Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ay yavrum benım bı an hepımız yoğunlaştık konuyada hamışımızı ıhmal mı ettık yoksam
ama farkındaysan ne meryem ne şeyda kımseye yazmıyo paso regene kız valla bu akşam dıcek adama boşanalım

hadı ya kandırmaca en başta yaşanmış farklı kışılıkte bı adam
farklı yaşam şartlarına sahıp bı adam
keşke durust olunsaymışta tercıhı ona göre yapsaymışın

olmadi canim benim, esim benimle cok begenerek evlendi... istedi ve aldi, iste o zaman da kiymeti kalmadi.. elde edebilmek icinde biraz kandirmaca oldu... mesela cevresi olan birileri sanyiordum öyle anlatiyorlardi gelince görürsün bilmem ne diye, simdi görsen kimse kapilarini acmiyor, inanamazsin yok böyle bir sey... esimin de ayni tek bi tane dogru dürüst arkadasi yok, ev gezmesine hic gitmemisizdir

kandırıkçıı heee...allh yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyor kuzucuk

sagolasin cnaim benim, senin bana bu aksamki destegini hayatta unutmam ben...

ay gıdınce yaşayıca zaten şok olmuşsundru dımı ama

Yok kızzz bana cvb yazmadınız dıye alınmadım sadece ben fransız kaldım olaylara bide ben doğru düzgün kimseye cvb yazamadım bu durumdan dolayı asıl ilgisiz ben göründüm

aaa aşk ol kuzum herkse cvp yazdı ben...o altnn muayne edeolrmı diyeneden 26 aralıkta batım diyenede herkezciklere..sanada atıım liseli arkdşllra..aşkk ol
valla derse adama şaşaırmm canm ama bizden sebep demeisn kendinden sebep desin
unutma kuzucum gene beklerizz bana da lazım olurrr
aa ben yaşlı kellı fellı bı adam beklıyodum
hahaha kız aynı kanıttaki komsere benzemiyomu bu adam..benm adam diyoki aynı nalbura benzo bu diyo

ay gıdınce yaşayıca zaten şok olmuşsundru dımı ama

şok da laf mi canim benim, dedim yok böyle bi hayat, nereye düstüm... almanyanin tadina bile varamadik... güya avrupanin ortasindayiz ve vize problemimiz yok, her yere gidebiliriz, uzak gittigimiz yer 50 km, o da pasaport yenilemek icin...

hah yok son ıkı sayfada ben hıc yazmadım elıfımede atak yaptım bı an ışte
nalbur he ne guldum
bızım dr da 59 yaşında ama sanrsın genc kız öle hıssedıo yanı o benım kankam son 40 kontrunde arası gtırdınızde mutlka yanıma ugrayın sızden pozıtıf enerjı alıyorum dedı dr eyzem benım

sevincini paylasmaya lazim olsun da canim baska bir sey icin olmasin iyi alistim zaten adami yatirip yatirip geliyorum kac gündür... sirtim agridi epeyce kalkip accik hareket edeyim

kızlar ben kaçayım artık erken kalktım uykum geldı
öptum kocaman regenım sende ıyı duşun taşın tatlım hayat bı kere

simdiyr kadar kimseyleotu olmadimm her zaman benm onlari kiskandigi sandilar cok sukur gormus gecirmis bir kizim..babamin evinde en guzelini gordum...kaynim kiz kardesimi istedi ben istemedim..kardesimi mutlu edecegini sanmiyordum..kardesim istemiyor dedim..harbiden istemem dedi bu adami..nisanlandi nisanlisiy;a aram iyi...adamin gozne ne yaparsam batiyor...aileme bile gidemiyordummm..kyinbabam da bunu yapiyordu..kaynanan melek gibi bir kadin...kultur farki var isteeannemi kaybettim 8 ay once hala bazi seyleri anlamis degilller...sadece yasayan anlar

ohh ne şirin bişe o ölee yaaa....maşşlhhh...kız öle dokotra can kurban :)))
sevincini paylasmaya lazim olsun da canim baska bir sey icin olmasin iyi alistim zaten adami yatirip yatirip geliyorum kac gündür... sirtim agridi epeyce kalkip accik hareket edeyim

ayy kız yarın iş yokmuu sana ..benm dötüm uyuşmuşşşş

:))))))meryemmm
Op.Dr.Mehmet Veysel BESNİLİ | Aile Tıp Merkezi

regen canım sana hiç yorum yapmadım zaten az cok biliyorum sıkıntılarını..
beni ilgisiz görme ama ben cok negatifim bu konuda..seni üzmek istemedim

regen canım sana hiç yorum yapmadım zaten az cok biliyorum sıkıntılarını..
beni ilgisiz görme ama ben cok negatifim bu konuda..seni üzmek istemedim

evet canim sen epeyce biliyorsun daha detayini biliyorsun hatta... yok canim hic öyle düsünmedim, hatta tahmin ettim bile.. üzülüyorum zaten canim sizin söyledikleriniz beni üzmez, kendime getirir.. zaman her seyin en iyi ilaci biliyorsun... zaman göstercek, belki de cok mutlu olcam, iyiki dinlemisim sizi ve icimdeki sesi dicem, bu adamla bundan daha kötüye gitme durumu yok cünkü... allah hayirlisini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…