Yaa kızlar benım nette sorun var sanırım yazdığınız alıntıların yarısını görmüyom ben
Bi bakıyom birine cvb gelmiş aa ben bunu okumadım hiç diyom sizde de aynı sorun varmı yoksa sadece benmi yaşıyorum acaba
hadı ya kandırmaca en başta yaşanmış farklı kışılıkte bı adam
farklı yaşam şartlarına sahıp bı adam
keşke durust olunsaymışta tercıhı ona göre yapsaymışın
kandırıkçıı heee...allh yardımcın olsun demekten başka elimden bişe gelmiyor kuzucuk
öle ağlamakla gülmek kardeştir kuzumm..artık takam kafanı sen..bak yoluna düzelirse ne ala düzelmezzse ona göre bakrsın yoluna....
kızlar bu linke bi tıklasanıza çıkckmı ...ordaki adam benim doktor ..
zel Krfez Marmara Hastanesi -
olmadi canim benim, esim benimle cok begenerek evlendi... istedi ve aldi, iste o zaman da kiymeti kalmadi.. elde edebilmek icinde biraz kandirmaca oldu... mesela cevresi olan birileri sanyiordum öyle anlatiyorlardi gelince görürsün bilmem ne diye, simdi görsen kimse kapilarini acmiyor, inanamazsin yok böyle bir sey... esimin de ayni tek bi tane dogru dürüst arkadasi yok, ev gezmesine hic gitmemisizdir
sagolasin cnaim benim, senin bana bu aksamki destegini hayatta unutmam ben...
ay yavrum benım bı an hepımız yoğunlaştık konuyada hamışımızı ıhmal mı ettık yoksam
ama farkındaysan ne meryem ne şeyda kımseye yazmıyo paso regene kız valla bu akşam dıcek adama boşanalım
aaa aşk ol kuzum herkse cvp yazdı ben...o altnn muayne edeolrmı diyeneden 26 aralıkta batım diyenede herkezciklere..sanada atıım liseli arkdşllra..aşkk olay yavrum benım bı an hepımız yoğunlaştık konuyada hamışımızı ıhmal mı ettık yoksam
ama farkındaysan ne meryem ne şeyda kımseye yazmıyo paso regene kız valla bu akşam dıcek adama boşanalım
olmadi canim benim, esim benimle cok begenerek evlendi... istedi ve aldi, iste o zaman da kiymeti kalmadi.. elde edebilmek icinde biraz kandirmaca oldu... mesela cevresi olan birileri sanyiordum öyle anlatiyorlardi gelince görürsün bilmem ne diye, simdi görsen kimse kapilarini acmiyor, inanamazsin yok böyle bir sey... esimin de ayni tek bi tane dogru dürüst arkadasi yok, ev gezmesine hic gitmemisizdir
sagolasin cnaim benim, senin bana bu aksamki destegini hayatta unutmam ben...
hahaha kız aynı kanıttaki komsere benzemiyomu bu adam..benm adam diyoki aynı nalbura benzo bu diyoaa ben yaşlı kellı fellı bı adam beklıyodum
kızlar bu linke bi tıklasanıza çıkckmı ...ordaki adam benim doktor ..
zel Krfez Marmara Hastanesi -
ay gıdınce yaşayıca zaten şok olmuşsundru dımı ama
aaa aşk ol kuzum herkse cvp yazdı ben...o altnn muayne edeolrmı diyeneden 26 aralıkta batım diyenede herkezciklere..sanada atıım liseli arkdşllra..aşkk ol
valla derse adama şaşaırmm canm ama bizden sebep demeisn kendinden sebep desin
unutma kuzucum gene beklerizz bana da lazım olurrr
hahaha kız aynı kanıttaki komsere benzemiyomu bu adam..benm adam diyoki aynı nalbura benzo bu diyo
aaa aşk ol kuzum herkse cvp yazdı ben...o altnn muayne edeolrmı diyeneden 26 aralıkta batım diyenede herkezciklere..sanada atıım liseli arkdşllra..aşkk ol
valla derse adama şaşaırmm canm ama bizden sebep demeisn kendinden sebep desin
unutma kuzucum gene beklerizz bana da lazım olurrr
hahaha kız aynı kanıttaki komsere benzemiyomu bu adam..benm adam diyoki aynı nalbura benzo bu diyo
dr.unu gördüm seyda
peki sende benm dr.u mu gördün mü ben göstermem ama resimlerde çirkin cıkıyor
ohh ne şirin bişe o ölee yaaa....maşşlhhh...kız öle dokotra can kurban :)))hah yok son ıkı sayfada ben hıc yazmadım elıfımede atak yaptım bı an ışte
nalbur he ne guldum
bızım dr da 59 yaşında ama sanrsın genc kız öle hıssedıo yanı o benım kankam son 40 kontrunde arası gtırdınızde mutlka yanıma ugrayın sızden pozıtıf enerjı alıyorum dedı dr eyzem benım
sevincini paylasmaya lazim olsun da canim baska bir sey icin olmasiniyi alistim zaten adami yatirip yatirip geliyorum kac gündür... sirtim agridi epeyce kalkip accik hareket edeyim
kızlar ben kaçayım artık erken kalktım uykum geldı
öptum kocaman regenım sende ıyı duşun taşın tatlım hayat bı kere
regen canım sana hiç yorum yapmadım zaten az cok biliyorum sıkıntılarını..
beni ilgisiz görme ama ben cok negatifim bu konuda..seni üzmek istemedim
benm bugün çenem düştü ama kimse konuşmuyor benleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?