Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy canım benm yaaa..kk sağolsun bak hepicimiz bura toplanı verozzz

anca gezin ay bugn benm kardeşim gene ardııı:)))
kız sen pskopatmısın kuzum :)))
ayy çok hoşuna gitmiş:))

allahtan burasi var canim benim yaaa yoksa ben su an agliyo olurdum sIkIntIdan

bi an daa dolusu verdik işdee
benim akıntım var dı ne olduu bos ver olmasın
yaa çok kafaya takmıyorum aslında ama işte gün yaklaştıkça insan bir tuaf olo canım..tuvalete her gttmde çamaşırt konttorl selpak kontrol yapoz :)
oh oh eekıp toplanmış sms ler sağolsun
eee kızlar ne var ne yok bakalım
şeyda hıc belırtılere takılma kuşum valla benım beırtılere kalsaydı ben her ay gebeydım
bura gelene kdr tkmıyorumda kuzuzm kk yı açınca vücut dilim içimdeki ses süerkli konuşuyor kendi aralarındaa.....

ay canım ne olmulu ne olmusuz konuşmuyor düşünmemye çalışıyorum..inmternetten bakltım göğüs ağrırsı progestan hormonn fazlalığından olomuş..akıntılar olması ya da olmaması östorejen hormonndan olomuşşş..hahaha bütün hipotezleri çürüttüm canımm

Türkiye ye taşın bu hatlardan bi tane al hemen sms atıcam söz

oooyyy canim benim senin düsünmen yeter olur da trye bugün geri dönersem, ki bu gidisle öyle olacak galiba, kesin veririm numarami.. zaten dönsem bile sizden baska arkadasim olmayacak yine...

ayy canım benm yaaa..kk sağolsun bak hepicimiz bura toplanı verozzz

anca gezin ay bugn benm kardeşim gene ardııı:)))
kız sen pskopatmısın kuzum :)))
ayy çok hoşuna gitmiş:))
gözün aydın canım ne güzel kardeşinin sesini duymuşsun
Anaaaa beni psikopat yaptı sebepte bana iki kere cvb vermesi hoşuma gitti diye

eliff cnm senın kontrol haftada 1 e duşmedımı henuz

Yok canım yaaa benım kontrol cumartesi gunu o zaman 37. Haftada olucam sonrasında çağırır herhalde haftada bir yada gerek görmeden hemencik alıverir bebeği bellimi olur

aynen kuşum ama sıkıntım varsa su falan kar etmıyo agrıyoda agrıyo dertlı başım
ahah derler bıde alamanyanın taşı topragı altın dıye
ya benım hala gözum senle ılk tanıştımızz avatarı arıyo arkası dönuk bı kızce vardı hanı ah ah ne gunlerdı

oooyyy canim benim senin düsünmen yeter olur da trye bugün geri dönersem, ki bu gidisle öyle olacak galiba, kesin veririm numarami.. zaten dönsem bile sizden baska arkadasim olmayacak yine...

Beklerim canım her zaman hatta eve de beklerim ama ben bursadayım sen gelsende ankaraya geliyorsun

İyiyim canım bu gun annemdeydim misafirleri vardı

Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birden
oohh eymen beyimizle gezdiniz hee ben ne zamndır misafirliğe gidemiyom yaa ordaki mamalardan canım çok istiyo anneme dedim gelin bigün misafircilik oynayalım :) kız bunalıma girmiş diyo...banada gelin ya oturalım muhabbet edelim ohhh misss
gecmis olsun canim benim, bol su ic, bas agrisinin en iyi cözümü

yaaa az önce yarene de sitem ediyordum, bana mesaj atan yok yaaa kimseler de aramiyor, arkadasim yok zaten ayy ne yalniz bi insnaim yaa
ayy aslında ben çok su içerim ama baş ağrısı bende mide bulantsıda yapıyo o yüzden bugün pek yaklaşamadım suya ama şimdi içiyim yararı oldunu hiç bilmiyodum hee Allah razı olsunn.... sende tee alamanyadaymışın kuzum yaa nasıl ulaşcaz oralara olmadı çaldırırız
oh oh eekıp toplanmış sms ler sağolsun
eee kızlar ne var ne yok bakalım
şeyda hıc belırtılere takılma kuşum valla benım beırtılere kalsaydı ben her ay gebeydım
walla saol beni unutmamışınsiz nasılsınız bende biraz baş ağrısı biraz karın ağrısı havalar çarptı galiba...:2: meryem niye gelmedi gezmeklerdemi yoksam yine

