şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooohayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
İyi akşamlar kızlar ben geldimmmsongülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
şeydaaa kuş napıyon bugun ateş koymamıştın koydunmu şimdik
evet canım az önce koydum.ama çok tırsıyorum..adet olcak gibiyim ağrım var.veesanki büyük abdestin vrdırda sancı girr ya karnına kasıklarına aynı öleyimm..şeydaa gördum cnm dunden berı sabıt haddı bakalım
canım hep son sayfa gözükmüyor tarzında şeyler yazooohayırlı aksamlarr kıslar nasılsınız
bana bi önceki sayfayı kopyalarmısınız
İyi akşamlar kızlar ben geldimmmsongülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
seydacım sen nasılsın :) ateş ne durumda
hahahah sen bizi sormuşun duydukta geldik anacım nasılsın nasıl gidiyo :)
amin canım yarın gidelim bakayım bii tekrara asılama yapacak sanırımberrrinim sen nasılsın bakimaramışın dr yi okudum kadarıyla aynı dr ye mi devam edicen yoksa başkasına mı....hakkımızda hayırlısı inş :)
ii aksamlar hoş geldin canım nasılsın ben iiyim şükürİyi akşamlar kızlar ben geldimmmsongülün sms i sağolsun gerçi sms yollamasaydı da geliyodum birazdN
Eee nasılsınız bakalım
kızlar bugün nerdesiniz acepppp:)))
kızlar bugün nerdesiniz acepppp:)))
napiyosun canim telefon mu aciyosun ekibi toplamak icin????
banada öyle demişti dr iki aşılma deneriz demişti....bi yarın git bakalım dr ne dicek canım duruma göre bu ay düşünürsün yada 1 ay ara verirsin... burda dr nin ne söylediği çok önemli....bide hani lbaratuvarda eşinin tahlili yıkanıyo ya orasınıda iyi olması çok önemliymiş hani aşılam için demiyorum ama en azından onun için kaliteli biyer araştırabilirsin....ii akşamlar canım hoş geldinn ben iyiyim şükürr
yarın gidince belli olacak bakalımm asılama yapacak sanırım hemen
bu dogrumu diil mi bende bilemiyorumm
seydacım sen nasılsın :) ateş ne durumda
hahahah sen bizi sormuşun duydukta geldik anacım nasılsın nasıl gidiyo :)
amin canım yarın gidelim bakayım bii tekrara asılama yapacak sanırım
bu dogrumu diil mi bilmiyorum beklemek gerekir mii acap
ii aksamlar hoş geldin canım nasılsın ben iiyim şükür
burdayız canımm nasılsın
bazen öyle yapıyo ya msj lar gitmiyo bi süre sonrada son sayfa problemi geliyo ...cok iyi oldu iyiki geldiniz... ama sitede bakim felanmi var acaba mesajlar tekrarlanmis olarak geliyo ya da cok zor iletiliyo :44:
banada öyle demişti dr iki aşılma deneriz demişti....bi yarın git bakalım dr ne dicek canım duruma göre bu ay düşünürsün yada 1 ay ara verirsin... burda dr nin ne söylediği çok önemli....bide hani lbaratuvarda eşinin tahlili yıkanıyo ya orasınıda iyi olması çok önemliymiş hani aşılam için demiyorum ama en azından onun için kaliteli biyer araştırabilirsin....
bazen öyle yapıyo ya msj lar gitmiyo bi süre sonrada son sayfa problemi geliyo ...ben çok tan gelmek istiyodum ama sabahtandır başımda bi ağrı var bi türlü kaldıramadım kendimi songül msj atınca dayanamadım ama hemn girdim...
İyiyim canım bu gun annemdeydim misafirleri vardınaberr kuzuucukk..paşamm napoo orlarda
ii akşamlar canım hoş geldinn ben iyiyim şükürr
yarın gidince belli olacak bakalımm asılama yapacak sanırım hemen
bu dogrumu diil mi bende bilemiyorumm
Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birdenamin canım yarın gidelim bakayım bii tekrara asılama yapacak sanırım
bu dogrumu diil mi bilmiyorum beklemek gerekir mii acap
ii aksamlar hoş geldin canım nasılsın ben iiyim şükür
burdayız canımm nasılsın
ayy canım geldim kimse yoktu ay sayfayı bi yeniledim herkescikler burda...bol bol ileti geldi bi an
ben tablodaki görüntüyü hiç anlamıyom ama son iki ateş sabitlenmiş dimi yanlış anlamadıysam buda gayet iyivalla kuzum 2 gündür aynı bilmm artık ne olur çok korkuyorumm ağrımda var
409de6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte ateş kuzum bu akıntıda yokk
Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birden
gecmis olsun canim benim, bol su ic, bas agrisinin en iyi cözümü
yaaa az önce yarene de sitem ediyordum, bana mesaj atan yok yaaa kimseler de aramiyor, arkadasim yok zaten ayy ne yalniz bi insnaim yaa
ayy canım benm yaaa..kk sağolsun bak hepicimiz bura toplanı verozzzgecmis olsun canim benim, bol su ic, bas agrisinin en iyi cözümü
yaaa az önce yarene de sitem ediyordum, bana mesaj atan yok yaaa kimseler de aramiyor, arkadasim yok zaten ayy ne yalniz bi insnaim yaa
İyiyim canım bu gun annemdeydim misafirleri vardı
Berrincim beni çok seviyon galıba iki kere cvb vermişsin çok hoşuma gitti birden
cnm gecen sene banada demıştın artık ne zman başım agrısa hopppp su ıcıyorum tık gecıyo
cnm ya turkıye şartlarına sms ımkanlarım yetıyo olsa valla dukkan senın
bu arada avatarımız pek havalı olmuş heeeee
gecmis olsun canim benim, bol su ic, bas agrisinin en iyi cözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?