• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay cnm ben onu sana daha öncede anlatmıştım.yumurtalar oluşuyo ilşki öerdiği zamn doktor,sen 3 litre sütü güzelce kaynat ardınmdan içine 1 demet maydonoz at.onlda kaynat.ve bir leyen bir kovaya koy .sende altını cıkr.büzerine çömel etrafını battaniyeyle kapa.en az yarım saat beklet.
ve kurulan.belinin oraya da çömlek kapat.ben eşime kaptrdım.ufak bir ekmek parçasına 5 6 kibrit koy onu belini ortasına (kuyruk sokumundan bir karış yukarı)koy ve maştırba yumrrlak bir şeyle kapa.kibritleri yak ve üzerine koy.böle canım sonrada ilşki işte...yaprsn şifa versin..

aynı şeyi bende düşündüm canımmm

canım 22 mm kadar herşey yolunda..o zmana kadar çatlamsı lazım ama çatlamazsa büyüyor ve kiste dönüşüyor.adetle birlikte atılıyor. ama atılmazsa çok tehlikeli ya zehirliyor ya kanama olup kangrene çeviriyor iiki kontrole gttn kuzum

benm hep öle canım ..hiç normalini bilmm kuzum

sen tuhaf bir kızsın ..yaşlannca bile asla unutmıcam birisn sen sedef kuzum yaaa

oyy oyy maşşlhh maşllh nazardan korusun rabbim seni canım benimmmm

valla canım 1.7 den sonra çatlar kuzum..ztn ilacıda vermiş bol bol çalış kuzum sen.benimde 1 yumurtam var dölleşip döleşmemk rabbime kalmış işte..benim prenses kendinden geçiçekte prensini seçiçekte...işte benmki spermlerin cazibesine dayanamayıp çatlayı vermiş ama içeri birini aldımı bilmiyom..çatladına göre olabilir:DDD

oyy maşşlhh kuızumm..hayırlısı olsun kızçenn canım benmmmm

alışırsın cnm bende arkadşımın bebk mevlütünde hiç öle ağlıcak gibi değildim ..dedm gbi kimsenn bebğini kısknamam ama öle bir durumdaydımki..doktor gelme deimşti olmmıştı çok kötydüm yumurtam oluşmuyodu...işte o anda gittim mevlütte kucama verdiler millet içinde bi ağladımki sorma öle böle değil.sanki 30 yıllık evliyim ve 30 yıldır olmuyo.millet çocu bırkıp benle ilgilendi...
şimdi gülüyorum valla...zor ama güzel boşver kuzum

Bende seni unutmayacam hiç aşkımm benimm:)))burdaki bebeği görünce hemen tüp bebeğe karar verdim:))allah sonumu hayır etsin:))fena gaza geldim

hadi bakalim cnaim insallah :16::16::16::16::16: tüplerin de acik zaten yanlis bilmyiorsam, e demekki yumurtan oluyormus, insallah tutacak, ama tutmasa bile bu cok güzel bi haber degil mi??? insallah sene bitmeden senden güzel bi haber almis oluruz...
valla canım benden çok istediler rahm filmi ama ben çektrmedim..en sonncu dokroumda istememşti ve ben geçn sen hamil kalınca gerek yok dediydi ..işte 1 sene sonnda 1 yumrta bulduk :Dummadığım anda ..tabi cnm olmazsa 1 yumurtann hayali yetr bana :D
innşllh cnm sne ebitmedemn güzlcene habrler veriim cnm
Bende seni unutmayacam hiç aşkımm benimm:)))burdaki bebeği görünce hemen tüp bebeğe karar verdim:))allah sonumu hayır etsin:))fena gaza geldim

valla cnm kaç snelik evlisinde hemen tüp bebk diyon....ben 3 sne bitti ilk aydan beri aynı şeyi yapıyorum ama hiç tüp bebk düşünmedim...çok aceleci olma ..ama sen kafnı rahat bırkmadın için fsh hormonu devrendn çıko :D

valla canım benden çok istediler rahm filmi ama ben çektrmedim..en sonncu dokroumda istememşti ve ben geçn sen hamil kalınca gerek yok dediydi ..işte 1 sene sonnda 1 yumrta bulduk :Dummadığım anda ..tabi cnm olmazsa 1 yumurtann hayali yetr bana :D
innşllh cnm sne ebitmedemn güzlcene habrler veriim cnm

valla cnm kaç snelik evlisinde hemen tüp bebk diyon....ben 3 sne bitti ilk aydan beri aynı şeyi yapıyorum ama hiç tüp bebk düşünmedim...çok aceleci olma ..ama sen kafnı rahat bırkmadın için fsh hormonu devrendn çıko :D

alttaki ticker dogru gidiyorsa kilo da veriyorsun galiba :52::52: belki de onun da etkisi vardir.. sebebi her neyse cok güzel bi haber verdin cnaim benim yaaa evet bi hamilelik gecirince drlar gerek yok, bi kere nasil olduysa sonra da öyle olur diyorlar.. ama isin kötü tarafi, düsük veya dogum tüplerin tikanmasina sebep olabiliyormus.. ben de yeni ögrendim sayilir.. bu yüzden trye gelinc erahim filmi yaptircam.. bakalim tabi hayirlisi olsun yine de :31::31: bebekten önce benim baska dertlerim var.. o beklese de olur..

