• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yeldacım hoş geldin hayırlı olsun kızın oluyomuşş... Rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bi evlat etsin inş.... sağlığın nasıl iyi misin :)

sen nasılsın..o kadar sey yazdım sana ..hiçbirine cevap yazmadın küsmüyüz yoksa....maşallah arasın çok tatlı..rabbim uzun ömürler versin..size bagıslasın:nazar:

aaa cnm arkadaşım olurmu öle şey cok özur dılerım ya farketmemışımdır yada o an bı meskulıyetım olmuştur arkadaşım
cok teşekkur ederım
sen nasılsın bakım

canım arkadaşımm çok çok teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versinn dualarımmdasın kuzum )))) :16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yeldacım hoş geldin nasılsınn kızın olacak bi tane daha iki kız annsi cok sevindim ALLAHIM sagsalim kucagına almayı nasip etsinn
iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı aranızda çatlatma iğnesi yaptıran varmı acaba iğneden kaç gün sonra adet olunur

benn asılama için igne oldum ama daha adet olmadımm bat yarınn

aaa cnm arkadaşım olurmu öle şey cok özur dılerım ya farketmemışımdır yada o an bı meskulıyetım olmuştur arkadaşım
cok teşekkur ederım
sen nasılsın bakım

önemlı deil cnm ...dogrudur mesgul oldugun zamana gelıyodur yazdıklarım cevap yazamadan cıkıyosundur..olsun şimdi yazdın ya çok mutlu oldum...şükür iyiyim nasıl oluyum..kafam rahat dr uda bırakıtm ya tkılıyorum özgür özgür:))

yok cnm progestan gecıkme yapmıyo..dr bana her catltma iğnesi verdigınde progestanı da verıyodu..tam bitiremeden adet oluyodum..zaten bıtıpte olmadıysan şüphelenmen gerekir hamiş miyim diye..ama malesef bende hiç olmadıııı
dimi aynen bende öyle biliyorum... inş yakın zamnda sanada olur kuzum :)
bilmm kii soralim bakalımm
bu arad seydanın ebem dedii bizim songül müü
atesi dedim dee ben seydaya eben songül daha bilgili demiştii:53::53::53:
bak bakk ben sana demedim miiii:3::3:bu arada evet topiğimiz kıymetli ebesi songül :) doçent dr uzmn ebe :32::32:

yeldacım hoş geldin hayırlı olsun kızın oluyomuşş... Rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bi evlat etsin inş.... sağlığın nasıl iyi misin :)

aaa canımm hoşbuldum sonunda biri benimle konuştuuu :)))) evet canım kızım oluo Rabbim nasip ederse seninle aynı haftadayızzz baksana :))) ben 1 hafta öncesine kadar kötüydüm canım bulantılar mahvediodu ama şuan hamd olsun iiyim sen nasılsın peki cinsiyet bellimi şuan

önemlı deil cnm ...dogrudur mesgul oldugun zamana gelıyodur yazdıklarım cevap yazamadan cıkıyosundur..olsun şimdi yazdın ya çok mutlu oldum...şükür iyiyim nasıl oluyum..kafam rahat dr uda bırakıtm ya tkılıyorum özgür özgür:))

ayyy cnm uzuldum ınankı cunku ben kendıme yapılmasından hıc hoşlanmam tekrardan kusura bakma tatlım
oh ıyı yapmışsın cnm ya en son ne aşamadaydı cnm

yeldacım hoş geldin nasılsınn kızın olacak bi tane daha iki kız annsi cok sevindim ALLAHIM sagsalim kucagına almayı nasip etsinn

inşallah olmazsın canım benimde iğneden sonra 15. günüm ama bende olmadım normalde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım ama iğne yaptırınca kaç gün sonra adet olunur bilmiyorum

