• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Canım yarınkı ateşin onemli biliyorsun gerçi yine bişey değişmez sanırım çünkü ateş ne kadar yüksek giderse gitsin adet olduğun gün ani bi düşüş yaşıyo. Bi gün oncesinde ateşin 37 olsa ne olur birden 35 lere düştüğünü biliyoz zaten ben bu tablolardan sadece adet olacağım günü öğreniyordum ne zaman düşerse tamam bu gun geliyo diyodum ve geliyodu. Öncesinde ateşim yüksek olsa ne değişir

evet doğru diyon kuzum ne kdar yüksek olursa olsun illki adet olcan zamn süper bir düşş olo allh sonumu hayır etsin kuzum

evet kuzucum sen koy :)bol bol resim çekil bize göster....şimdi anlaıdm ne demek istedini :)
evet canım en az 1 hafta var ...bakalım herşey rabbimden...bu arada yumurtlarımın ağrısı gazdanmış...o çıknca ağrı kalmadı..göğüs ağrımda progestan hormonn yükselmesinden kaynakalnıyomuş

Ahaha canım yaa kendıne recetede yazarsan tam olacak:1:
Onun nedenı şu bunun nedenı bu ayy guldurdun gec gece
Canım benım gözlerim kspamıyo ben çıkayım artık iyş geceler tatlı rüyalar:54:

Ahaha canım yaa kendıne recetede yazarsan tam olacak:1:
Onun nedenı şu bunun nedenı bu ayy guldurdun gec gece
Canım benım gözlerim kspamıyo ben çıkayım artık iyş geceler tatlı rüyalar:54:

öle kuzum elimde idrr testlerim eee birde kana labilsem laboratuarım olsa bir de ultrason cihazımm tammdır :))
neyse caım bend eyatayım artık gözelrim kapanıyorr.öptüm seni çok çok kuzum benmmç.ii gecelerr

kızlar benim doktorum deli çıktı nasılmı şöyle cuma günü bana çatlatma iğnesiyle denicez dedi bugün kontrole çağırdı e tabi bende gittim bu böyle olmaz aşıla yapcaz dedi ultarasonu sokup çıkarması bir oldu midemi bulandırdı gıcık şey istanbulda yaşayan arkadaşlarım 29 mayıs hastenesine bu nedenle gitmeyin ticari düşünüyo bende sağılıcak inektim kapıdan çıkana kadar raoprum hazırlanmış ilaçlar içinde para istediler tamam bu böyle olmalı belki ama ne bu ya deyip çıktım yarın başka doktora gidicem salak kadın 11 ayımı çöpe attı sinirlerimi:52: bozdu

iii akşamlar kıslar ben doktoru aradım bugün yarın 2.30 da gel dedii
sanırım tekrardan asılama yapacak olmadı basından savacak sanırım
tüp bebege gönderecek benii ben öle tahmin ediyorumm
özelle anlasmalı bi hastanede güsel bi doktor bulmm gerek bu doktor aslında
çok ii cok bilgili bi doktor ama işde devlet hastanesii iliglen miyor bana da zaten bi
hemşiresinin yakınıyım die hatır için bakıyor poff canımm sıkılıyor napsam bilemiyorum ya

beriin çok üüzldüm kuzum yaa..offf varya nasıl şartlıyorum kenimi size yaaa...
bende rüyamda adet olodum daha bata çok var ama çok korkuyorum..önceden de yumurta oluşup olmadı çok olmuştu..artık yapcak bişey yok ne diim rabbime kalmış..sende üzülme kuzum sen elinden geleni yaptın rabbim demekki uygun zamnı sunmamış cnm böle de ..kendini rahatlat

Canım yaaa çok üzüldüm çok ümitliydim bu gün güzel haber alacağımdan ama moralim bozuldu ne olur ümidini kaybetme canım

berrın tatlım cok uzuldum ya
puff bı elde kaldı şeyda
berrıncım sımdı bu ay ıcın varmı uyguancak bışey

canim cok uzuldum RABBIM hayirlisini nasip etsin INSALLAH

hayal kırıklığı...sıkma canını desem faydası olmayacak biliyorum...önümüzdeki aya hazırlan bak ben 4 aralığa randewu aldım bile...sende kaldığın yerden devam et...kuzularımız bigün bize gelecek...

berrin ve sedefin de kötü haberlerini aldım..ne diyeyim nasıl teselli vereim ama biliyorum şimdi hiçbirsey sizi teselli etmez:31:

çok saolun kızlar evet hiç birşey diyomiyorum bende nasip degilmiş demekden baska
ALLAHIM büyük ama neden demekden de kendimi ala koyamıyorum bir türlüü ben nerde
yanlış yaptım die düşünüyorum hep dedim gibii yarın da gidicem bakalım ne olacak

Son düzenleme:
ii akşamlar canım hoş geldin nasılsın

hosbulduk tatlim ne olsun isten geldim hemen size kostum :1: accik bir seyler atistirdim iste öyle... bu arada arkadasimla konustum hamileymis :16: ikincisi bu insallah erkek olur, bi kizi bi oglu olur cok güzel olur öyle de yaaaa :16: darisi bekleyenelerin isteyenlerin basina :16:

Back