Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlae selamlar bende ayni dertten skntidayim...esimin yanina geldim arabistana kadar bu sefer kaynim doldurmaya basladi..mutlu olmamizi istemiyor...kendi nisanli..her zaman dolduruyor...yemin ederim bir dedigi iki olmuyor kocamin ama isteeee simdi limoniyiz anlayacaginiz...
kizlae selamlar bende ayni dertten skntidayim...esimin yanina geldim arabistana kadar bu sefer kaynim doldurmaya basladi..mutlu olmamizi istemiyor...kendi nisanli..her zaman dolduruyor...yemin ederim bir dedigi iki olmuyor kocamin ama isteeee simdi limoniyiz anlayacaginiz...
keşka göruşebılsenız tatlım bız 4 kışıyız tam 12 yıldır hıc kopmadık bırbırımızden ama ayda 1 göruşuyoz yada telle ah daha yakın olsam cok daha sık görsem
tabii konusalımm canım hatta senin yasadıgın sorunu yasayan bi arkadsım var canım oda gurbetteofff canim yaa bu konu o kadra uzunki, baska bi zaman konusalim olurmu buranin muhabbetini de dagitmak istemiyorum, ama sneinle sohbet etmeyi cok isterim... konusmak bilmem ne hic biri fayda etmedi, mektuplar bile yazdim... hangi yollari denemedim ki... yani esim emin benim bir yere gidemeyecegimden, o yüzden rahat..
çok sinirleniyorum yaa..gerçekten hee.
ne bu yaa.kadın hem evinde olcak hem işinde olcak adam oralı olmıcak..yok arkadaş öle bir dünya
tatlım böle sorunlarla inn kendine saygın kalmaz bak ben sana diyim..
bırak kayınvaldeyi onu bunu ya..
sen kendini değerli gör..sen kendini değerli görmezsen kimse görmez...seni mutsuz eden bir şey varsa bunun sebebi sensin..sen üzmesine izin veriyor ve bu sbebple üzülüyorsan sende hata..suç demiyorum bak hata diyorum..hata düzelitilir cezası yoktur..sen suç işlemiyorsun tatlım..
ne kocaymış bee..
tamm ben istemm kocann annesini ailesini kenara atıp eş eş demesini..ama eşine soyadını verip nikahın altına alıyon..elini tutup bu benim hatuunum demekle de koca olunmuyor..koca öle eve iki kilo elma 2 ekmek getirmeklede olmuyor..yazık tatlım gençliğine yaaa.sonra benim yumurtalıklar neden olmuyor nden ben adet olmadım neden çocum olmuyor...
al işte bu kadar strese bu kadar üzüntiye ne yumş büyür ne de adet olunur...
çocunun olmaması bile sana rabbbimn lütfu kuzm..bak gör yolunu çiz ey sevgili kulum..ver vercem zamnıda bilom ama sen daha çok üzülürsün diyor belki ne bilim..ama bir çözüm bul..olmadı aile terpistine gidin canım..bağırın çağırın ama sorunu kaldırın ortadan.onun ailesi içnde bir şey yapma..hayır demeyi bil.eminimki biliyosundur.kayınvaldenden ş,ikayetçiyse resti çek gelmesin daha doğrusu gelemsin.evine gidince otur he işe kalmkma..yaptın şeylerin tam tersini yap..yüzleirne gülme ..
olmadı hiç bir çözüm yok zordur boşanmak bilirim kuzum ama şöle düşün..eliene bir palstik lastik geçirdin oynadın oyandın ve elin morrdı ya o lasti çıkrca ya da kangıren olup kolunu kesicen ??hangisii.ve evlendğimden beri diyorsun...
yazık sana yaaa..
oo canım bak burdaki hatunlara sor bana neler diyolardı..hele kayınvaldem ..görümcemn kızına kadar..ama artık takmıyorum..onlara göre ben geçen sene hamile kalamdım yalan söledimm..
eşimden ben boşanmayı çok istedim..ama öle çocuksu yanları varkii..bi askısını diyo bito olay.kavga etmiyozmu oooo otttan otlakatn sebep..meslea şimdi aşkım şeyda meyda yok ...çatlamış yumurtam napon diyoo..
