merimm senin rahim şuan tazeleniyor ve emin ol biçok kistinden kurtulmuşsundur ve kısa zamanda hamiş kalıcaksınn ha bide ben gebe kaldığım ay iki damlacık adet gördüm şaka gibi ama bizim hastalık bi enteresan bacım ne zaman ne yapacağı beli olmazz şükretmelisinki gebe kalabilionn 1 kez oldu ya olur bidaha umutsuz bi durumun yok bencee canımmm
hhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüü
dur kız bende sana bişiy göndriom:26: bu itemlerdeki şifreyi bul bakalım
şuan için panik yapılıcak bi durum yokmuş bebek büyüdükçe dahada iyi olucaz inş ama benim ilk gebeliğimde çok büyük probelmler yaşattı bana kanama ve en sonunda kaybettim işte bebeği korkum o yüzden tek tesellimde ilk bebeğim daha çok küçükken çok büyük ve ciddi kanamalrım oluyodu ... şimdi şükür 3. ayı bitidik allaha şükür lekenlemem falan olmadı bu durum biraz rahatlatıyo beni ama işte ağzı yanınca insanın :) dr çok şakacı ya bi gülüyoki bizimle beraber adamda sters falan kalmıyo walla:) ama kız diyince bi atladım ben görme nasıl sevindim ilkide kızdı ya o bakımdan :26:Rabbim hayırlsını sağlıklısını nasip etsin tabi önemli olan bu :)
merimm senin rahim şuan tazeleniyor ve emin ol biçok kistinden kurtulmuşsundur ve kısa zamanda hamiş kalıcaksınn ha bide ben gebe kaldığım ay iki damlacık adet gördüm şaka gibi ama bizim hastalık bi enteresan bacım ne zaman ne yapacağı beli olmazz şükretmelisinki gebe kalabilionn 1 kez oldu ya olur bidaha umutsuz bi durumun yok bencee canımmm
evet ben deliiyimm dir azıcıkkhhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüü
evet canımm bakalımm inşş biras adet sancımm varr baska bişiy yokkbak benimde 1 hafta öncesindeki idrar testim negatifti kuzum sonra ilaç alıcaktım gecikmem olunca umutsuzca bi test yaptım pozitifti umudunu yitirme sakınn bence erken idrar içinn du bakalımm hayırlısı hadi inşallah zatenn şöle adetin bi iki üç gün geçsin hissedersin sen kendin bile varmı yokmu
evet yaa uykuu uyumak gerekkherılt yani başka ne için gelmicek onu kastettim zaten:)) benimde geldi saat bir oluyor gidek yatak uykuya doyum olmuyı:)
haha aynen cnm ya gercı yarene 6 yıldır degmedı demekkı benım nazar tutmuyo
ay bana bı cözum gerek benım uykum bıtmıyo yavvvv
hhah ben sürekli kv falan anlatıyom işte bi ark şöyle oldu biarkadaş böyle oldu falan geçen o da diyo kızım senin bu arklar kimler ne rar okadar arkadaşın oldu... dedim bizim siteden kızlar diğer sitelerde falan oturuyolar hee dedi ... kapattım konuyu:):):):):):)
bakalım asıl delirme günü pazartesi Allah sonumuzu hayır etsin wallahhhhaaha berrin delüü etti benii ben o delüü ben ondan delüü
hahaa demi deli divane ortalıkta gezcez yakında..:))iki delü yanyana ortadaki kaynana:))
senin bu saatlere kalman mucüze zaten anacım sen sabah erken kalkıon bizde pireler uçarken berrin ev işini bile bitirmiş oluyo :) hem git yat zaten yatki yarına dinlenmiş kalk ateş ölçücen malum daha :)masallah deee nazar degircen sen kendinn valla bu cocugaa
aminnnnnn cümlemizinn ama bebiş için gelmemezlik yapsın
uykummm geldiii yaa
uykucu seniii hadi dağılın bakim herkes dedi uykum geldi benimde geliyo heralde ama benm totom acıyo utumaz beni şimdiherılt yani başka ne için gelmicek onu kastettim zaten:)) benimde geldi saat bir oluyor gidek yatak uykuya doyum olmuyı:)
aman hazır sağlığın sıhatin yerinde rahat uyuya biliyosun yat bacım yaşlanınca para verseler yatamayız nasıl olsa :) uyuyupta büyüyelim ohhhhhaha aynen cnm ya gercı yarene 6 yıldır degmedı demekkı benım nazar tutmuyo
ay bana bı cözum gerek benım uykum bıtmıyo yavvvv
ay canımm 3. aydan sonra rahat olun diyor doktorlar hasbel kader bişey olmadıkça herşey Allah tan işte kuzum napıcann sen mümkün olduğunca yat kalkma iş yapma hep yat... ayy canım kız çocuklarını ben çok seviorum ya ben yine kız die çok sevindim bence seninkide kızdır erkek olsa muhakkak bişey görünürdü yani ufacıkda olsa görürdü bence kısmet hayırlıısı diyelim.. doktorda baş etken herşeyin ii gitmesi içinn rahat hissetmek çok önemli canım
insallah kuzum....