ohhh maşalla tatlım kusur kalmamış bak
ben yatıcam bırazdan sen ancak geldın 1 saate gelıcektın olmadı bak
yaaa sen bu saatte uyumazsın ama:31::31::31:
hımm afiyet olsun kuzum bide yahu bu kanak nedemek kızz .... özel diyilse tabii:17:benimde az önce aklımdan geçti songüle dicektim kanak nerde o sana yazdı :):):)
ahahha kanka derken acele yazınca kanak yazdık bikaç kez sonrada şakasına kanak demeye basladık
daha komık hem:9:
saol kuzum iyiyimm şükür..ii ol kuzum ..ALLAH DAHA İİ ETSİN.. ne anlatım cnm ya bende bi zaman bazı sorunlar vardı onlarla iligilendım ..çocuk konusunda ara verdim ...kendı halıne bıraktım anlıcan..nasip kısmet..baslıcam zamanda aşılama yaptırcam direk...
sen neler edıon bakam
en iyisi canım kafa rahat olmalı..
bende 3aya yakın oldu dogumdan sonra hastalanmadım
dr ilki kendi akısında gelsin sonra düzenlemek için ilaç veririm yine dedi ama kendi gelmıyor
bende dayanamıyorum şiştim,sıkıntı,stres anla işte..dile kolay 3 ay:50:
simdi söktürücü içiorum bakalım..hersey kısmet..olmayınca olmuyor en canlı örnegi benim
bende iyiyim canımm nasıl olımm dünn hüsran içindeydimm

ama bugün iyiyimm seyda lamia ve neslinin kafasını sisirdim biras ama
saolsunlar rahatlattılar biras beniii yarınn adet günümm gecikme olmassa
beklios bakalım test yapmadıım

ahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa:52::52:
ben merakla beklıom

yok cnm progestan gecıkme yapmıyo..dr bana her catltma iğnesi verdigınde progestanı da verıyodu..tam bitiremeden adet oluyodum..zaten bıtıpte olmadıysan şüphelenmen gerekir hamiş miyim diye..ama malesef bende hiç olmadıııı

hadii ya ben adetimi geciktirmesin die bıraktım ya hapıı doktor adet olursan bırak demiştii bana bendee test de negetif görünce bırakmıstımm geçiktirmesin diee

cnm ben meryeme hep kanka yazarken o hızla kanak yazıyodum aramızda öyle kaldı

cnm senın yuzde 50 kızın nasıl bakım
ayy güzelmiş walla bana daha gizemli bişiy geliyoduuu:1:tüm gizemini kaybetti şuandaaa:16:walla iyiyiz dışardan bakınca ama içerde neler olup bitiyo merak içersindeyimm:9:belki arasa gelin olcam diye seviniyodur... yada erkekim ben diyip tepiniyodur.... :52:

hoşbuldum canım nasıl özlemişim sizlerle sohbeti yaa :16::16::16::16: iyiym çok şükür canım evet kızları ikilioruz Allah izin verirse tabi :))) Rabbim sizlerede tattırsın inşallah dua ediorum hep sen nasılsın berrin ne var ne yok

ayyy cnm uzuldum ınankı cunku ben kendıme yapılmasından hıc hoşlanmam tekrardan kusura bakma tatlım
oh ıyı yapmışsın cnm ya en son ne aşamadaydı cnm

üzülme cnm yaa sen yazmasan ben sana laf atarım :)) ne olsun cnm ya 6 ay kadar hepçatlatma iğnesi ilşki önerdi..çünkü dr um sorun yok normal yolla olabilir aşılamaya hemen gecmeyelım dedı..baya zaman gectı olmadı ..hem bütcemı zorladı hemde yoruldum..drla konustum bı daha basladıgımda aşılama yaparız diye tmm dedı durumum bu cnm

yaaa sen bu saatte uyumazsın ama:31::31::31:

ahahha kanka derken acele yazınca kanak yazdık bikaç kez sonrada şakasına kanak demeye basladık
daha komık hem:9:

en iyisi canım kafa rahat olmalı..
bende 3aya yakın oldu dogumdan sonra hastalanmadım
dr ilki kendi akısında gelsin sonra düzenlemek için ilaç veririm yine dedi ama kendi gelmıyor
bende dayanamıyorum şiştim,sıkıntı,stres anla işte..dile kolay 3 ay:50:
simdi söktürücü içiorum bakalım..hersey kısmet..olmayınca olmuyor en canlı örnegi benim

ahhhh ne hüsranı kuzum daha test bile yapmadın..nasıl duruosun ki yaa:52::52:
ben merakla beklıom

meri meriiiii sana burdan ne kadarr yazdımm hiç duymadın benii hiç pasda vermiosun kuzumm nasılsınn

Back