ayyyy kimlerr gelmişş nesssliiiim gelmişşş iidir canım sen nasılsınn
ben RAbbim nasip ederde bebek durursa 32. haftaya kadar olcam kuzum bu iğneleri...hoş buldukk canımm nasıl olsun bildigin gibii işdeee
ignen kaç tane taha var
iiyiz kuzum sen nasılsınnn :):):):):)):) seni buralarda görmek ne güzellll....slmmm bebekler nasılsıınz??:))
arkadaşlarr bu sitede yeniyimm tecrübelerinize ihtiyacım varrr bugün yumurtam 17 mm ne zaman yumurtlama olur fikri olan varmııı silkusuma göre yumurtlama tarihim 29 undaydıı ama daha yumurtlamam olmamış:):)
ben RAbbim nasip ederde bebek durursa 32. haftaya kadar olcam kuzum bu iğneleri...
iiyiz kuzum sen nasılsınnn :):):):):)):) seni buralarda görmek ne güzellll....
hoşgeldin canım ben dediğini tam olarak anlamadım ama eğer yumurtn 17 mm olmuşsa zaten çatlmak üzredir veya çatlamıştır.... yumurtan olduğuna göre zaten yumurtlamışsın sen sadece çatlamayı bekliceksin... oda bu ara oluyo gibi zaten... umarım anlatabilmişim dir :)arkadaşlarr bu sitede yeniyimm tecrübelerinize ihtiyacım varrr bugün yumurtam 17 mm ne zaman yumurtlama olur fikri olan varmııı silkusuma göre yumurtlama tarihim 29 undaydıı ama daha yumurtlamam olmamış:):)
hşg cnm son adet tarihin nedir... kaç günde bir adet oluyosun bunları yazarsan yardımcı olabılırız
ayyy ben sesi beş oldum da bugünnn ondan seni çiftlii görmüşümm ben hahahaaaben tek geldim cnm..hşb tşk ederim iyi ne edim kocişten zor aldım pc yi geleyim dedim:))siz neler ediyonuz
ohh masaallah canımm igneylen büyücenn hee ay hiç de sevmm igneyii ama bebiş için deger be ALLAHIMA emanet bebişinn canım benimmben RAbbim nasip ederde bebek durursa 32. haftaya kadar olcam kuzum bu iğneleri...
i
seni görmem mi ben ama yavaş yazdım :) wwalla ya bundan sonra telgraf çekcem topiğe gelirken anacım biz senden sık geliyozz sen aksatıyon buraları :):):):)ooo lamişim şükür gördün beniiii tşkler sizi de burda görmek güzel karsılastık en sonundaa:))
hoşgeldin canım ben dediğini tam olarak anlamadım ama eğer yumurtn 17 mm olmuşsa zaten çatlmak üzredir veya çatlamıştır.... yumurtan olduğuna göre zaten yumurtlamışsın sen sadece çatlamayı bekliceksin... oda bu ara oluyo gibi zaten... umarım anlatabilmişim dir :)
napım kuzum ya okadarda yakan bi iğne ki 3 gün oturamıyorum... ama napımm işte bizimde çekerimiz bu demek :)kimi midesi bulanır kimi başka bişiy bende iğneayyy ben sesi beş oldum da bugünnn ondan seni çiftlii görmüşümm ben hahahaaasahsen ben bildiginn gibiyiimm bebekk
ohh masaallah canımm igneylen büyücenn hee ay hiç de sevmm igneyii ama bebiş için deger be ALLAHIMA emanet bebişinn canım benimm
17mm olna nee ben anlamadım yaaa:):18:direkt yazayım son 3 adet tarihimi..26 eylül..23 ekim..17 kasım( 2 gün önce oldum)..
cnm yaklaşık 26 gün falan sürüyo bu dönemlerde çatlaması gerekiyodu dediğin gibi ama kişiden kişiye de degısıyo sen çalısmalrını akstmasaydın bu zamanlardadirekt yazayım son 3 adet tarihimi..26 eylül..23 ekim..17 kasım( 2 gün önce oldum)..
hahah cnm benim tek tek tek :))tek tek basaraktan bade süzerekten....ayyy ben sesi beş oldum da bugünnn ondan seni çiftlii görmüşümm ben hahahaaasahsen ben bildiginn gibiyiimm bebekk
ohh masaallah canımm igneylen büyücenn hee ay hiç de sevmm igneyii ama bebiş için deger be ALLAHIMA emanet bebişinn canım benimm
seni görmem mi ben ama yavaş yazdım :) wwalla ya bundan sonra telgraf çekcem topiğe gelirken anacım biz senden sık geliyozz sen aksatıyon buraları :):):):)
napım kuzum ya okadarda yakan bi iğne ki 3 gün oturamıyorum... ama napımm işte bizimde çekerimiz bu demek :)kimi midesi bulanır kimi başka bişiy bende iğne
17mm olna nee ben anlamadım yaaa:):18:
yokk bebemm uyumuyom ben
napım kuzum ya okadarda yakan bi iğne ki 3 gün oturamıyorum... ama napımm işte bizimde çekerimiz bu demek :)kimi midesi bulanır kimi başka bişiy bende iğne
walla benim en son yumurta 16mm dr çatlatma iğnesi vurdu muhtemelen 17de çatladı...ama neslinin dediği gibi bu aralar çalışmaları sıkı tut çatladı çatlıcak demek ki hayorlısı olsun canım :)..haahaa ayy tam anlatamamışım cidden ya pardon canım evet yumurtlamışım ama dün gece daha çatlamamıştı kaç saat içinde çatlıyo bi fikriniz varmı bide 18-20 mm olunca çatlıyo gibi duymuştum o yüzden sordum
kız hızlı yazıyomda gitmiyo sanırsam sen bilirsin neka hızlı gacı oldumucnm yaklaşık 26 gün falan sürüyo bu dönemlerde çatlaması gerekiyodu dediğin gibi ama kişiden kişiye de degısıyo sen çalısmalrını akstmasaydın bu zamanlarda
hahah cnm benim tek tek tek :))tek tek basaraktan bade süzerekten....
yok yaaa hiçte deil....geliyom sonra cıkıyorummm ..eccük hızlı yazzz sendeee ..telgrafın telleri sana da:)))
senin de yatma vaktin geliyo ....bu saatlere biraz zor kalıon bizim için heral o daaa
walla benim en son yumurta 16mm dr çatlatma iğnesi vurdu muhtemelen 17de çatladı...ama neslinin dediği gibi bu aralar çalışmaları sıkı tut çatladı çatlıcak demek ki hayorlısı olsun canım :)
kız hızlı yazıyomda gitmiyo sanırsam sen bilirsin neka hızlı gacı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?