alttaki ticker dogru gidiyorsa kilo da veriyorsun galiba :52::52: belki de onun da etkisi vardir.. sebebi her neyse cok güzel bi haber verdin cnaim benim yaaa evet bi hamilelik gecirince drlar gerek yok, bi kere nasil olduysa sonra da öyle olur diyorlar.. ama isin kötü tarafi, düsük veya dogum tüplerin tikanmasina sebep olabiliyormus.. ben de yeni ögrendim sayilir.. bu yüzden trye gelinc erahim filmi yaptircam.. bakalim tabi hayirlisi olsun yine de :31::31: bebekten önce benim baska dertlerim var.. o beklese de olur..

evet cnm kilonn etskisi oldu 87yle başdlım 79a geldimde 1 yumurtam vardı:Dhayırlsı artık..valla olmazsa bu doktrda isterse o zman yaparım ..ama benm normde yumurtam olmuyodu o yüzden hmaillk olmuyordu..bakalım artık..
eee senn ne derdin var cnm hayırdır.gecen okudum iş meselesi yüzündenmi

kızlar hepınıze guzel haftasonları benım koçiş spor saona gıttı ufaklık uyumakta uykucu sırık 12 de kalktı ama yıne uyku moda gectı
yaren pc de malum tatıl benım de ev ışlerı hergunkı modda tonla
pc acık kalıcak arada sıze yazıcam
şeydaaaaa hasret ne zman bıtıyo ne zman gecelrı burda olucaksın

kızlar hepınıze guzel haftasonları benım koçiş spor saona gıttı ufaklık uyumakta uykucu sırık 12 de kalktı ama yıne uyku moda gectı
yaren pc de malum tatıl benım de ev ışlerı hergunkı modda tonla
pc acık kalıcak arada sıze yazıcam
şeydaaaaa hasret ne zman bıtıyo ne zman gecelrı burda olucaksın

koly gelsin bacımmmm..pazar günü saat 21:10 da burdayım kuzucuklarımm :Ddd
ayy kardeşim ardı az önce yazvrum ne çok özlmişim onuu ağladı telefonla resmen 1 dkka bile konuşamdıkk...ağlamaya başlayınca dedim ağlama bak ben mervenle hergn mesjlaşıyom dedi abla bırkma onu...
dedm belki san aii heberler verim
ver ver abla ihticm vr dedi..kapatmak zorundayım dedi..kapadı :((((

evet cnm kilonn etskisi oldu 87yle başdlım 79a geldimde 1 yumurtam vardı:Dhayırlsı artık..valla olmazsa bu doktrda isterse o zman yaparım ..ama benm normde yumurtam olmuyodu o yüzden hmaillk olmuyordu..bakalım artık..
eee senn ne derdin var cnm hayırdır.gecen okudum iş meselesi yüzündenmi

ya is meselesi bi kenarda dursun, onlari is yerinde birakip geliyorsun.. ama aile icinde olunca onlari bir yerde birakamiyorsun... kaynanamin burnu her seyin icinde iki yüzlü kadin.. burdan tasinmak istiyorum esim orali olmuyor.. cünkü yakiniz, bu kapidan cik, kaynanamlarin evine girmek 5 dk sürüyo... ben de esime dedim, iki odlai evimiz zaten, cocuk odasi yok... cocuk odali bi eve tasinana kadar cocuk felan yapmicam dedim, zaten de olmuyor... esime de cok kiziyorum yaaa tam kör, annesi tek kelime etti mi bakislari bile degisiyo adamin... kaldiramiyorum artik..

ya is meselesi bi kenarda dursun, onlari is yerinde birakip geliyorsun.. ama aile icinde olunca onlari bir yerde birakamiyorsun... kaynanamin burnu her seyin icinde iki yüzlü kadin.. burdan tasinmak istiyorum esim orali olmuyor.. cünkü yakiniz, bu kapidan cik, kaynanamlarin evine girmek 5 dk sürüyo... ben de esime dedim, iki odlai evimiz zaten, cocuk odasi yok... cocuk odali bi eve tasinana kadar cocuk felan yapmicam dedim, zaten de olmuyor... esime de cok kiziyorum yaaa tam kör, annesi tek kelime etti mi bakislari bile degisiyo adamin... kaldiramiyorum artik..

