aa gerıdönuş planlarımı ay kv kalsın ama onu getırmeyın sakın ha turkıe kabul etmez ınan
inşşlh canımm rabbimden her şeyin hayırlısı canım.oluruda onadan olmazıda ondan.olursa yüceliğinden olmazsa imtahanınndan.verirse ne mutlu vermezsem sesimi seviyor der daha çok yalvarmaya hazırım
güçlü olmaklamı bilmiyorum canım dedim gibi ağlama krizlerim çok var..ama öle az bişe melankolik takılmaıyorum canım..bünye ağır baso sanırım erkk gibi yetiştim o yzüden :)))MAŞALLAH canım ya ben bi doktora gidicemm catlıcam yarına kadar
olmadı die ne kadar yıprattım kendimii biliosun
acaba ben yeteri kadar güçlü diilim sanırım yada sabırsız oldugum için böyle oluyor heralde
geldim kuşlarım
sarjım bitikti msjını aalamadım songülüm..
eve yeni geldik bende sans yokki kv nin buzdolabı bozulmus gece tamirci bekledik
adamlarda mübarek işadamı
sabahtan beri 2 saate işim biter dedi aksam 8de zor geldi
öle olunca onu bekledik
siz de haberler nasıl varmı yeni bir hamiş
hayırlı aksamlar canım hoş geldin nasılsınngeldim kuşlarım
sarjım bitikti msjını aalamadım songülüm..
eve yeni geldik bende sans yokki kv nin buzdolabı bozulmus gece tamirci bekledik
adamlarda mübarek işadamı
sabahtan beri 2 saate işim biter dedi aksam 8de zor geldi
öle olunca onu bekledik
siz de haberler nasıl varmı yeni bir hamiş
ay evet aynen bak meryemde nar vardı yıne koydu onu
cnm ya negstıf bakma olumlu bak
y gecen 2011 topiğinı okudum ılk geldıgım geceyı falan
meryemle ne guzel karşılamışınız benı ay heyecanlandım ılk yazarken
takılmaz mı ahh zaten şu kafamızdan çıkarma olayını hiç yapamadık ki... ama ne güzel dua etmeyi hiç bırakmıyosun ... önemli olanda oz zaten canım yeri göpü yaratan Rabbim herşeye bitek onun gücü yeter ... her ne rahatsızlığımız varsa bildiğimiz bilmediğimiz Rabbim şafi ismiyle şifa göndersin inş.. merhamet etsin bize katından emanetlerimizi göndersin gönderdiklerini korusun inş güzel Allahm.....yaa çok kafaya takmıyorum aslında ama işte gün yaklaştıkça insan bir tuaf olo canım..tuvalete her gttmde çamaşırt konttorl selpak kontrol yapoz :)
bura gelene kdr tkmıyorumda kuzuzm kk yı açınca vücut dilim içimdeki ses süerkli konuşuyor kendi aralarındaa.....
ay canım ne olmulu ne olmusuz konuşmuyor düşünmemye çalışıyorum..inmternetten bakltım göğüs ağrırsı progestan hormonn fazlalığından olomuş..akıntılar olması ya da olmaması östorejen hormonndan olomuşşş..hahaha bütün hipotezleri çürüttüm canımm
ya bende diyodum o haftaları atlatım ne güzel diye kendi kendime nazar ettim heralde bendeki baş ağrısıda maşallahı var yani bi tuttumu midemde peşinde geliyo.. ağrı kesicide içmedim geçer diye şimdide diyorum yatınca geçer ... kv ne zamndır baş başa oturup konuşamadık ya akşam geliyolar yada biz akşam gidiyoz... konular başka oluyo :)haha unutmadım
cnm 14.haftada ınanaılmaz başağrı cektım o haftalarda olurmuş cnm
meryeme sms attım kv ye gıdıcektı gelmedı sanırım
kız anlatıyonmu kv ye sıte komşularını
sen yine umudunu kaybetme hepimiz çok yorulduk ama sabrın sonu selamet....canim almanyanin sartlari iyi hos ama ailenin olmadigi kimsesiz oldugun yerin hic bi degeri yok maalesef...
hehehehehee sen o yagmurun altinda duran kizceyi diyosun... evet canim güzel günlerdi ve benim bugünkü kadar sorunum yoktuve bebek icin bu kadar beklememistim, bu kadar da umutsuz degildim...
evet canim yaaaa ankaraya geliyorum ben, keske bigün bi firsat olsa da herkesler bi yerde bulusabilse ayyy ne güzel olurdu yaaaa
bende onu arıyom nerde ki bebek :)nerdeki bebek kuzum hangi bebke ben anlamadım inankiii
takılmaz mı ahh zaten şu kafamızdan çıkarma olayını hiç yapamadık ki... ama ne güzel dua etmeyi hiç bırakmıyosun ... önemli olanda oz zaten canım yeri göpü yaratan Rabbim herşeye bitek onun gücü yeter ... her ne rahatsızlığımız varsa bildiğimiz bilmediğimiz Rabbim şafi ismiyle şifa göndersin inş.. merhamet etsin bize katından emanetlerimizi göndersin gönderdiklerini korusun inş güzel Allahm.....
