• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
buzınnn ne oldu test ışı yapmadınmı
kuzum hoşgeldin nasılsın napıon bizim kızlar nerde yahu geziyolar mı :)
evet cnm biliyorumm ..30 yaşında hersey düzene gircek ii ne güzel :)diyeydin dr a daha önce düzelme ihtimali yok mu..:))
hahah galiba yok :) 30 dan sonra afet olcam artık ondan sonra sıraya dizerim sıpaları...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9:
hahaha:)) rabbim sağlıklı bi şekilde dogurmanı nasıp etsin..uzun ömürler olsun...bizlere de bi bebiş gelsin
isteyen herkese versinnn:))
aminn aminn Rabbim el açıp yalvaran hiç bi kardeşimi geri çevirmesin inş... sınavalarımız kolaylaştırsın...
yapmadımm canımm beklemeye karar verdimm yarınıda bi atlatak bakalımm

evet inşşş bi maası alalımm gidecem inşş
gel kız ben gezdirim seniii çok güsel İZMİRR benn asıgımm yasadıgım yere
beni çağrıma ben gelmm zaten:19:ben eskişehire gidicem.... beni çağımadıki nesli ne işim war izmirde dahada gelmem:33:

kuzum hoşgeldin nasılsın napıon bizim kızlar nerde yahu geziyolar mı :)

hahah galiba yok :) 30 dan sonra afet olcam artık ondan sonra sıraya dizerim sıpaları...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9:

aminn aminn Rabbim el açıp yalvaran hiç bi kardeşimi geri çevirmesin inş... sınavalarımız kolaylaştırsın...

beni çağrıma ben gelmm zaten:19:ben eskişehire gidicem.... beni çağımadıki nesli ne işim war izmirde dahada gelmem:33:

maşallah zaten 30 yaş en güzel yaşmış:))diz şöle futbol takımı kur ...süpper olur.....gelin kızlar hepınız eskısehıre ordan da izmire gecek hepımız böle daha ii:))

merimmm hşg mişsin sefalar getirmıssın ...
şükür karsılastırana nasılsın...
ay evet neslim hiç görüşemedik senle...
iyi diyorum be güzelim soranlara..sen nasılsın neler oldu görüşmeyeli anlat bakalım
haha gezentı kanak senıııııııııııııııı
ahahha aynn kanak yemegi evde yyince tatlıya dısarı kaçtık:27:
hoş geldin canımm nasılsınn

iyiyim berrinim sn nasılsın?

iyi diyorum be güzelim soranlara..sen nasılsın neler oldu görüşmeyeli anlat bakalım

ohhh maşalla tatlım kusur kalmamış bak
ben yatıcam bırazdan sen ancak geldın 1 saate gelıcektın olmadı bak

ayy bacım o dedii ya lamiş alıp gelim dedi diee bende gelin dedimm yanii herkesii beklerimm izmiree
bat yarınmı cnm benım
evet canımm yarın
progeston geciktirme yapmas dio lamiş ama bakalım ates ölçmeye devam 36.6 larda geziom ama
aaa buzın bız senle nasıl onca zaman arkadaş olmamışız sasırdım bak
evet bendee baktım da eklim dediim

hımm afiyet olsun kuzum bide yahu bu kanak nedemek kızz .... özel diyilse tabii:17:benimde az önce aklımdan geçti songüle dicektim kanak nerde o sana yazdı :):):)

saol kuzum iyiyimm şükür..ii ol kuzum ..ALLAH DAHA İİ ETSİN.. ne anlatım cnm ya bende bi zaman bazı sorunlar vardı onlarla iligilendım ..çocuk konusunda ara verdim ...kendı halıne bıraktım anlıcan..nasip kısmet..baslıcam zamanda aşılama yaptırcam direk...
sen neler edıon bakam

ayy bacım o dedii ya lamiş alıp gelim dedi diee bende gelin dedimm yanii herkesii beklerimm izmiree

evet canımm yarın
progeston geciktirme yapmas dio lamiş ama bakalım ates ölçmeye devam 36.6 larda geziom ama