ee gelde çocuk yüzünden üzül..belkide bazı konuları aştım ya da dokotrum bana çok ii davrandı ondan:))
ay sen diyince hatrladım kalkıp telime bakayım kzdan bir haber varmı
öglen msj atmıstı rüyasında salatalık tursusu görmüş sabah hemen yemiş
az pembelk oluyomus ama gecıor artık bence..serran biras nazlı
çarsamba gidiorus veysele bakalım keselere
ben görüşemıorum hepsi cok uzaklarda kaldı of
yok kuuzm benim ilkokulda arkadşlrım hep erkkti..hepside mahhleden şimdi onların eşleriyle arkdaşım :)2 tanecikkk annmen mahllesinde var.lisede 3 kızdık biri yunanistana gitti diğeriyel ünveristeye gtiik beraber orda koptuk tartıştık..işte geçn sen egörüştük o kadar..birde burda da bir arkadşım varr dillere destan betüşümm..tek o var..kuzenim teyzem annem ananem dayımın karısı ..birde yeni gelin ee siz yetti gayrıiii:))kızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
sızde göruşuyomusunuz lıse arkadaşalrınızla
ayy canım siz eşinle hiç çocuksu yanlarınız yokmu..biz her akşma tavla oynarız..ben yenersem ne mutlu bize o yenrse inn çocuk gibi küsüom..kavga etmeidmiz dönmlerde çocuk gibiyiz.plastsın açıp mario pes2010 araba yarışı oynarız..bi ara saklambaç bile oynuyoduk..o işten geldi zamn bi anda ya önüne çıkarım ya da uyuma numarası yaparımm..kız bazann içine bile girdim ben bilonmuu...birde evde kv keyınperder var onlar olmazsa ne olcak bilmm..bugün diyodu eğer çocumuz olursa beni unutmazsın deme ...işte böle..oda ağldımmı çok kızar bana bende bişe demyom artıkevet bende yatıcam çok uykum geldii sen de dinlen canuımm
bende bilemiyorum ama bana öle biri gerek bana ii gelecek
herkese hayırlı geceler kıslar ben yatıorum artık
seydaaa aglattin beni yaaaa cok ama cok iyi anlattin... adam koluna takimaya bile hevesli degil... gecen cuma arkadasimla bulustum, kahve ictik, sonra esi almaya geldi ogluyla... bende benimnkini aradim gel diye, adami da bilip taniyor.. dedimki gel yarim saat durur kalkariz, oglani da seviyosun bi degisiklik olur... beni tersledi kapatti, arkadasima gitcem dedi bilmem ne dedi, öyle bi ortamda beni yalniz birakti, cok icime dokundu bosa vakit gecirip harcaniyomusum gibime geldim.. eve bi geldim, beyfendi annesine kosmus... dicek baska sözüm yok anla ne degerli oldugumu
Evet canım malesefki ediyorlar bi kaç ay seni kontrol ettıkten sonra erkekten örnek alıyorlarkızlar iyi akşamlarr..benım bu ay 8.denemem ve hala bebk yok.adet oldum sayılır.bu ay dr gidicez adetin 3.günü gidildiğinde alttan muayne edıyorlar mı??eşimde gelecek ürolojiye mı gitmesı gerek??yardımcı olursanız sevınırmm tşklerr..
Bi kaçıyla face den görüşüyoz bi tanesiyle samimiyim onunlada bi görüşemedik gittikızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
sızde göruşuyomusunuz lıse arkadaşalrınızla
Canım yaa adım geçmiş ama ne demek istediğini inanki anlamadım:44: neyi açmışızben faceden buldum ama bi türlü denk gelmedi bulusamadık eminim güsel olur
bu ara hep sölicem unutuom elif iiki açmısız kıs o günn çok saol
benim arkadaslar diodu da ben istemiodum esim kızar die ama bişiy
deme di bazen geçio basına ne var ne yok bakıyor billee:)))
Offf canım hatanın buyuğu senin kocanda annesinin lafını dinleyenler çok kaynını dinleyeni yeni duydum offf valla çok sıkıcı bi durumkizlae selamlar bende ayni dertten skntidayim...esimin yanina geldim arabistana kadar bu sefer kaynim doldurmaya basladi..mutlu olmamizi istemiyor...kendi nisanli..her zaman dolduruyor...yemin ederim bir dedigi iki olmuyor kocamin ama isteeee simdi limoniyiz anlayacaginiz...
