ay cnm ben onu sana daha öncede anlatmıştım.yumurtalar oluşuyo ilşki öerdiği zamn doktor,sen 3 litre sütü güzelce kaynat ardınmdan içine 1 demet maydonoz at.onlda kaynat.ve bir leyen bir kovaya koy .sende altını cıkr.büzerine çömel etrafını battaniyeyle kapa.en az yarım saat beklet.
ve kurulan.belinin oraya da çömlek kapat.ben eşime kaptrdım.ufak bir ekmek parçasına 5 6 kibrit koy onu belini ortasına (kuyruk sokumundan bir karış yukarı)koy ve maştırba yumrrlak bir şeyle kapa.kibritleri yak ve üzerine koy.böle canım sonrada ilşki işte...yaprsn şifa versin..
aynı şeyi bende düşündüm canımmm
canım 22 mm kadar herşey yolunda..o zmana kadar çatlamsı lazım ama çatlamazsa büyüyor ve kiste dönüşüyor.adetle birlikte atılıyor. ama atılmazsa çok tehlikeli ya zehirliyor ya kanama olup kangrene çeviriyor iiki kontrole gttn kuzum
benm hep öle canım ..hiç normalini bilmm kuzum
sen tuhaf bir kızsın ..yaşlannca bile asla unutmıcam birisn sen sedef kuzum yaaa
oyy oyy maşşlhh maşllh nazardan korusun rabbim seni canım benimmmm
valla canım 1.7 den sonra çatlar kuzum..ztn ilacıda vermiş bol bol çalış kuzum sen.benimde 1 yumurtam var dölleşip döleşmemk rabbime kalmış işte..benim prenses kendinden geçiçekte prensini seçiçekte...işte benmki spermlerin cazibesine dayanamayıp çatlayı vermiş ama içeri birini aldımı bilmiyom..çatladına göre olabilirDD
oyy maşşlhh kuızumm..hayırlısı olsun kızçenn canım benmmmm
alışırsın cnm bende arkadşımın bebk mevlütünde hiç öle ağlıcak gibi değildim ..dedm gbi kimsenn bebğini kısknamam ama öle bir durumdaydımki..doktor gelme deimşti olmmıştı çok kötydüm yumurtam oluşmuyodu...işte o anda gittim mevlütte kucama verdiler millet içinde bi ağladımki sorma öle böle değil.sanki 30 yıllık evliyim ve 30 yıldır olmuyo.millet çocu bırkıp benle ilgilendi...
şimdi gülüyorum valla...zor ama güzel boşver kuzum
Bende seni unutmayacam hiç aşkımm benimm:)))burdaki bebeği görünce hemen tüp bebeğe karar verdim:))allah sonumu hayır etsin:))fena gaza geldim