doğru diyon cnm ben bile adetim yaklastıgında sinir stres basıyo..kuduruyorum resmen..iç cnm inşalah hayırlısıyla gelsin adetin sonra adet düzenı ve en sona mutlu son olsun inşallahyaaa sen bu saatte uyumazsın ama
ahahha kanka derken acele yazınca kanak yazdık bikaç kez sonrada şakasına kanak demeye basladık
daha komık hem
en iyisi canım kafa rahat olmalı..
bende 3aya yakın oldu dogumdan sonra hastalanmadım
dr ilki kendi akısında gelsin sonra düzenlemek için ilaç veririm yine dedi ama kendi gelmıyor
bende dayanamıyorum şiştim,sıkıntı,stres anla işte..dile kolay 3 ay
simdi söktürücü içiorum bakalım..hersey kısmet..olmayınca olmuyor en canlı örnegi benim
ahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa
ben merakla beklıom
hadii ya ben adetimi geciktirmesin die bıraktım ya hapıı doktor adet olursan bırak demiştii bana bendee test de negetif görünce bırakmıstımm geçiktirmesin diee
hayırlı akşamlar bayanlar geceniz güzel olsun ne var ne yok
ayy güzelmiş walla bana daha gizemli bişiy geliyoduuutüm gizemini kaybetti şuandaaa walla iyiyiz dışardan bakınca ama içerde neler olup bitiyo merak içersindeyimm belki arasa gelin olcam diye seviniyodur... yada erkekim ben diyip tepiniyodur....
hoşbulduk canımm iyiym çok şükür bebişde ii şimdilikk bakalımm sen nasılsınn
evet nasip olursa doğum tarihleri yakın biribirine benim bu gebeliğim daha rahat mide bulantılarım ilk zamnlar çok hafif oldu geçti... toplasan 3 kere fena olmuşumdur ... ama halsizlik vardı baya oda geçti sayılır benim tek probelm yfak kanam alanlarım var.. onlarıda atlatırsam inş iyiyiz... bizle dalga geçti doktorumuz % 50 kızmışaaa canımm hoşbuldum sonunda biri benimle konuştuuu :)))) evet canım kızım oluo Rabbim nasip ederse seninle aynı haftadayızzz baksana :))) ben 1 hafta öncesine kadar kötüydüm canım bulantılar mahvediodu ama şuan hamd olsun iiyim sen nasılsın peki cinsiyet bellimi şuan
yok kız geçiktirir die bırakmış akıllım :)aynenn cnmmm kıssss berrinn senın bittimi progestanın ?????????????
yok bitmedii canımm ben bıraktımm adet gecikmesin dieaynenn cnmmm kıssss berrinn senın bittimi progestanın ?????????????
aynı sanırımm bendee ayın 16sında vuruldum igneyii benim de bat aynı inşALLAH adet olmayızzzinşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 15. günüm ama bende olmadım normalde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım ama iğne yaptırınca kaç gün sonra adet olunur bilmiyorum
idrar testii hüsranıı canımm ondan gitmedim ya kadaa korktum işde napımmahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa
ben merakla beklıom
ALLAH razı olsun canımm eksik etme dualarını hiç ben iiyim asılamadan sonra batı bekliyorumm kan testi yapmadım canım heyecanla bekliyorum işde bendeehoşbuldum canım nasıl özlemişim sizlerle sohbeti yaaiyiym çok şükür canım evet kızları ikilioruz Allah izin verirse tabi :))) Rabbim sizlerede tattırsın inşallah dua ediorum hep sen nasılsın berrin ne var ne yok
evet nasip olursa doğum tarihleri yakın biribirine benim bu gebeliğim daha rahat mide bulantılarım ilk zamnlar çok hafif oldu geçti... toplasan 3 kere fena olmuşumdur ... ama halsizlik vardı baya oda geçti sayılır benim tek probelm yfak kanam alanlarım var.. onlarıda atlatırsam inş iyiyiz... bizle dalga geçti doktorumuz % 50 kızmışsonra kesni olmadn ihtimalde bulunanmam dedi en geç 16. hastasında sölicek nasip olursa....
