• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aa gerıdönuş planlarımı ay kv kalsın ama onu getırmeyın sakın ha turkıe kabul etmez ınan

hahahahahahhahahaaahhaaaaa hay aklinda bin yasa yaaaaa aynen de öyle ne güzel dedin yaa... aman yok cnaim dönersem zaten tek dönücem, kayinvadi felan hepsi hayatimdan defolmus olacak...

inşşlh canımm rabbimden her şeyin hayırlısı canım.oluruda onadan olmazıda ondan.olursa yüceliğinden olmazsa imtahanınndan.verirse ne mutlu vermezsem sesimi seviyor der daha çok yalvarmaya hazırım

:14::14::14::14::14:
off bu ne güzel bir düşünceya ama yinede gözlerim doldu okuyunca
sen çok güçlü bir kadınsın şeyda

MAŞALLAH canım ya ben bi doktora gidicemm catlıcam yarına kadar
olmadı die ne kadar yıprattım kendimii biliosun
acaba ben yeteri kadar güçlü diilim sanırım yada sabırsız oldugum için böyle oluyor heralde
güçlü olmaklamı bilmiyorum canım dedim gibi ağlama krizlerim çok var..ama öle az bişe melankolik takılmaıyorum canım..bünye ağır baso sanırım erkk gibi yetiştim o yzüden :)))
bi yerde okudum neden benm bebğim olmuyor diye sabırsızca davranmak sizi tüp bebek tedavisinn başröl oyunmcusu yapr diyordu canım veee
benm zehra teyzecim bir kadınn yumurtlıkları oluşup hamile kalamıyorsa önlemini alıp kendini okutmlaı sonrada allha yalvarmalı diyorduu

geldim kuşlarım:32:

sarjım bitikti msjını aalamadım songülüm..
eve yeni geldik bende sans yokki kv nin buzdolabı bozulmus gece tamirci bekledik
adamlarda mübarek işadamı
sabahtan beri 2 saate işim biter dedi aksam 8de zor geldi:37:
öle olunca onu bekledik:37:

siz de haberler nasıl varmı yeni bir hamiş:49:

hoşş geldinn kuzucukkkk :))))

geldim kuşlarım:32:

sarjım bitikti msjını aalamadım songülüm..
eve yeni geldik bende sans yokki kv nin buzdolabı bozulmus gece tamirci bekledik
adamlarda mübarek işadamı
sabahtan beri 2 saate işim biter dedi aksam 8de zor geldi:37:
öle olunca onu bekledik:37:

siz de haberler nasıl varmı yeni bir hamiş:49:
hayırlı aksamlar canım hoş geldin nasılsınn
hamiş yok canım beklioz ama heyecanla bi haber

ay evet aynen bak meryemde nar vardı yıne koydu onu
cnm ya negstıf bakma olumlu bak
y gecen 2011 topiğinı okudum ılk geldıgım geceyı falan
meryemle ne guzel karşılamışınız benı ay heyecanlandım ılk yazarken

aaa evet canim yaa meriyle ne güzel konusuyoduk sen geliyodun felan... az da olsa zaman gectikce insan ne kadar da cok degisiyor dimi???

yaa çok kafaya takmıyorum aslında ama işte gün yaklaştıkça insan bir tuaf olo canım..tuvalete her gttmde çamaşırt konttorl selpak kontrol yapoz :)

bura gelene kdr tkmıyorumda kuzuzm kk yı açınca vücut dilim içimdeki ses süerkli konuşuyor kendi aralarındaa.....

