Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik

şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..
hayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooo
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm songülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım

naberr kuzuucukk..paşamm napoo orlarda

şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik

şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..
hayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooo
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm songülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım

seydacım sen nasılsın :) ateş ne durumda

hahahah sen bizi sormuşun duydukta geldik anacım nasılsın nasıl gidiyo :)

cok iyi oldu iyiki geldiniz... ama sitede bakim felanmi var acaba mesajlar tekrarlanmis olarak geliyo ya da cok zor iletiliyo :44:

berrrinim sen nasılsın bakim aramışın dr yi okudum kadarıyla aynı dr ye mi devam edicen yoksa başkasına mı....hakkımızda hayırlısı inş :)
amin canım yarın gidelim bakayım bii tekrara asılama yapacak sanırım
bu dogrumu diil mi bilmiyorum beklemek gerekir mii acap
Eee nasılsınız bakalım
ii aksamlar hoş geldin canım nasılsın ben iiyim şükür
kızlar bugün nerdesiniz acepppp:)))

burdayız canımm nasılsın

kızlar bugün nerdesiniz acepppp:)))

napiyosun canim telefon mu aciyosun ekibi toplamak icin????

ii akşamlar canım hoş geldinn ben iyiyim şükürr

yarın gidince belli olacak bakalımm asılama yapacak sanırım hemen
bu dogrumu diil mi bende bilemiyorumm
banada öyle demişti dr iki aşılma deneriz demişti....bi yarın git bakalım dr ne dicek canım duruma göre bu ay düşünürsün yada 1 ay ara verirsin... burda dr nin ne söylediği çok önemli....bide hani lbaratuvarda eşinin tahlili yıkanıyo ya orasınıda iyi olması çok önemliymiş hani aşılam için demiyorum ama en azından onun için kaliteli biyer araştırabilirsin....

ayy canım geldim kimse yoktu ay sayfayı bi yeniledim herkescikler burda...bol bol ileti geldi bi an

cok iyi oldu iyiki geldiniz... ama sitede bakim felanmi var acaba mesajlar tekrarlanmis olarak geliyo ya da cok zor iletiliyo :44:
bazen öyle yapıyo ya msj lar gitmiyo bi süre sonrada son sayfa problemi geliyo ...ben çok tan gelmek istiyodum ama sabahtandır başımda bi ağrı var bi türlü kaldıramadım kendimisongül msj atınca dayanamadım ama hemn girdim...

canım bilmiyorum kinerde yaparlar baska asılama özele gitmm gerek sanırım
oda muayene ücretii yetiyor gidemm sanırım bilmiyorumm ya ne olacak
eger asılama derse doktor bende dicem bi daha kanal filmi cekelim
o da gerek yok dicek eminim o da tutmassa beni tüp bebege yönlendirecek((((((

gecmis olsun canim benim, bol su ic, bas agrisinin en iyi cözümü

yaaa az önce yarene de sitem ediyordum, bana mesaj atan yok yaaa kimseler de aramiyor, arkadasim yok zaten ayy ne yalniz bi insnaim yaa

İyiyim canım bu gun annemdeydim misafirleri vardı

ii akşamlar canım hoş geldinn ben iyiyim şükürr

yarın gidince belli olacak bakalımm asılama yapacak sanırım hemen
bu dogrumu diil mi bende bilemiyorumm

Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birden

oh oh eekıp toplanmış sms ler sağolsun
eee kızlar ne var ne yok bakalım
şeyda hıc belırtılere takılma kuşum valla benım beırtılere kalsaydı ben her ay gebeydım

valla kuzum 2 gündür aynı bilmm artık ne olur çok korkuyorumm ağrımda var
409de6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte ateş kuzum bu akıntıda yokk
ben tablodaki görüntüyü hiç anlamıyom ama son iki ateş sabitlenmiş dimi yanlış anlamadıysam buda gayet iyikız benim sabahtan beri sol tarafımda bi ağrı var sanki yumurtluyorum ve o zamnlardaki gibi şeffaf uzayan :26:akıntı.... yani ağrıyı çok fazla dikkate almayın derim adet belirtisi olabileceği gibi gebeliğinde belirtisi benim nerdeyse 8 haftaya kadar ağrıdı kasıklarım eşime ayak tabanlarıma masaj yaptırıyodumda rahatlıyodum insan psikolijik olarakta bunalıyo o ağrılar olunca....sen hep güzelini düşün güzellikler çağırr...

yaaa az önce yarene de sitem ediyordum, bana mesaj atan yok yaaa kimseler de aramiyor, arkadasim yok zaten ayy ne yalniz bi insnaim yaa

cnm gecen sene banada demıştın artık ne zman başım agrısa hopppp su ıcıyorum tık gecıyo
cnm ya turkıye şartlarına sms ımkanlarım yetıyo olsa valla dukkan senın
bu arada avatarımız pek havalı olmuş heeeee

ayy canım benm yaaa..kk sağolsun bak hepicimiz bura toplanı verozzz
İyiyim canım bu gun annemdeydim misafirleri vardı

Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birden

anca gezin ay bugn benm kardeşim gene ardııı:)))
kız sen pskopatmısın kuzum :)))
ayy çok hoşuna gitmiş:))

heheheheee demistimdir kesin cnaim cünkü ise yariyo dimi??? günde 2 lt su + bitki caylari icerim ben mutlaka... kendimi frenlemezsem 3 lt iciyorum yaaa

ooooy oy kusum sorma yaaaa, bu almanya zikkimi yok mu bütün imkanlarimi cekti aldi elimden arayip soranim bile yok iste

heeeheheee tesekkür ederim canim ama snein avatarin daha anlamli <3

Son düzenleme:

Türkiye ye taşın bu hatlardan bi tane al hemen sms atıcam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…