yok bitmedii canımm ben bıraktımm adet gecikmesin die
aynı sanırımm bendee ayın 16sında vuruldum igneyii benim de bat aynı inşALLAH adet olmayızzz
idrar testii hüsranıı canımm ondan gitmedim ya kadaa korktum işde napımm
bende çatıcam zatiii heyecandan
ALLAH razı olsun canımm eksik etme dualarını hiç ben iiyim asılamadan sonra batı bekliyorumm kan testi yapmadım canım heyecanla bekliyorum işde bendee
tmm kızmıyom..sende başla hemen...UMARM HERSEY GÖNLUNCE OLUR CNMMM
ah canım benim bende seni gördügüme cok seviniyoum..
yeni ev yeni bebek getirdi sana kuzum
darısı berrinime insallah
aminnn güzel duaların içinde..ben biraz umutsuz vakayım sanırım
anladım insallah kuzummm
ayhh bak bu yazını bile sayfayı cevirince gördüm kuzum...
ah ben sana pas vermezmiyim hamiş arkadasım benim
hahaha yürübe neslimm tutmayım senii yarın olsundaa devam edereriz olmadı hapaaa sen etme eylemee böyle eylemlerr biber gazını yersin sonraabiraz hakettin ya tepkımızı gösteriyoruz dua et protesto etmıyoruzzzzz:)
anamm bak heycan yaptım şimdii kaç gün var bat a 12 günü geçtiyse test net çıkar die biliodum kuzum benn
hahaha yürübe neslimm tutmayım senii yarın olsundaa devam edereriz olmadı hapaaa sen etme eylemee böyle eylemlerr biber gazını yersin sonraa
evet bugün asılamanın 14 günüü canımm adet bugün yarın bekliom işde
idrar testindee negatif çıkıncaa kan vermedim bendee
inş gelmicek olan adeti beklim dedimm
hhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüüdelüüüüüüüüüüüüü :))
dur kız bende sana bişiy göndriombunlar banaa ne oluyoo nesliyle sizee bakımm
şuan için panik yapılıcak bi durum yokmuş bebek büyüdükçe dahada iyi olucaz inş ama benim ilk gebeliğimde çok büyük probelmler yaşattı bana kanama ve en sonunda kaybettim işte bebeği korkum o yüzden tek tesellimde ilk bebeğim daha çok küçükken çok büyük ve ciddi kanamalrım oluyodu ... şimdi şükür 3. ayı bitidik allaha şükür lekenlemem falan olmadı bu durum biraz rahatlatıyo beni ama işte ağzı yanınca insanın :) dr çok şakacı ya bi gülüyoki bizimle beraber adamda sters falan kalmıyo walla:) ama kız diyince bi atladım ben görme nasıl sevindim ilkide kızdı ya o bakımdan :26:Rabbim hayırlsını sağlıklısını nasip etsin tabi önemli olan bu :)canım bende ilkinde sıkıntısızdım mide açısından şuan soğan sarımsak yiyemiorum bendoktorun ne dior kanamalar için bazı gebeliklerde yaşanabilior çocuk büyüyüp yerleştikçe ve özellikkle adet dönemlerinde oluo die biliorum ben evham yapma canım iyi düşün hep geçer inşallah oda banada doktorum baktı baktı epey bi inceledi bebek bi kez gösterdi yüz üstü döndü bidaha bakamadık ama kız dedi eminim dedi öle hayırla gelsinler inşallah doktorun espiriliymiş baya
sağolasınn tadluuuummm ayyy inşallah kuzumm berrinide beklioruz heycanla şuan bakalmmm Mevlam neylerse güzel eyler sen başladınmı kuzum çalışmalara sağlığın nasıll iyimisinn
hahaha yürübe neslimm tutmayım senii yarın olsundaa devam edereriz olmadı hapaaa sen etme eylemee böyle eylemlerr biber gazını yersin sonraa
evet bugün asılamanın 14 günüü canımm adet bugün yarın bekliom işde
idrar testindee negatif çıkıncaa kan vermedim bendee
inş gelmicek olan adeti beklim dedimm
hhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüü
dur kız bende sana bişiy göndriom:26: bu itemlerdeki şifreyi bul bakalım
hahaa demi deli divane ortalıkta gezcez yakında..:))iki delü yanyana ortadaki kaynana:))
masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaakızlar uykularınız ne alemde ya ben oldum olası doğdum dogası yataktan uykum bıtık kalkmıyorum hep mecbur oldugum ıcın kalkıyorum bu sabah resmen 12.30 ta kalktım ay bu bebeler uykucu olmasa ben ne yaparmısım kı
inşallah bi dokuz ay gelmez adetin..doğru diyon cnm protesto bana göre deil...anam biber gazından çok korkarım ben
calısmalara baslıcam insallah ama daha adet olmadım..dr baktı 26mm yumişim varmıs ohhhaa yani
tarlusal içiom şimcik kısmet bakalım
calısmalara baslıcam insallah ama daha adet olmadım..dr baktı 26mm yumişim varmıs ohhhaa yani
tarlusal içiom şimcik kısmet bakalım
masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaa
aminnnnnn cümlemizinn ama bebiş için gelmemezlik yapsın
uykummm geldiii yaa
masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaa
aminnnnnn cümlemizinn ama bebiş için gelmemezlik yapsın
uykummm geldiii yaa
bana yumış demeeeeeeeeeeeeeeeee
öööööööööööööööööö
hhah ben sürekli kv falan anlatıyom işte bi ark şöyle oldu biarkadaş böyle oldu falan geçen o da diyo kızım senin bu arklar kimler ne rar okadar arkadaşın oldu... dedim bizim siteden kızlar diğer sitelerde falan oturuyolar hee dedi ... kapattım konuyu:):):):):):)lamışş olurmu olur malum zaten bızı bebeler kk bebelerı ben öle dıyorum arasa
ay zaten bazen cevremdekılere anlatmakta zorlanıyorum kk dan arkadaş falan dıyınce haaahhh fala oluyolar
eşim alıştı
annemde başta o en falan oldu oda alıştı
sabahın 12.30unda uyanmıs benim kankam
alemsin yaf..12 30 ya öglen oluyor yada gece ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?