ay canım ne olmulu ne olmusuz konuşmuyor düşünmemye çalışıyorum..inmternetten bakltım göğüs ağrırsı progestan hormonn fazlalığından olomuş..akıntılar olması ya da olmaması östorejen hormonndan olomuşşş..hahaha bütün hipotezleri çürüttüm canımm
takılmaz mı ahh zaten şu kafamızdan çıkarma olayını hiç yapamadık ki... ama ne güzel dua etmeyi hiç bırakmıyosun ... önemli olanda oz zaten canım yeri göpü yaratan Rabbim herşeye bitek onun gücü yeter ... her ne rahatsızlığımız varsa bildiğimiz bilmediğimiz Rabbim şafi ismiyle şifa göndersin inş.. merhamet etsin bize katından emanetlerimizi göndersin gönderdiklerini korusun inş güzel Allahm.....
haha unutmadım
cnm 14.haftada ınanaılmaz başağrı cektım o haftalarda olurmuş cnm
meryeme sms attım kv ye gıdıcektı gelmedı sanırım
kız anlatıyonmu kv ye sıte komşularını
ya bende diyodum o haftaları atlatım ne güzel diye kendi kendime nazar ettim heralde bendeki baş ağrısıda maşallahı var yani bi tuttumu midemde peşinde geliyo.. ağrı kesicide içmedim geçer diye şimdide diyorum yatınca geçer ... kv ne zamndır baş başa oturup konuşamadık ya akşam geliyolar yada biz akşam gidiyoz... konular başka oluyo :)
canim almanyanin sartlari iyi hos ama ailenin olmadigi kimsesiz oldugun yerin hic bi degeri yok maalesef...

hehehehehee sen o yagmurun altinda duran kizceyi diyosun... evet canim güzel günlerdi ve benim bugünkü kadar sorunum yoktu :50: ve bebek icin bu kadar beklememistim, bu kadar da umutsuz degildim...

evet canim yaaaa ankaraya geliyorum ben, keske bigün bi firsat olsa da herkesler bi yerde bulusabilse ayyy ne güzel olurdu yaaaa :16::16::16::16:
sen yine umudunu kaybetme hepimiz çok yorulduk ama sabrın sonu selamet....:34:Rabbime tevekkület yeter...
:52::52::52::52:nerdeki bebek kuzum hangi bebke ben anlamadım inankiii
bende onu arıyom nerde ki bebek :)

takılmaz mı ahh zaten şu kafamızdan çıkarma olayını hiç yapamadık ki... ama ne güzel dua etmeyi hiç bırakmıyosun ... önemli olanda oz zaten canım yeri göpü yaratan Rabbim herşeye bitek onun gücü yeter ... her ne rahatsızlığımız varsa bildiğimiz bilmediğimiz Rabbim şafi ismiyle şifa göndersin inş.. merhamet etsin bize katından emanetlerimizi göndersin gönderdiklerini korusun inş güzel Allahm.....

ya bende diyodum o haftaları atlatım ne güzel diye kendi kendime nazar ettim heralde bendeki baş ağrısıda maşallahı var yani bi tuttumu midemde peşinde geliyo.. ağrı kesicide içmedim geçer diye şimdide diyorum yatınca geçer ... kv ne zamndır baş başa oturup konuşamadık ya akşam geliyolar yada biz akşam gidiyoz... konular başka oluyo :)

sen yine umudunu kaybetme hepimiz çok yorulduk ama sabrın sonu selamet....:34:Rabbime tevekkület yeter...

ooof of sabir tasi olma yolunda ilerliyoruz bakalim.. zaten artik hayirlisini diliyorum ben canim, bebek konusuna da ara verdik.. daha dogrusu ben veridm, yani cok yoruldum olmasin istemiyorum..

:14::14::14::14::14:
off bu ne güzel bir düşünceya ama yinede gözlerim doldu okuyunca
sen çok güçlü bir kadınsın şeyda
ayy kız öle ağlaşmayalımm ::)))
ay kız bana kadın dennce bi tuaf olom sanki kendimi halen çocuk sanıyomm...kendim çocuk istyom ama kendim çocuk olomm :)))
tvde bir sey yok canim yaa bikac tane dizi disinda, programlar zaten manasiz felan.. insan bir sey bulamayinca izliyo ama ici disina cikiyor, o onu kacirmis, bu bunu öldürmüs vs vs... allahtan burda dertlesebiliyoruz :16:

