç kalmdınmı gtmek için ilk 3 gnü çağııryorlar..belki bebğin tutunmakl için kanamsı vardır ya da kanaman bu ay azdır ondandır kuzum

Doktorumu değiştirdim canım.o yüzden adet bittikten sona gidiyom iyice bi muayene etsin diye:)senin sancı bence yumurtlama sancısı.yumurtlama günlerimde benimde oluyodu ama daha çok tek tarafta ve batma gibi oluyodu

Doktorumu değiştirdim canım.o yüzden adet bittikten sona gidiyom iyice bi muayene etsin diye:)senin sancı bence yumurtlama sancısı.yumurtlama günlerimde benimde oluyodu ama daha çok tek tarafta ve batma gibi oluyodu

tatlım ben ayın 19 da yumuratm gelişti 21 de yumurtam çatladı cnm...yumurtlkama ağrısı olmazz

eliff neden konuşmuyon benleee

Bugün daha önce gittiğim doktorun hocasına gittim 5 tane yumurtam var bana tek yumurtan var üçü biryerde ikisi yerde gelişmişimi fena değilmiş ama benim amh 0.93 bunu nasıl geliştiririz dedim doktorum büyütelim ama tembelleşmesin daha dedi adetin 3 günü amh ve fshıma bakalım dedi stresden uzak dur kilo ver dedi sonra doktora kürler var soğan kürü uyguluyorum dedim sorun olmayacağını söyledi ama inciri sormadım :))) aşılama yapılacağı zamanlarda inciri deneyen oldumu acaba beğenip yazarsanız çok mutlu olurum

Bakıyomda kimsecikler yok yine E bende cıkıp gece gelem bari Ayyy kızlar ya Adete çok var ama bugün sancıyla bi kanama oldu ya niye ki acep Ammaaan hele bi yarın druma telefon açam Yerleşme kanaması olabilir miki Ayy inşallah

ayy canım bi an arka arkaya bişler yazınca kimse cvp vermeyince öle dedim cnmm

ölee kafamı falnda şişirmedin cnmm

ii gceler cnm uykunu all bakalımm sen..ni demek cnmm yine beklerizz kuzucukkk...

bende kaçok kızlar yarın 8 de kalkcmm..ateş ölçcem Dbu günler öenmli cnlar
sizi seviyoreeeeeeee

benden sonra hepiniz kactiniz mi aaa... neyse ben geldim hadi siz de gelin

aha buldum birini:)))15 aralıkta yazılı sınavım var canım hiç çalışmıyom.senin sınav ne zaman

canim ben yaziliyi verdim cok sükür, hem de sifir hatayla darisi basina olsun, 14ünde ya da 21inde de sürcem bakalim ayyy cok güzel gidiyor allah nazarlardan saklasin, ögretmenim de cok memnun benden.. bugün otobana ciktim kamyonlar solladim felan cok zevkli yaaa araba sürmesi.. senin nasil gidiyor?? sürmeye basladin mi??? burda cok zor ama yaaa, trde almasi daha kolay o yüzden trden gelen ehliyetleri kabul etmiyorlar, 6 ay felan gecerli, sonra burda tekrarlamak gerekiyor.. esin felan da geliyor mu seninlesürmeye??

tatlım ben ayın 19 da yumuratm gelişti 21 de yumurtam çatladı cnm...yumurtlkama ağrısı olmazz

eliff neden konuşmuyon benleee

Ayy canım kusura bakma o ara çarpıntım vardı net öyle açık kalmış sonrada doktora gittim şimdi geldik eve yoksa neden senınle konuşmuyayım

canım sanki on sene geçmiş gibi konuscam ama öle bi gezerdik biz hiç evde durmasdık kışın bile çesmeye gitmiş insınız biz
ama artık hiç bişiy yapasım yok resmen ölü gibi yasıyorum sankii eşim dee öle neseli biri diildir saolsun kendiliginden bişy
yapmm aklına gelmes asla ben istiyim herseyi yapar ama bende istemekden bıktım sanrım heyecen kat hayatımıza diom bak ben
yoruldum artık diom napım askım dior bende susuyorum artık napımm
ii geceler berrinim

bende senle konuscam bir ara..bu üzüntülü halin hiç hoşuma gitmiyor

konusalım canımm ne zaman istersen
bugün doktora gittim bi tane kıs var hamile daha önce de denk gelmiştik sordum tedeviyle oldu dedi
iki aşıalamm oldu tutmadı bi tüp bebek yaptık olmamiş o zaman morali bozuk felan bi sene ara vermiş
sonra bi daha tüp bebek yapmıs o tutmus 7 aylık masallah o kunustu bana sordu ben kendimi tutamadım
agaladım seni ii anlıyorum felan dedi konustuk biras
sunun için anlattım canımm inan elimde diil artık mutlu olamıyorumm gercekden burda sizi de sıkmak istemiyorum
sürekli böle ama inan ben normal de böyleyim artık

Canım yaa adım geçmiş ama ne demek istediğini inanki anlamadım:44: neyi açmışız

bana face açtın ya sen onun için yazmıstım canım

ben doktora gittim ama bakılamadımm
saat 12.30 amaliata girmiş ben saat 6 ya kadar bekledim çıkmadı
ben de geldim hemşiresi 5 de gitti teksin bey saat 8 kadar burlarda gezer gitmes
belki bakar dedi die bekledim 6 ya kadar sonra geldi yarın arıyacam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…