herkese hayırlı geceler kıslar ben yatıorum artık
İyi geceler kızlarrrrrrrrrkuzular şimdiye kadar okumaya çalıştım ama daha duramıcam galiba ben gidip yatayım en iyisi.... gitmedende Rabbim şu anda bu yazıyı okuyup ne kadar dua eden varsa hepsinin hayırlı dualarını kabul etsin inşş... kimin ne sıkıntısı varsa melekleriyle ferahlatsın onu....RAhatsızlığı olanlarıda şafi ismiyle şifa göndersin inş. bebiş isteyenlerin göbüşleri dolsun... bebeişleri olanlarıda Rabbim korusun hadi ben yatar ii geceler
cnm ya anlattıgın şeyler bana öle yakın kı anne tarafından bı akrabamzda almanyaya evlendı senın yaşadıklarının aynısı yaşadı
hatta o aldatılma olayını da yaşadı cok dırenmış tabı bız ailesı bılmeden nerde tak etmış geldı gerı senın gıbı gencecıktı
uzun sure atamadı ustunden psıkolojıyı sonra calışmaya gırdı falan derken sevdı bırını evlendı tekrar sımdı bıde oğlu oldu cokmutlu
ii geceler kuzucummherkese hayırlı geceler kıslar ben yatıorum artık
iigeceler canımm..öptüm boll bol duarına da boll boll aminnn..meleklerle amin inşllhhhkuzular şimdiye kadar okumaya çalıştım ama daha duramıcam galiba ben gidip yatayım en iyisi.... gitmedende Rabbim şu anda bu yazıyı okuyup ne kadar dua eden varsa hepsinin hayırlı dualarını kabul etsin inşş... kimin ne sıkıntısı varsa melekleriyle ferahlatsın onu....RAhatsızlığı olanlarıda şafi ismiyle şifa göndersin inş. bebiş isteyenlerin göbüşleri dolsun... bebeişleri olanlarıda Rabbim korusun hadi ben yatar ii geceler
seydaaa aglattin beni yaaaa cok ama cok iyi anlattin... adam koluna takimaya bile hevesli degil... gecen cuma arkadasimla bulustum, kahve ictik, sonra esi almaya geldi ogluyla... bende benimnkini aradim gel diye, adami da bilip taniyor.. dedimki gel yarim saat durur kalkariz, oglani da seviyosun bi degisiklik olur... beni tersledi kapatti, arkadasima gitcem dedi bilmem ne dedi, öyle bi ortamda beni yalniz birakti, cok icime dokundu bosa vakit gecirip harcaniyomusum gibime geldim.. eve bi geldim, beyfendi annesine kosmus... dicek baska sözüm yok anla ne degerli oldugumu
kızlar serran ın sizlere cok selamı var
sende slem söle kuzzucukkkkkızlar serran ın sizlere cok selamı var
canim ben esimi yakaladim baskasiyla konusurken, terketcegimi söyledim sözler verdi felan filan ama iste...yani o da geldi basima.. bilmiyorum yaaa allah hayirlisini versin, seydanin da dedigi gibi allahin var bi bildigi, benim yolumu cizmemi bekliyor.. acaba ne yasicam inan cok merak ediyorum... o akrabasniz adina da cok sevindim yaaa bazen ser dedigimiz sey hayir olabiliyor...
canim ben esimi yakaladim baskasiyla konusurken, terketcegimi söyledim sözler verdi felan filan ama iste...yani o da geldi basima.. bilmiyorum yaaa allah hayirlisini versin, seydanin da dedigi gibi allahin var bi bildigi, benim yolumu cizmemi bekliyor.. acaba ne yasicam inan cok merak ediyorum... o akrabasniz adina da cok sevindim yaaa bazen ser dedigimiz sey hayir olabiliyor...
ii geceler kuzucumm
iigeceler canımm..öptüm boll bol duarına da boll boll aminnn..meleklerle amin inşllhhh
ya canım hakket bi çözüm bul yaa
bu böle olmaz..adam devircek götünü yatıcaksen ağlıcaksın..olmaz olamaz bu yaaa..
ay git içeri evde civa yokmu bul biyerden civa kulandan içeri dök ...töbe töbe sakın kuzum haaa...
elini ayanaı bağla döv..adam olcanı bilsen ne ala..
yok kuzum ..bak yuva dağıtmak zor...evlnriken bir imza yetiyor..ama boşnırkende zor...
ne bilim kuzum çok ii düşün..ya da çek gel anann yannına düşün taşın o armdıkça arama bakalım ne olo bito..anası dolduromuş bu dolduromuşş ben iannmm ben bilmem.dolmasın kardeşimm..ben kocamı tanımıyom mu ..annem beni doldursa kaç yazar..
bak bede şehirdeydim ohhh bi çıkrdım akşam gelridim..ne giydime ne gezdime ne yedime karışılrdı..ama bir adamın peşine geldim köy..kayınvaldem inek yapıyor düşün..annem öle dedi böle dedi..duyamdım..evlilime bişe sürdürmedim...biliyorumki ben bu kapıdan çıktım an buram buram adamı özlicemm..14 yaşından beri sevyorum nasıl özlemm..oda bilo farkında herşeyi..ne fedkrlıklar yaptımı bilo öle davranıyor.onada dolduruyorlar bana gelmo anasını bilo benide bilo...neden anltıım sennkide dolmasın..bir dert sıkıntı vrsa gelip konuşşsun...yok olmuyorsa olmaz..her gemi yolubitrceek diye bir şey yok...sen önemlisin bu hayatta.sen değerlisin..ne başkasınn annesi nede başkasııı..sadece senn..sende bir ana kzuzusun..yazık etme kendine acı...