aa sende de vardı pkos dmi?biz pkosta hamile kalınca sonra yine kalıos mu?
bende korkuyorum bir kere zor bela oldu birdaha olmazsa die
evet cnm doğru dıyon aras 11 haftalıkken gösterdı dr teyzeye ama dr bıze sölemedı bı dahakı ay kısa ve net bu yuzde 100 erkek dedı vev pıpıyı gösterdı
ama başta ıcımden benımde ıkı kız gecmedı degıl hanı
ama sonradan alıştık ah bıde doğunca mıs mıs
ii uykular canım benimmm öptümm çok özletme kendiniikıslarrrrrrrrr ben kaçar hepinize ii geceler tatlı rüyalar...sohbet çok güzel fakat uyku ddaha güzel...hepinizi öpt....
ay bendee anneme demiştimm sedefii annem gelmiş bugünn sor bakım o kıs test yaptırmısmı dio banaakız resmen kahkaha ıle guldum gece gece he demek dıger sıteden ee anlat sımdı kv ye kk yı
ablamnda görumce asılama yaptı malesef bugun negatıf sonuc aldı
gecen dıyorum buzınle sedefekremde aşılama yaptırdı ablam haaa falan oldu sonradan anladı tabı
senin bu saatlere kalman mucüze zaten anacım sen sabah erken kalkıon bizde pireler uçarken berrin ev işini bile bitirmiş oluyo :) hem git yat zaten yatki yarına dinlenmiş kalk ateş ölçücen malum daha :)
valla bugün nasıl kalkarım bilmiyorum hee aslanda yatardım daa esim mac sonucumu ne bakıyoo ondan oturuoss
ben erkenciiyimm bebem koçişle kalkıp oturuom o gidioo bendee iş yapıomm
aksama kadar da oturuyorumm yatmm hiçç
iyi geceler canım..bende seni öptümkıslarrrrrrrrr ben kaçar hepinize ii geceler tatlı rüyalar...sohbet çok güzel fakat uyku ddaha güzel...hepinizi öpt....
olmaz olurmuuu var tabii ebrardayken vardı taa benim bu hastalık.. canım asıl bi kez kaldıysan bidaha kalma olasılığın yüksek oluo Rabbim rahimsiz kadına evlat verioken bunamı güc yetirmiyecek istemesini bilelim tam 1.5 sene geçmişti ki ben bu konuyu kapatmıştımki hamile kaldım
evet ben deliiyimm dir azıcıkk
ama nedemek istedimm biri bebek dee digeri anlamadım
ben canı ya
evet canımm bakalımm inşş biras adet sancımm varr baska bişiy yokk
he bidee akıntım var hiç bu kadar yogun olmamıstı
o da dikkatimi cekiyor ama adet sancım baslıyınca umudum yitiriyorum
evet yaa uykuu uyam
akıntı genelde oluor hamiş kalınca canım bende en büyük belirti göğüs sızısı ağrı değildi resmen sızlıodu rengim sararmıştı hatta komşum demiştiki sende bi değişiklilk var hamilesin demişti bide kirpiklerim birbirine girdi ama bu hamile oldumu öğrenince oldu
ii uykular canım benimmm öptümm çok özletme kendinii
ay bendee anneme demiştimm sedefii annem gelmiş bugünn sor bakım o kıs test yaptırmısmı dio banaa
valla bugün nasıl kalkarım bilmiyorum hee aslanda yatardım daa esim mac sonucumu ne bakıyoo ondan oturuoss
ben erkenciiyimm bebem koçişle kalkıp oturuom o gidioo bendee iş yapıomm
aksama kadar da oturuyorumm yatmm hiçç
deemk senın annende bılıyo he bende anneme anlatıyorum hep
aa annelerede acmalı topik
kızlar hadı satt 1 de yatalım hepımız bana 10 11 saat uyku ancak yeter belkım
heee bıde duyuru ben şeyda 21:10 da yarın akşam toikte olcak nasıp olursa bende hepınızı beklerız
hem saatlıce de yatarız gbe olanların bebelerı
olmayanların yumışlerı buyusun
lohusa olanların sutlerı dolsun
anamm cidden yatıyo kuzum hadi allah rahatlık versin madem ama yine gel olur mu açma arayıkıslarrrrrrrrr ben kaçar hepinize ii geceler tatlı rüyalar...sohbet çok güzel fakat uyku ddaha güzel...hepinizi öpt....
