• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaaa sen bu saatte uyumazsın ama:31::31::31:

ahahha kanka derken acele yazınca kanak yazdık bikaç kez sonrada şakasına kanak demeye basladık
daha komık hem:9:

en iyisi canım kafa rahat olmalı..
bende 3aya yakın oldu dogumdan sonra hastalanmadım
dr ilki kendi akısında gelsin sonra düzenlemek için ilaç veririm yine dedi ama kendi gelmıyor
bende dayanamıyorum şiştim,sıkıntı,stres anla işte..dile kolay 3 ay:50:
simdi söktürücü içiorum bakalım..hersey kısmet..olmayınca olmuyor en canlı örnegi benim

ahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa:52::52:
ben merakla beklıom
doğru diyon cnm ben bile adetim yaklastıgında sinir stres basıyo..kuduruyorum resmen..iç cnm inşalah hayırlısıyla gelsin adetin sonra adet düzenı ve en sona mutlu son olsun inşallah

hadii ya ben adetimi geciktirmesin die bıraktım ya hapıı doktor adet olursan bırak demiştii bana bendee test de negetif görünce bırakmıstımm geçiktirmesin diee

allah seni emi dr bosuna mı verıyo cnm onu eger bebek varsa tutunmasını saglıyo yoksa adet oluyosun zaten...devam et ona :41:

ayy güzelmiş walla bana daha gizemli bişiy geliyoduuu:1:tüm gizemini kaybetti şuandaaa:16:walla iyiyiz dışardan bakınca ama içerde neler olup bitiyo merak içersindeyimm:9:belki arasa gelin olcam diye seviniyodur... yada erkekim ben diyip tepiniyodur.... :52:

haha anasına benzerse alırız valla söleyımmmmm
kanak cazıbe kaybettı he tuh bende aşerdın belkım dıye acıkladım

aaa canımm hoşbuldum sonunda biri benimle konuştuuu :)))) evet canım kızım oluo Rabbim nasip ederse seninle aynı haftadayızzz baksana :))) ben 1 hafta öncesine kadar kötüydüm canım bulantılar mahvediodu ama şuan hamd olsun iiyim sen nasılsın peki cinsiyet bellimi şuan
evet nasip olursa doğum tarihleri yakın biribirine benim bu gebeliğim daha rahat mide bulantılarım ilk zamnlar çok hafif oldu geçti... toplasan 3 kere fena olmuşumdur ... ama halsizlik vardı baya oda geçti sayılır benim tek probelm yfak kanam alanlarım var.. onlarıda atlatırsam inş iyiyiz... bizle dalga geçti doktorumuz % 50 kızmış :9::9:sonra kesni olmadn ihtimalde bulunanmam dedi en geç 16. hastasında sölicek nasip olursa....
aynenn cnmmm kıssss berrinn senın bittimi progestanın ?????????????
yok kız geçiktirir die bırakmış akıllım :)

aynenn cnmmm kıssss berrinn senın bittimi progestanın ?????????????
yok bitmedii canımm ben bıraktımm adet gecikmesin die
inşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 15. günüm ama bende olmadım normalde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım ama iğne yaptırınca kaç gün sonra adet olunur bilmiyorum
aynı sanırımm bendee ayın 16sında vuruldum igneyii benim de bat aynı inşALLAH adet olmayızzz
ahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa:52::52:
ben merakla beklıom
idrar testii hüsranıı canımm ondan gitmedim ya kadaa korktum işde napımm
bende çatıcam zatiii heyecandan
hoşbuldum canım nasıl özlemişim sizlerle sohbeti yaa :16::16::16::16: iyiym çok şükür canım evet kızları ikilioruz Allah izin verirse tabi :))) Rabbim sizlerede tattırsın inşallah dua ediorum hep sen nasılsın berrin ne var ne yok
ALLAH razı olsun canımm eksik etme dualarını hiç ben iiyim asılamadan sonra batı bekliyorumm kan testi yapmadım canım heyecanla bekliyorum işde bendee

evet nasip olursa doğum tarihleri yakın biribirine benim bu gebeliğim daha rahat mide bulantılarım ilk zamnlar çok hafif oldu geçti... toplasan 3 kere fena olmuşumdur ... ama halsizlik vardı baya oda geçti sayılır benim tek probelm yfak kanam alanlarım var.. onlarıda atlatırsam inş iyiyiz... bizle dalga geçti doktorumuz % 50 kızmış :9::9:sonra kesni olmadn ihtimalde bulunanmam dedi en geç 16. hastasında sölicek nasip olursa....

