Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

anamm bak heycan yaptım şimdii kaç gün var bat a 12 günü geçtiyse test net çıkar die biliodum kuzum benn

sağolasınn tadluuuummm ayyy inşallah kuzumm berrinide beklioruz heycanla şuan bakalmmm Mevlam neylerse güzel eyler sen başladınmı kuzum çalışmalara sağlığın nasıll iyimisinn

lamışş olurmu olur malum zaten bızı bebeler kk bebelerı ben öle dıyorum arasa
ay zaten bazen cevremdekılere anlatmakta zorlanıyorum kk dan arkadaş falan dıyınce haaahhh fala oluyolar
eşim alıştı
annemde başta o en falan oldu oda alıştı

biraz hakettin ya tepkımızı gösteriyoruz dua et protesto etmıyoruzzzzz:)
hahaha yürübe neslimm tutmayım senii yarın olsundaa devam edereriz olmadı hapaaa sen etme eylemee böyle eylemlerr biber gazını yersin sonraa
anamm bak heycan yaptım şimdii kaç gün var bat a 12 günü geçtiyse test net çıkar die biliodum kuzum benn

evet bugün asılamanın 14 günüü canımm adet bugün yarın bekliom işde
idrar testindee negatif çıkıncaa kan vermedim bendee
inş gelmicek olan adeti beklim dedimm

kızlar uykularınız ne alemde ya ben oldum olası doğdum dogası yataktan uykum bıtık kalkmıyorum hep mecbur oldugum ıcın kalkıyorum bu sabah resmen 12.30 ta kalktım ay bu bebeler uykucu olmasa ben ne yaparmısım kı

inşallah bi dokuz ay gelmez adetin..doğru diyon cnm protesto bana göre deil...anam biber gazından çok korkarım ben

delüüüüüüüüüüüüü :))
hhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüü
bunlar banaa ne oluyoo nesliyle sizee bakımm
dur kız bende sana bişiy göndriom :26:bu itemlerdeki şifreyi bul bakalım
şuan için panik yapılıcak bi durum yokmuş bebek büyüdükçe dahada iyi olucaz inş ama benim ilk gebeliğimde çok büyük probelmler yaşattı bana kanama ve en sonunda kaybettim işte bebeği korkum o yüzden tek tesellimde ilk bebeğim daha çok küçükken çok büyük ve ciddi kanamalrım oluyodu ... şimdi şükür 3. ayı bitidik allaha şükür lekenlemem falan olmadı bu durum biraz rahatlatıyo beni ama işte ağzı yanınca insanın :) dr çok şakacı ya bi gülüyoki bizimle beraber adamda sters falan kalmıyo walla:) ama kız diyince bi atladım ben görme nasıl sevindim ilkide kızdı ya o bakımdan :26:Rabbim hayırlsını sağlıklısını nasip etsin tabi önemli olan bu :)

sağolasınn tadluuuummm ayyy inşallah kuzumm berrinide beklioruz heycanla şuan bakalmmm Mevlam neylerse güzel eyler sen başladınmı kuzum çalışmalara sağlığın nasıll iyimisinn

calısmalara baslıcam insallah ama daha adet olmadım..dr baktı 26mm yumişim varmıs ohhhaa yani
tarlusal içiom şimcik kısmet bakalım

bak benimde 1 hafta öncesindeki idrar testim negatifti kuzum sonra ilaç alıcaktım gecikmem olunca umutsuzca bi test yaptım pozitifti umudunu yitirme sakınn bence erken idrar içinn du bakalımm hayırlısı hadi inşallah zatenn şöle adetin bi iki üç gün geçsin hissedersin sen kendin bile varmı yokmu

masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaa

inşallah bi dokuz ay gelmez adetin..doğru diyon cnm protesto bana göre deil...anam biber gazından çok korkarım ben

aminnnnnn cümlemizinn ama bebiş için gelmemezlik yapsın
uykummm geldiii yaa

calısmalara baslıcam insallah ama daha adet olmadım..dr baktı 26mm yumişim varmıs ohhhaa yani
tarlusal içiom şimcik kısmet bakalım

merimm senin rahim şuan tazeleniyor ve emin ol biçok kistinden kurtulmuşsundur ve kısa zamanda hamiş kalıcaksınn ha bide ben gebe kaldığım ay iki damlacık adet gördüm şaka gibi ama bizim hastalık bi enteresan bacım ne zaman ne yapacağı beli olmazz şükretmelisinki gebe kalabilionn 1 kez oldu ya olur bidaha umutsuz bi durumun yok bencee canımmm

masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaa

aminnnnnn cümlemizinn ama bebiş için gelmemezlik yapsın
uykummm geldiii yaa

haha aynen cnm ya gercı yarene 6 yıldır degmedı demekkı benım nazar tutmuyo
ay bana bı cözum gerek benım uykum bıtmıyo yavvvv

hhah ben sürekli kv falan anlatıyom işte bi ark şöyle oldu biarkadaş böyle oldu falan geçen o da diyo kızım senin bu arklar kimler ne rar okadar arkadaşın oldu... dedim bizim siteden kızlar diğer sitelerde falan oturuyolar hee dedi ... kapattım konuyu:):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…