yok kuzum ya bizdeki tek sıkıntı istediğimiz zamn büyümüyo işte yumişler ama sen şuan temizlediniçeriyi ve hemn başladın inş geçe kalmadan sonuç alıcaksın ben doğumdan 8 ay sonra gittim drye ve bu arda 10 kilo aldım ee haliyle zor oldu büyütmek ama iğne falan büyüdüler hiç riske atmayalım diye aşılama olsun dedik bak oldu şükür sen içini rahat tut...insallah kuzum....
aa sende de vardı pkos dmi?biz pkosta hamile kalınca sonra yine kalıos mu?
bende korkuyorum bir kere zor bela oldu birdaha olmazsa die
inş hayırlısyla bakalım bi çok kişi bana öyle dedi erkek olsa önceden söylede bekledğinie göre kız diye ama bakalım artık ne dicek :) Allah razı olsun ondan ya psikolojik olarak çok rahatlatıyo beni... saolsun walla...ben ilkinde erkek diye tutturmuştum ama herkez bana erkek diyodu bende rüya falan hep erkek görüyodum diye çok şatlanmıştım dr kız diyince üzlümiştüm hatta... ama işte şimdide onda hevesimiz kaldı Rabbim büyük önce sağlık ikiside yok nasıl olsa :)ay canımm 3. aydan sonra rahat olun diyor doktorlar hasbel kader bişey olmadıkça herşey Allah tan işte kuzum napıcann sen mümkün olduğunca yat kalkma iş yapma hep yat... ayy canım kız çocuklarını ben çok seviorum ya ben yine kız die çok sevindim bence seninkide kızdır erkek olsa muhakkak bişey görünürdü yani ufacıkda olsa görürdü bence kısmet hayırlıısı diyelim.. doktorda baş etken herşeyin ii gitmesi içinn rahat hissetmek çok önemli canım
o demek ki lamişce :) yatcaz kalkcaz yarın olcak ateş yüksek çıkıcak yatcaz kalcaz berrin test yapcak veee müjdeeeeeevet ben deliiyimm dir azıcıkk
ama nedemek istedimm biri bebek dee digeri anlamadım
ben canı ya
evet canımm bakalımm inşş biras adet sancımm varr baska bişiy yokk
he bidee akıntım var hiç bu kadar yogun olmamıstı
o da dikkatimi cekiyor ama adet sancım baslıyınca umudum yitiriyorum
evet yaa uykuu uyumak gerekk
bana sabaha kaüdar otur de otururum valla
uyu canım ya beebeişlerindee uslu masallah beraber uyuyn ne güsel
ayy RAbbim hakkında hyılısını versin canım aratmasın inş.. amann bide onumu anlatıyım ona ters bişiy der canım sıkılır komşum biliyo sizi yeter okadar bilgi :)ama zannediyo bütün siteleri tanıyom okadar çok anlatıyom ki :)kız resmen kahkaha ıle guldum gece gece he demek dıger sıteden ee anlat sımdı kv ye kk yı
ablamnda görumce asılama yaptı malesef bugun negatıf sonuc aldı
gecen dıyorum buzınle sedefekremde aşılama yaptırdı ablam haaa falan oldu sonradan anladı tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?