• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim ben esimi yakaladim baskasiyla konusurken, terketcegimi söyledim sözler verdi felan filan ama iste...yani o da geldi basima.. bilmiyorum yaaa allah hayirlisini versin, seydanin da dedigi gibi allahin var bi bildigi, benim yolumu cizmemi bekliyor.. acaba ne yasicam inan cok merak ediyorum... o akrabasniz adina da cok sevindim yaaa bazen ser dedigimiz sey hayir olabiliyor...
her serde bi hayır vardır derlerya kuzum...
a.s. canim nasil olmus???

iimiş canım agrısı falan kalmamıs..pembeler devam edıomus ama bitio sanırım..
çarsamba gdıces işte dr.a

benimde bu ay 7.ayım 6 aydır olmadı bir türlü hiç bir sorun yok doktora gebe kalmayı düşündüğümden gitmiştim inş bu ay olur dualarınızı nolur eksik etmeyin batım 26 Aralık

benimde bu ay 7.ayım 6 aydır olmadı bir türlü hiç bir sorun yok doktora gebe kalmayı düşündüğümden gitmiştim inş bu ay olur dualarınızı nolur eksik etmeyin batım 26 Aralık

ınşalla cnm benım ya ınşalla gelmez 26 aralıkta kırmızılar guzel haberlerını okuruz burdan yumurtlama gunlerını falan takıp edıyomusun cnm adetlerın duzenlımı

aaa senın gıbı kadına bunuda yaptı yanı
valla arkadaşım dost acı söyler derler ama
yanı eşinin cokta adam olacagını duşunmuyorum acıkcası yolunu cızmenın yada eşinle cıddı konuşmalar yapmanın zmanı coktan gelmış gıbı
Aynen katılıyorum sana songulcum. Regencim hani bi insanın ıyı yanlaı olurda hadi diğerini idare edeyim dersin ama senin eşinin hiç olur yokkii artıları eksilerini kapasın

offffffff içim sıkılıor...darlandım haaaaaaaa

zaten üzerimde kolsuz elbise var..şimdi onuda cıkartıp atasım var:37::37::37:

canim adet olamayinca afakanlar basti galiba yaaa... aman üsütme de sakin...

:52::52::52::52:sende slem söle kuzzucukkkk

allah yardımcın olsun kuzum ianan zor şeyler...bırak biriyle konuşmasını biğrine bakması bile deli olom..çok ii düşün kuzum..bazen ayrılıklar yeni başlangıçlara neden oluyor.her son bir başlangıç gibi yani..örnek songülcnn AKRABASI

haklisin canim benim.. ynai ben yapsam ne olur bilmiyorum :26::26: evlilikte saygi sevgi sadakat olmazsa ne kalirki geriye??? ayyyyy isim rahatladi yaaa sizinle konusunca cok tesekkür ederim :16:

aaa senın gıbı kadına bunuda yaptı yanı
valla arkadaşım dost acı söyler derler ama
yanı eşinin cokta adam olacagını duşunmuyorum acıkcası yolunu cızmenın yada eşinle cıddı konuşmalar yapmanın zmanı coktan gelmış gıbı

yapti valla canim, hem de 2 kere evliyken, bi kere nisanliyken... hep düzelir diye bekledim ama pek bir sey düzelmedi...

tatlim konustum, hem de her türlü denedim, yani iyiken de konustum, sinirliyken de onustum, yemekte konustum, disarda konustum.. yok yaa artik konusmak gelmiyor icimden... hayatima yön vermek gerektigini düsünüyorum icimden gelen tek sey bu...

haklisin canim hem de sonuna kadar.. ben de o yüzden bebek isine ara verdim, okuluma kaldigim yerden devam etcem, yani bi meslek sahibi olcam öyle ya da böyle, ama burda kalcam bir yere kipirdamam, babam evine dönmem geri, zaten benim buraya gelmeme sebep olan da o.. bu konularda eski kafalidir biraz, bosanip onun eine gitmem geri, ilk kazandigim üniveristedeki okul hayatimi da evlilik hayatimi da o yönlendirdi ve mahvetti :50: bundan sonra ben ne istiyorsam onu yasicam :19: tek hayalim is sahibi olmak, gerisi zaten geliyor degil mi???

dedigin gibi canim, dolmasinlar, demekki onlarin da icinden gelen böyle, bu sekilde davranmak istiyorlar.. azarlamak terslemek, annesinin babasinin eteginin altina saklanmak istiyorlar... ynai tamam senin annendir kardesindir ama herkesin yeri de ayridir, ne bu düskünlük.. evlenmeden lnce evi otel niyetine kullanan sen, ne oldu da evlenince bi anda baglandin??? iste anlam veremedigim bu..