aaaa evet tabi send ebulanti zamani dim canim benim... e o zaman uyku iyi gelir, uyudugun zaman sabaha bir sey kalmaz insallah..
evet canim almanyadayim iste, tek basima kimsesiz :31: allahtan sizler varsiniz burda...
ayy cnaım yalan dünyayı seviyorum onn dışındada işte ne gelrise ne edimm :))
hımmm video daki bebek :53::53::53::53::53:

evet dimi canım yaaa..çok tattlıı

güçlü olmaklamı bilmiyorum canım dedim gibi ağlama krizlerim çok var..ama öle az bişe melankolik takılmaıyorum canım..bünye ağır baso sanırım erkk gibi yetiştim o yzüden :)))
bi yerde okudum neden benm bebğim olmuyor diye sabırsızca davranmak sizi tüp bebek tedavisinn başröl oyunmcusu yapr diyordu canım veee
benm zehra teyzecim bir kadınn yumurtlıkları oluşup hamile kalamıyorsa önlemini alıp kendini okutmlaı sonrada allha yalvarmalı diyorduu

hımm nasıl yanı benim napmam gerek şimdiii
dedigin gibi bi ağlamaya başladım mı susmak bilmiyorum bende
ya ben önceden böle diildim ya hiç agladıgımı bilmem ben
gercekden bi arkadasımla küsmüştü benle onla zor günnünde aglamadım die
ama bu bebek mevzusu beni mahfetti aglamakdan kendime gelemiyorum olamıyorum ya
toparlayamıyorum kendimi

hahahahahahhahahaaahhaaaaa hay aklinda bin yasa yaaaaa aynen de öyle ne güzel dedin yaa... aman yok cnaim dönersem zaten tek dönücem, kayinvadi felan hepsi hayatimdan defolmus olacak...

aaa kız kocayıdamı cıkardın gözden
yoksa hayırmıııı
uzuyosa oda arkadasımı defet gıtsın

ayy kız öle ağlaşmayalımm ::)))
ay kız bana kadın dennce bi tuaf olom sanki kendimi halen çocuk sanıyomm...kendim çocuk istyom ama kendim çocuk olomm :)))

ayy cnaım yalan dünyayı seviyorum onn dışındada işte ne gelrise ne edimm :))

evet dimi canım yaaa..çok tattlıı

ben onu da izlemiyorum anim yaaa, bastan bi kacirdim bi daha izleyemedim...

hayırlı aksamlar canım hoş geldin nasılsınn
hamiş yok canım beklioz ama heyecanla bi haber
iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum
yaklasık 3aydır hastalanmamıs patlamaya hazır bir bombayım
gögüslerim şişti göbegim çıktı:37:

ah son 2 ilacım kaldı hala gelmedi..bende her wcde kırmızılık varmı die bakıorum off gelsinler die:37:
hoşş geldinn kuzucukkkk :))))

hoşbuldum canım:54:

ayy canım yaaasen buldun o bebeği ben bulamadım canımm:)))
evet canım dünya dua üzerine kuruldu.duasız olurmu canımyaa..yağmur yağmasını bekliyorum bazen rahmet kapıları açıldı diyee..
sela ile ezan arsını bekliyorum cuma günü..rabbim belki onların hürmetine kabul eder.ayy kendimi bir an tuaf hiistim yaff
selaam ben geldimmmmmmmm :5::5:
hayrola kuzum bi sorun mu var

iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum
yaklasık 3aydır hastalanmamıs patlamaya hazır bir bombayım
gögüslerim şişti göbegim çıktı:37:

ah son 2 ilacım kaldı hala gelmedi..bende her wcde kırmızılık varmı die bakıorum off gelsinler die:37:

gelsee bi türlüüü gelmese bi türlü sanırım demi canımm
bendee neden bilmiyorum igne mi yapıo acaba bilmm hiç olmadıgım
kadar yogun yasıyorum bu aya yarın nasıl muayene edecek doktor
sıkıntılardayım ya nasıl olacak bakalım

Back