:47::47::47::47::37::37:

hoşgeldin yeldam bende hersey aynı vallahi bi gelişmem yok..
seni gördüm sevindim demek 2.kız geliyor:nazar::nazar:

ayh bir kızın vardı ikinci oglan olaydı bize de kız bırakın bakayım:16:dua edıorsun bizler için dmi:(

haha olsun sen 2.kızı gelın alırsın bılmm anlatabıldımmı

hoşgeldin yeldam bende hersey aynı vallahi bi gelişmem yok..
seni gördüm sevindim demek 2.kız geliyor:nazar::nazar:

ayh bir kızın vardı ikinci oglan olaydı bize de kız bırakın bakayım:16:dua edıorsun bizler için dmi:(

he valla oğlan olaydı iyiydi yaa ama nasip hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin ve en hayırlı zaman ne zamansa tabi :))) kuzum dua etmezmiyim maşallah sana ben seni gördüğüme daha çok sevindim asıll dilerim Allah tann hepinize hayırlı bebekler ve hayırlı sıkıntısız bi gebelik nasip eder canımmm:16::16::16::16:

allah seni emi dr bosuna mı verıyo cnm onu eger bebek varsa tutunmasını saglıyo yoksa adet oluyosun zaten...devam et ona :41:

ne bilimm benn sedef adet geciktirio die basbas bagırınca bendee bosuna içmiyim dedimm
du bii yarın olsun olmadı devam ederizz canımm kız ma hemenn:38:

üzülme cnm yaa sen yazmasan ben sana laf atarım :)) ne olsun cnm ya 6 ay kadar hepçatlatma iğnesi ilşki önerdi..çünkü dr um sorun yok normal yolla olabilir aşılamaya hemen gecmeyelım dedı..baya zaman gectı olmadı ..hem bütcemı zorladı hemde yoruldum..drla konustum bı daha basladıgımda aşılama yaparız diye tmm dedı durumum bu cnm

en can sıkıcıda bu ya sorunsuz olması
ama bı bakarsın cnm kafan rahat ummadıgın anda olur

haha anasına benzerse alırız valla söleyımmmmm
kanak cazıbe kaybettı he tuh bende aşerdın belkım dıye acıkladım
hahaha bakalım aras bey beğencekmi :) kız şaka maka nasip olur muş biz senle bi tanışıoz annamm topikten arkadaş çıkıozz gelde anlat walla :27:olsun anacım sizde gizem çok ben bulurum yine merak etcek bişiy....
bi okadar da benden :47::27::47::27:

ne bilimm benn sedef adet geciktirio die basbas bagırınca bendee bosuna içmiyim dedimm
du bii yarın olsun olmadı devam ederizz canımm kız ma hemenn:38:
tmm kızmıyom..sende başla hemen...UMARM HERSEY GÖNLUNCE OLUR CNMMM

en can sıkıcıda bu ya sorunsuz olması
ama bı bakarsın cnm kafan rahat ummadıgın anda olur
İNŞALLAH BEBEKİM stres ya en önemlı faktör o yüzden düşünmemeye calısıyorum..olursa olur olmazsa yapcka bısey yok öldürcek deılım ya kendımı :37:

insallah kuzum..Allah yardımcımız olsun..
işimiz zorlu ve mesakatli:31:

aminnnnnnnnnnnnn...dua ve sabır...başka yol başka çare yok ...ALLAHIM İSTEYEN BÜTÜN KULLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
BİZİ DE YANINDA AYIRMASIN ...

canım bende ilkinde sıkıntısızdım mide açısından şuan soğan sarımsak yiyemiorum ben :9::9: doktorun ne dior kanamalar için bazı gebeliklerde yaşanabilior çocuk büyüyüp yerleştikçe ve özellikkle adet dönemlerinde oluo die biliorum ben evham yapma canım iyi düşün hep geçer inşallah oda :16::16: banada doktorum baktı baktı epey bi inceledi bebek bi kez gösterdi yüz üstü döndü bidaha bakamadık ama kız dedi eminim dedi öle hayırla gelsinler inşallah doktorun espiriliymiş baya :1::1::1::1:

he valla oğlan olaydı iyiydi yaa ama nasip hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin ve en hayırlı zaman ne zamansa tabi :))) kuzum dua etmezmiyim maşallah sana ben seni gördüğüme daha çok sevindim asıll dilerim Allah tann hepinize hayırlı bebekler ve hayırlı sıkıntısız bi gebelik nasip eder canımmm:16::16::16::16:
ah canım benim bende seni gördügüme cok seviniyoum..
yeni ev yeni bebek getirdi sana kuzum:16:
darısı berrinime insallah:16:

aminnn güzel duaların içinde..ben biraz umutsuz vakayım sanırım
haha olsun sen 2.kızı gelın alırsın bılmm anlatabıldımmı
anladım insallah kuzummm:27::27::27:
meri meriiiii sana burdan ne kadarr yazdımm hiç duymadın benii hiç pasda vermiosun kuzumm nasılsınn

ayhh bak bu yazını bile sayfayı cevirince gördüm kuzum...
ah ben sana pas vermezmiyim hamiş arkadasım benim:49::49::49:

Back