yok kız geçiktirir die bırakmış akıllım :)
hoşgeldin yeldam bende hersey aynı vallahi bi gelişmem yok..
seni gördüm sevindim demek 2.kız geliyor
ayh bir kızın vardı ikinci oglan olaydı bize de kız bırakın bakayımdua edıorsun bizler için dmi
hoşgeldin yeldam bende hersey aynı vallahi bi gelişmem yok..
seni gördüm sevindim demek 2.kız geliyor
ayh bir kızın vardı ikinci oglan olaydı bize de kız bırakın bakayımdua edıorsun bizler için dmi
allah seni emi dr bosuna mı verıyo cnm onu eger bebek varsa tutunmasını saglıyo yoksa adet oluyosun zaten...devam et ona
üzülme cnm yaa sen yazmasan ben sana laf atarım :)) ne olsun cnm ya 6 ay kadar hepçatlatma iğnesi ilşki önerdi..çünkü dr um sorun yok normal yolla olabilir aşılamaya hemen gecmeyelım dedı..baya zaman gectı olmadı ..hem bütcemı zorladı hemde yoruldum..drla konustum bı daha basladıgımda aşılama yaparız diye tmm dedı durumum bu cnm
doğru diyon cnm ben bile adetim yaklastıgında sinir stres basıyo..kuduruyorum resmen..iç cnm inşalah hayırlısıyla gelsin adetin sonra adet düzenı ve en sona mutlu son olsun inşallah
hahaha bakalım aras bey beğencekmi :) kız şaka maka nasip olur muş biz senle bi tanışıoz annamm topikten arkadaş çıkıozz gelde anlat wallahaha anasına benzerse alırız valla söleyımmmmm
kanak cazıbe kaybettı he tuh bende aşerdın belkım dıye acıkladım
bi okadar da benden
tmm kızmıyom..sende başla hemen...UMARM HERSEY GÖNLUNCE OLUR CNMMMne bilimm benn sedef adet geciktirio die basbas bagırınca bendee bosuna içmiyim dedimm
du bii yarın olsun olmadı devam ederizz canımm kız ma hemenn
İNŞALLAH BEBEKİM stres ya en önemlı faktör o yüzden düşünmemeye calısıyorum..olursa olur olmazsa yapcka bısey yok öldürcek deılım ya kendımıen can sıkıcıda bu ya sorunsuz olması
ama bı bakarsın cnm kafan rahat ummadıgın anda olur
insallah kuzum..Allah yardımcımız olsun..
işimiz zorlu ve mesakatli
hahaha bakalım aras bey beğencekmi :) kız şaka maka nasip olur muş biz senle bi tanışıoz annamm topikten arkadaş çıkıozz gelde anlat wallaolsun anacım sizde gizem çok ben bulurum yine merak etcek bişiy....
Bi okadar da benden
bi okadar da benden
evet nasip olursa doğum tarihleri yakın biribirine benim bu gebeliğim daha rahat mide bulantılarım ilk zamnlar çok hafif oldu geçti... toplasan 3 kere fena olmuşumdur ... ama halsizlik vardı baya oda geçti sayılır benim tek probelm yfak kanam alanlarım var.. onlarıda atlatırsam inş iyiyiz... bizle dalga geçti doktorumuz % 50 kızmışsonra kesni olmadn ihtimalde bulunanmam dedi en geç 16. hastasında sölicek nasip olursa....
yok kız geçiktirir die bırakmış akıllım :)
ah canım benim bende seni gördügüme cok seviniyoum..he valla oğlan olaydı iyiydi yaa ama nasip hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin ve en hayırlı zaman ne zamansa tabi :))) kuzum dua etmezmiyim maşallah sana ben seni gördüğüme daha çok sevindim asıll dilerim Allah tann hepinize hayırlı bebekler ve hayırlı sıkıntısız bi gebelik nasip eder canımmm
anladım insallah kuzummmhaha olsun sen 2.kızı gelın alırsın bılmm anlatabıldımmı
meri meriiiii sana burdan ne kadarr yazdımm hiç duymadın benii hiç pasda vermiosun kuzumm nasılsınn
bunlar banaa ne oluyoo nesliyle sizee bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?