eski kafalı olabilrler kuzum ama ne bilim böle de ne kdar nere kadar..boşan ayrı evde kal ne bilim...ama babanıda direk suçlama onnda etkisi vardır ama illki sen istemişindir be kuzum.zorla değildir.bazen biz bazen etrfımızdakiler kaderi çizerler..
okulunu bitir..belki bakarsın ister istemez her şy yoluna girr kuzuucmmm

haklisin canim benim.. ynai ben yapsam ne olur bilmiyorum :26::26: evlilikte saygi sevgi sadakat olmazsa ne kalirki geriye??? ayyyyy isim rahatladi yaaa sizinle konusunca cok tesekkür ederim :16:

yapti valla canim, hem de 2 kere evliyken, bi kere nisanliyken... hep düzelir diye bekledim ama pek bir sey düzelmedi...

tatlim konustum, hem de her türlü denedim, yani iyiken de konustum, sinirliyken de onustum, yemekte konustum, disarda konustum.. yok yaa artik konusmak gelmiyor icimden... hayatima yön vermek gerektigini düsünüyorum icimden gelen tek sey bu...

cnm o zman sen alttan alttan hazırlıklarını yap derım yenı yaşamın ıcın bu kocadan adam olmaz he dıcen belkı dışardan kolay gelıyo dıye
ama ınsan neden evlenır bı duşun kendı kendıne ve eşinle evlı kalmanı gerektıren hangı sebep var

insallah olur canım..bi sorununz yokmu kontroller yapıldımı

ama 7ay cok kısa bir süre zaten şimdiden canını sıkma

ayy 26 aralık benim doğum gügnm hayırlısı olsun..inşşlhh gelmezler cnm..bayada var hiç takma bari canım

bu yüzden kkyı seviyorumm ben neşenmi vr gel analat azlsın....neşenmi yok gel anlat yerine gelsinnn:kkk:
tatlım taaa nişanlıyken o sana yakmış ışıkları sen anlammışsın..artık sen önüne bak yolunu çiz...ben senn adamdan umduuum yokk

kızz aşadaki ziyaretçilerden biri o olmasınnn..:17:.
"bak beyfendi kendine gell heee ":20::20::20::20:
ateşim var külüm yok

bülbül oldum gülüm yok:9::9::9:
bek bir şairane gördüm seni edebiyat örtmnimmm:))

regen tatlım pekala orda bellı bı duzen kurabılcak şartların varmı
yada ailen buyk tepkı vermezmı

sartlarim bir sene sonra var canim, su an sallantida henüz bes yilimi doldurdumadigim icin ama fazlöa kalmadi bu arada okula baslicam zaten tekrar.. zamani gelince de oturup bi konuscam esimle baktim yine olmyuor o zaman cizicem yolumu, su anki düsüncem bu... ailem cok büyük tepkiler vermez cünkü az da olsa farkindalar, ama burda kalmami annem istemez, babam bayilir zaten almanyaya o ses etmez bence...

eski kafalı olabilrler kuzum ama ne bilim böle de ne kdar nere kadar..boşan ayrı evde kal ne bilim...ama babanıda direk suçlama onnda etkisi vardır ama illki sen istemişindir be kuzum.zorla değildir.bazen biz bazen etrfımızdakiler kaderi çizerler..
okulunu bitir..belki bakarsın ister istemez her şy yoluna girr kuzuucmmm

kusum tamam ben ses etmedim ama evet de demedim hayir da diyemedim... aslinda beni karsilarina alip konusmadilar... ynai babam tamam oldu bitti gibi bir sey oldu... ama su var, esim ilk tanidigimda farkliydi, su anki halinin yakinindan gecmiyordu.. sahipleniciydi en cok da bu hosuma gitti, isini gücünü abartmis yani sartlarini iyi göstermis onu gelince anladim :9: maddiyat degil derdim, bi sekilde idare edilir ama kandirmis anlican :31:

meriiiiiiiiiii
kusum senin yazini alintilayamadim canim, haklisin bazen allah bize gösteriyo iste görmek lazim, belki de budur hayirlisi...

sartlarim bir sene sonra var canim, su an sallantida henüz bes yilimi doldurdumadigim icin ama fazlöa kalmadi bu arada okula baslicam zaten tekrar.. zamani gelince de oturup bi konuscam esimle baktim yine olmyuor o zaman cizicem yolumu, su anki düsüncem bu... ailem cok büyük tepkiler vermez cünkü az da olsa farkindalar, ama burda kalmami annem istemez, babam bayilir zaten almanyaya o ses etmez bence...