hımmm benım 36 haftadan sonra haftada 1 ıdı ıyıde öleymış daglara taşlara bugun ekmek tuz bıde para verdım valla

seyda o ne kadar güsel bi bebek öle yaa yemek istedim bi an masallah ya çok şirin bi bebek ölürümm

allahtan burasi var canim benim yaaa yoksa ben su an agliyo olurdum sIkIntIdan
öle kuzum nedendir bilmm burda olmadığım zamn bile tvde bişe olmuyor...yazık bize yazıkkk :))))
ayy cumartesi alıvermesin kuzum seni doktorcukkk...
evet canım halen ağlanıyor ay ne naslı kardeşim var bilmm duygusal veledim benm..çok yanlış doğduk biz yaaa...
yok kız sen benimm pisipisim ol :)))
evet psikolojik olrak kafa gidiyor o tarafaa sonu güzel olur inşALLAH canım

inşşlh canımm rabbimden her şeyin hayırlısı canım.oluruda onadan olmazıda ondan.olursa yüceliğinden olmazsa imtahanınndan.verirse ne mutlu vermezsem sesimi seviyor der daha çok yalvarmaya hazırım

haha unutmadım
cnm 14.haftada ınanaılmaz başağrı cektım o haftalarda olurmuş cnm
meryeme sms attım kv ye gıdıcektı gelmedı sanırım
kız anlatıyonmu kv ye sıte komşularını

canim almanyanin sartlari iyi hos ama ailenin olmadigi kimsesiz oldugun yerin hic bi degeri yok maalesef...

hehehehehee sen o yagmurun altinda duran kizceyi diyosun... evet canim güzel günlerdi ve benim bugünkü kadar sorunum yoktu ve bebek icin bu kadar beklememistim, bu kadar da umutsuz degildim...

Beklerim canım her zaman hatta eve de beklerim ama ben bursadayım sen gelsende ankaraya geliyorsun

evet canim yaaaa ankaraya geliyorum ben, keske bigün bi firsat olsa da herkesler bi yerde bulusabilse ayyy ne güzel olurdu yaaaa

aa gerıdönuş planlarımı ay kv kalsın ama onu getırmeyın sakın ha turkıe kabul etmez ınan

inşşlh canımm rabbimden her şeyin hayırlısı canım.oluruda onadan olmazıda ondan.olursa yüceliğinden olmazsa imtahanınndan.verirse ne mutlu vermezsem sesimi seviyor der daha çok yalvarmaya hazırım
MAŞALLAH canım ya ben bi doktora gidicemm catlıcam yarına kadar
olmadı die ne kadar yıprattım kendimii biliosun
acaba ben yeteri kadar güçlü diilim sanırım yada sabırsız oldugum için böyle oluyor heralde

geldim kuşlarım

sarjım bitikti msjını aalamadım songülüm..
eve yeni geldik bende sans yokki kv nin buzdolabı bozulmus gece tamirci bekledik
adamlarda mübarek işadamı
sabahtan beri 2 saate işim biter dedi aksam 8de zor geldi
öle olunca onu bekledik

siz de haberler nasıl varmı yeni bir hamiş

tvde bir sey yok canim yaa bikac tane dizi disinda, programlar zaten manasiz felan.. insan bir sey bulamayinca izliyo ama ici disina cikiyor, o onu kacirmis, bu bunu öldürmüs vs vs... allahtan burda dertlesebiliyoruz

aaaa evet tabi send ebulanti zamani dim canim benim... e o zaman uyku iyi gelir, uyudugun zaman sabaha bir sey kalmaz insallah..
evet canim almanyadayim iste, tek basima kimsesiz allahtan sizler varsiniz burda...

ay evet aynen bak meryemde nar vardı yıne koydu onu
cnm ya negstıf bakma olumlu bak
y gecen 2011 topiğinı okudum ılk geldıgım geceyı falan
meryemle ne guzel karşılamışınız benı ay heyecanlandım ılk yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…