Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topigin bayanlari nerelerde acaba??? yoksa daha saat mi gelmedi http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
merhaba cnm ben geldım hemen ekıbı toplayım
napiyosun canim telefon mu aciyosun ekibi toplamak icin????
hemen uçtum geldimmm kuzummm nasılsınız napıyonuzzzakıla ılk o gelıyo dımı cnm
aynen hemen sms atıyorum
ee napıyosun cnm dunden berı bu akşam oh rahat rahat yazarım ış yok
akıla ılk o gelıyo dımı cnm
aynen hemen sms atıyorum
berrrinim sen nasılsın bakim aramışın dr yi okudum kadarıyla aynı dr ye mi devam edicen yoksa başkasına mı....hakkımızda hayırlısı inş :)..................................................................................
seydacım sen nasılsın :) ateş ne durumdakızlar bugün nerdesiniz acepppp:)))
hahahah sen bizi sormuşun duydukta geldik anacım nasılsın nasıl gidiyo :)napiyosun canim telefon mu aciyosun ekibi toplamak icin????
şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooohayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm songülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
akıla ılk o gelıyo dımı cnm
aynen hemen sms atıyorum
şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooohayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm songülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
ii akşamlar canım hoş geldinn ben iyiyim şükürrİyi akşamlar kızlar ben geldimmm songülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
berrrinim sen nasılsın bakim aramışın dr yi okudum kadarıyla aynı dr ye mi devam edicen yoksa başkasına mı....hakkımızda hayırlısı inş :)