evet bendee baktım da eklim dediim
aaa bak meryemde bilir kuzum progestan geçktirmez dimi meryem zaten gebelik yoksa adet olsun diyre veriyolar onu... songülde bilir ebe hatunn :)

sen nasılsın..o kadar sey yazdım sana ..hiçbirine cevap yazmadın küsmüyüz yoksa....maşallah arasın çok tatlı..rabbim uzun ömürler versin..size bagıslasın:nazar:

bende iyiyim canımm nasıl olımm dünn hüsran içindeydimm

ama bugün iyiyimm seyda lamia ve neslinin kafasını sisirdim biras ama
saolsunlar rahatlattılar biras beniii yarınn adet günümm gecikme olmassa
beklios bakalım test yapmadıım

ay cnm ben onu sana daha öncede anlatmıştım.yumurtalar oluşuyo ilşki öerdiği zamn doktor,sen 3 litre sütü güzelce kaynat ardınmdan içine 1 demet maydonoz at.onlda kaynat.ve bir leyen bir kovaya koy .sende altını cıkr.büzerine çömel etrafını battaniyeyle kapa.en az yarım saat beklet.
ve kurulan.belinin oraya da çömlek kapat.ben eşime kaptrdım.ufak bir ekmek parçasına 5 6 kibrit koy onu belini ortasına (kuyruk sokumundan bir karış yukarı)koy ve maştırba yumrrlak bir şeyle kapa.kibritleri yak ve üzerine koy.böle canım sonrada ilşki işte...yaprsn şifa versin..

aynı şeyi bende düşündüm canımmm

canım 22 mm kadar herşey yolunda..o zmana kadar çatlamsı lazım ama çatlamazsa büyüyor ve kiste dönüşüyor.adetle birlikte atılıyor. ama atılmazsa çok tehlikeli ya zehirliyor ya kanama olup kangrene çeviriyor iiki kontrole gttn kuzum

benm hep öle canım ..hiç normalini bilmm kuzum

sen tuhaf bir kızsın ..yaşlannca bile asla unutmıcam birisn sen sedef kuzum yaaa

oyy oyy maşşlhh maşllh nazardan korusun rabbim seni canım benimmmm

valla canım 1.7 den sonra çatlar kuzum..ztn ilacıda vermiş bol bol çalış kuzum sen.benimde 1 yumurtam var dölleşip döleşmemk rabbime kalmış işte..benim prenses kendinden geçiçekte prensini seçiçekte...işte benmki spermlerin cazibesine dayanamayıp çatlayı vermiş ama içeri birini aldımı bilmiyom..çatladına göre olabilir:DDD

oyy maşşlhh kuızumm..hayırlısı olsun kızçenn canım benmmmm

alışırsın cnm bende arkadşımın bebk mevlütünde hiç öle ağlıcak gibi değildim ..dedm gbi kimsenn bebğini kısknamam ama öle bir durumdaydımki..doktor gelme deimşti olmmıştı çok kötydüm yumurtam oluşmuyodu...işte o anda gittim mevlütte kucama verdiler millet içinde bi ağladımki sorma öle böle değil.sanki 30 yıllık evliyim ve 30 yıldır olmuyo.millet çocu bırkıp benle ilgilendi...
şimdi gülüyorum valla...zor ama güzel boşver kuzum

canım arkadaşımm çok çok teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versinn dualarımmdasın kuzum )))) :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı aranızda çatlatma iğnesi yaptıran varmı acaba iğneden kaç gün sonra adet olunur

aaa bak meryemde bilir kuzum progestan geçktirmez dimi meryem zaten gebelik yoksa adet olsun diyre veriyolar onu... songülde bilir ebe hatunn :)

yok cnm progestan gecıkme yapmıyo..dr bana her catltma iğnesi verdigınde progestanı da verıyodu..tam bitiremeden adet oluyodum..zaten bıtıpte olmadıysan şüphelenmen gerekir hamiş miyim diye..ama malesef bende hiç olmadıııı

bilmm kii soralim bakalımm
bu arad seydanın ebem dedii bizim songül müü
atesi dedim dee ben seydaya eben songül daha bilgili demiştii:53::53::53:

Back