merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?
hadi inaşşalh diyelim kuzucukk...valla canımm bende adet oluyorum sandım adet günü lavaboya bi gittim kahve akıntı akıyo 3 gün sürdü ama adet olmadım görüldüğü gibi çok şükür bebişim benle.. yani demek istediğim çoğu kişi adet günü yaklaşınca hamile olsa bile belirtilerini yaşar ben yaşıyorum hala adet günüm gelince karnımağrıyo belim ağrıyo oluyo yani olmıycak dei bişi yok he ümitlendirmek istemem ümidinide kırma hayırlısı olsun İNŞALLAH..
merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?
CANIM belki adet değildir yerleşmedir olamaz mı...
tatlım doktora geç kalmdınmı gtmek için ilk 3 gnü çağııryorlar..belki bebğin tutunmakl için kanamsı vardır ya da kanaman bu ay azdır ondandır kuzum
Doktorumu değiştirdim canım.o yüzden adet bittikten sona gidiyom iyice bi muayene etsin diye:)senin sancı bence yumurtlama sancısı.yumurtlama günlerimde benimde oluyodu ama daha çok tek tarafta ve batma gibi oluyodu
benim 3 gün sürdü canımm..kırmızı değildi ama senin ne renktiYerleşme 2 gün sürermi canım?
benim 3 gün sürdü canımm..kırmızı değildi ama senin ne renkti
ben kaçım kızlar ozmn akşama görüşürüzz
bende 3-4 damla kahve geldi ara ara 3 gün sürdü canım peki sen test fln yapmadn mıİlk 2 gün normal adet kanamasıydı pıhtılıydı tek fark...sonra 2 gün tuvalet kağıdına kahverengi leke geliyodu.,akıntı seklinde olmuyodu ama
görüşmek üzere canım ALLAH a emanet ol..ben kaçım kızlar ozmn akşama görüşürüzz
bende 3-4 damla kahve geldi ara ara 3 gün sürdü canım peki sen test fln yapmadn mı
inşallah yoktur canım..Adetim olmadan 1 gün önce ewde test yapmıştım tek çizgi çıkmıştıtek korkum kist canım.inş yoktur öle bişey
ayy canım bi an arka arkaya bişler yazınca kimse cvp vermeyince öle dedim cnmm
ölee kafamı falnda şişirmedin cnmm
ii gceler cnm uykunu all bakalımm sen..ni demek cnmm yine beklerizz kuzucukkk...
bende kaçok kızlar yarın 8 de kalkcmm..ateş ölçcemDbu günler öenmli cnlar
sizi seviyoreeeeeeee
aha buldum birini:)))15 aralıkta yazılı sınavım var canım hiç çalışmıyom.senin sınav ne zaman
tatlım ben ayın 19 da yumuratm gelişti 21 de yumurtam çatladı cnm...yumurtlkama ağrısı olmazz
eliff neden konuşmuyon benleee
canım sanki on sene geçmiş gibi konuscam ama öle bi gezerdik biz hiç evde durmasdık kışın bile çesmeye gitmiş insınız bizayy canım siz eşinle hiç çocuksu yanlarınız yokmu..biz her akşma tavla oynarız..ben yenersem ne mutlu bize o yenrse inn çocuk gibi küsüom..kavga etmeidmiz dönmlerde çocuk gibiyiz.plastsın açıp mario pes2010 araba yarışı oynarız..bi ara saklambaç bile oynuyoduk..o işten geldi zamn bi anda ya önüne çıkarım ya da uyuma numarası yaparımm..kız bazann içine bile girdim ben bilonmuu...birde evde kv keyınperder var onlar olmazsa ne olcak bilmm..bugün diyodu eğer çocumuz olursa beni unutmazsın deme ...işte böle..oda ağldımmı çok kızar bana bende bişe demyom artık
ii geceler berrinim
bende senle konuscam bir ara..bu üzüntülü halin hiç hoşuma gitmiyor
Canım yaa adım geçmiş ama ne demek istediğini inanki anlamadım:44: neyi açmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?