ya bende diyodum o haftaları atlatım ne güzel diye kendi kendime nazar ettim heralde bendeki baş ağrısıda maşallahı var yani bi tuttumu midemde peşinde geliyo.. ağrı kesicide içmedim geçer diye şimdide diyorum yatınca geçer ... kv ne zamndır baş başa oturup konuşamadık ya akşam geliyolar yada biz akşam gidiyoz... konular başka oluyo :)
sen yine umudunu kaybetme hepimiz çok yorulduk ama sabrın sonu selamet....Rabbime tevekkület yeter...
bende onu arıyom nerde ki bebek :)
ayy kız öle ağlaşmayalımm ::)))
off bu ne güzel bir düşünceya ama yinede gözlerim doldu okuyunca
sen çok güçlü bir kadınsın şeyda
ayy cnaım yalan dünyayı seviyorum onn dışındada işte ne gelrise ne edimm :))tvde bir sey yok canim yaa bikac tane dizi disinda, programlar zaten manasiz felan.. insan bir sey bulamayinca izliyo ama ici disina cikiyor, o onu kacirmis, bu bunu öldürmüs vs vs... allahtan burda dertlesebiliyoruz
aaaa evet tabi send ebulanti zamani dim canim benim... e o zaman uyku iyi gelir, uyudugun zaman sabaha bir sey kalmaz insallah..
evet canim almanyadayim iste, tek basima kimsesizallahtan sizler varsiniz burda...
hımmm video daki bebek
güçlü olmaklamı bilmiyorum canım dedim gibi ağlama krizlerim çok var..ama öle az bişe melankolik takılmaıyorum canım..bünye ağır baso sanırım erkk gibi yetiştim o yzüden :)))
bi yerde okudum neden benm bebğim olmuyor diye sabırsızca davranmak sizi tüp bebek tedavisinn başröl oyunmcusu yapr diyordu canım veee
benm zehra teyzecim bir kadınn yumurtlıkları oluşup hamile kalamıyorsa önlemini alıp kendini okutmlaı sonrada allha yalvarmalı diyorduu
hahahahahahhahahaaahhaaaaa hay aklinda bin yasa yaaaaa aynen de öyle ne güzel dedin yaa... aman yok cnaim dönersem zaten tek dönücem, kayinvadi felan hepsi hayatimdan defolmus olacak...
ayy kız öle ağlaşmayalımm ::)))
ay kız bana kadın dennce bi tuaf olom sanki kendimi halen çocuk sanıyomm...kendim çocuk istyom ama kendim çocuk olomm :)))
ayy cnaım yalan dünyayı seviyorum onn dışındada işte ne gelrise ne edimm :))
evet dimi canım yaaa..çok tattlıı
iyiyim diyeyim iyi olayım kuzumhayırlı aksamlar canım hoş geldin nasılsınn
hamiş yok canım beklioz ama heyecanla bi haber
hoşş geldinn kuzucukkkk :))))
selaam ben geldimmmmmmmm
ayy canım yaaasen buldun o bebeği ben bulamadım canımm:)))takılmaz mı ahh zaten şu kafamızdan çıkarma olayını hiç yapamadık ki... ama ne güzel dua etmeyi hiç bırakmıyosun ... önemli olanda oz zaten canım yeri göpü yaratan Rabbim herşeye bitek onun gücü yeter ... her ne rahatsızlığımız varsa bildiğimiz bilmediğimiz Rabbim şafi ismiyle şifa göndersin inş.. merhamet etsin bize katından emanetlerimizi göndersin gönderdiklerini korusun inş güzel Allahm.....
ya bende diyodum o haftaları atlatım ne güzel diye kendi kendime nazar ettim heralde bendeki baş ağrısıda maşallahı var yani bi tuttumu midemde peşinde geliyo.. ağrı kesicide içmedim geçer diye şimdide diyorum yatınca geçer ... kv ne zamndır baş başa oturup konuşamadık ya akşam geliyolar yada biz akşam gidiyoz... konular başka oluyo :)
sen yine umudunu kaybetme hepimiz çok yorulduk ama sabrın sonu selamet....Rabbime tevekkület yeter...
bende onu arıyom nerde ki bebek :)
hayrola kuzum bi sorun mu varselaam ben geldimmmmmmmm
aaa kız kocayıdamı cıkardın gözden
yoksa hayırmıııı
uzuyosa oda arkadasımı defet gıtsın
selaam ben geldimmmmmmmm
iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum
yaklasık 3aydır hastalanmamıs patlamaya hazır bir bombayım
gögüslerim şişti göbegim çıktı
ah son 2 ilacım kaldı hala gelmedi..bende her wcde kırmızılık varmı die bakıorum off gelsinler die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?