kusum tamam ben ses etmedim ama evet de demedim hayir da diyemedim... aslinda beni karsilarina alip konusmadilar... ynai babam tamam oldu bitti gibi bir sey oldu... ama su var, esim ilk tanidigimda farkliydi, su anki halinin yakinindan gecmiyordu.. sahipleniciydi en cok da bu hosuma gitti, isini gücünü abartmis yani sartlarini iyi göstermis onu gelince anladim :9: maddiyat degil derdim, bi sekilde idare edilir ama kandirmis anlican :31:

meriiiiiiiiiii
kusum senin yazini alintilayamadim canim, haklisin bazen allah bize gösteriyo iste görmek lazim, belki de budur hayirlisi...

hadı ya kandırmaca en başta yaşanmış farklı kışılıkte bı adam
farklı yaşam şartlarına sahıp bı adam
keşke durust olunsaymışta tercıhı ona göre yapsaymışın

meriiiiiiiiiii
kandırıkçıı heee...allh yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyor kuzucuk

cnm o zman sen alttan alttan hazırlıklarını yap derım yenı yaşamın ıcın bu kocadan adam olmaz he dıcen belkı dışardan kolay gelıyo dıye
ama ınsan neden evlenır bı duşun kendı kendıne ve eşinle evlı kalmanı gerektıren hangı sebep var

ben de öyle düsünüyorum canim belki o zamana kadar da degisir düzelir mutlu mesut yasariz belli mi olur... zaten her seyden önce ilk hedefim burdan tasinmak... dedigin gibi güsünüyorum, sebep var ama ortada bir sey yok ki.. ask sevgi öldürdük bitirdik.. toparlamak olur mu bilmiyorum..

ayy 26 aralık benim doğum gügnm hayırlısı olsun..inşşlhh gelmezler cnm..bayada var hiç takma bari canım

bu yüzden kkyı seviyorumm ben neşenmi vr gel analat azlsın....neşenmi yok gel anlat yerine gelsinnn:kkk:
tatlım taaa nişanlıyken o sana yakmış ışıkları sen anlammışsın..artık sen önüne bak yolunu çiz...ben senn adamdan umduuum yokk

kızz aşadaki ziyaretçilerden biri o olmasınnn..:17:.
"bak beyfendi kendine gell heee ":20::20::20::20:

bek bir şairane gördüm seni edebiyat örtmnimmm:))

aayyyyy seydaaaaaa sen beni bu aksam hem güldürdün hem aglattin yaaa :9::9::9::9: yok yok o degildir canim icerde horlama modunda su an :9:

aaa o konuda cok haklisin tatlim, teeeee nisanliyken belli ettiler de, o zaman niye ayrilamadik biliyomusun?? biz nisandan bi hafta sonra hem resmi hem dini nikahi yaptik, yani apar topar yapip aradan cikardilar... resmi nikahi hemen yaptilarki, islemler baslasin diye, daha dogrusu bir de nikah icin trye gelip de masraf olmasin diye, resmi olmusken dini nikah da cikti aradan daha dügün olmadan.. ee simdi sadece nisan atmiyorsun resmi olarak bosaniyorsun.. o zaman da olmadi maalesef...

Yaa kızlar benım nette sorun var sanırım yazdığınız alıntıların yarısını görmüyom ben
Bi bakıyom birine cvb gelmiş aa ben bunu okumadım hiç diyom sizde de aynı sorun varmı yoksa sadece benmi yaşıyorum acaba

ben de öyle düsünüyorum canim belki o zamana kadar da degisir düzelir mutlu mesut yasariz belli mi olur... zaten her seyden önce ilk hedefim burdan tasinmak... dedigin gibi güsünüyorum, sebep var ama ortada bir sey yok ki.. ask sevgi öldürdük bitirdik.. toparlamak olur mu bilmiyorum..

aayyyyy seydaaaaaa sen beni bu aksam hem güldürdün hem aglattin yaaa :9::9::9::9: yok yok o degildir canim icerde horlama modunda su an :9:

aaa o konuda cok haklisin tatlim, teeeee nisanliyken belli ettiler de, o zaman niye ayrilamadik biliyomusun?? biz nisandan bi hafta sonra hem resmi hem dini nikahi yaptik, yani apar topar yapip aradan cikardilar... resmi nikahi hemen yaptilarki, islemler baslasin diye, daha dogrusu bir de nikah icin trye gelip de masraf olmasin diye, resmi olmusken dini nikah da cikti aradan daha dügün olmadan.. ee simdi sadece nisan atmiyorsun resmi olarak bosaniyorsun.. o zaman da olmadi maalesef...
öle ağlamakla gülmek kardeştir kuzumm..artık takam kafanı sen..bak yoluna düzelirse ne ala düzelmezzse ona göre bakrsın yoluna....

kızlar bu linke bi tıklasanıza çıkckmı ...ordaki adam benim doktor ..
http://marmarahastanesi.com.tr/common/52_icerik_İSMAİL_YILMAZ.htm

Son düzenleme:
Back