allh yardımcın olsun kuzum benim yaa..valla elle uğraşmak zor birde kayınvalde..allhıma şükür ben artık aştık..duymuyor görmüyor bilmiyor yaporum..ne pisliği ne temblliği ne de dedikodusunu duymuyorum..bölesi daha rahatoldu innkii...pisliği a-varsa temziliyom.
çok konuşuyo pceye bakom.
dedikodu yapo hiç orali olmm hem eşimde rahat hem ben..

koly gelsin bacımmmm..pazar günü saat 21:10 da burdayım kuzucuklarımm :Ddd
ayy kardeşim ardı az önce yazvrum ne çok özlmişim onuu ağladı telefonla resmen 1 dkka bile konuşamdıkk...ağlamaya başlayınca dedim ağlama bak ben mervenle hergn mesjlaşıyom dedi abla bırkma onu...
dedm belki san aii heberler verim
ver ver abla ihticm vr dedi..kapatmak zorundayım dedi..kapadı :((((

aa cnm benım kıyamam ya asker ocagı ınsan ne özler ay arastamı gıtcek ya pufff
merve kım kız gelınmı yoksam sen ıyı görumce
aay yarın akşa hasret bıtıyo he
ay kış geldı kızlar toplaştı cok sevındım ben yarın akşam 21:10 duyurusu yapmalı

allh yardımcın olsun kuzum benim yaa..valla elle uğraşmak zor birde kayınvalde..allhıma şükür ben artık aştık..duymuyor görmüyor bilmiyor yaporum..ne pisliği ne temblliği ne de dedikodusunu duymuyorum..bölesi daha rahatoldu innkii...pisliği a-varsa temziliyom.
çok konuşuyo pceye bakom.
dedikodu yapo hiç orali olmm hem eşimde rahat hem ben..

cok sasnlisin o zaman canim, ben yalnizim burda bir de.. biriyle dertlesmek istiyosun kimse yok, herkese güvenilmiyo.. birine güveniyosun sohbet etmek istiyorsun, bu sefer de karsindaki seni dinlemiyo, ya kendini anlatiyo ya da ayni sorunlari olmadigi icin dikkatini cekmiyo.. insnain icinde de kalinca zor tabi...

regen merhaba tatlım benım
valla ne kadar yakınsa kv o kadar problem eşin bı ıkna olsa ınan sorun cözulur
bak ben neredeyse 8 yıllık evlı olucam ama bı kırgıblımız olmadı cokta severım
ama hıc 30 dkkadan yakın olmadı
haftada yada 15 gude gıderız arada ararz onun da zaten bızden cok beklentısı yok sağolsun
ama cok yakın olsak emınımkı tatmın etmek daha zor olurdu

aa cnm benım kıyamam ya asker ocagı ınsan ne özler ay arastamı gıtcek ya pufff
merve kım kız gelınmı yoksam sen ıyı görumce
aay yarın akşa hasret bıtıyo he
ay kış geldı kızlar toplaştı cok sevındım ben yarın akşam 21:10 duyurusu yapmalı
evet kzuzum merve gelinimiz olo...çok şirin bişe...bende ii görümce :)))
ayy askerlik çok zor ztn kız gbim hemen ağlar benm gözyaşımı gören az onu göeren çok..
kız aras büyüyene kadar du bakalım ama sende beklicennn
evet duyur kuzum satt 21.10 :))
kız bu ne ateş tavan yapmış ya everye sorayım ebn uygun zmanda ama bana göre super
sor kuzum sor sennn..ben bi kaç yere sordum cevap vermediler bana...
ama ateş çıko hastamı olcem kız ben bu kadar ateşe alışkın değilim :))
cok sasnlisin o zaman canim, ben yalnizim burda bir de.. biriyle dertlesmek istiyosun kimse yok, herkese güvenilmiyo.. birine güveniyosun sohbet etmek istiyorsun, bu sefer de karsindaki seni dinlemiyo, ya kendini anlatiyo ya da ayni sorunlari olmadigi icin dikkatini cekmiyo.. insnain icinde de kalinca zor tabi...
valla cnm artık en iisini yapom..sanda rabbim sabır versin..inn benmde burda kimsem yokk..ayda 2 sefer anca annem gidom onada bişe anlatmıyom ztn.onun dışında kk var işte burası var o kadar...seninde zor gurbet valla allh yardımcın olsun kuzum

tatlım haklısın ma bıde şöyle bışey var artık buralardada böyle
bak benım 1 seneyı gectı taşındıgım bı Allahın kulu yok arkadsaşlarım var ama her an her dakıka görmek konuşmak mumkun olmuyo
bende kendımı kk ya atıyorum her fırsatta kımsenın kımsedenmenfatı yok ortak nota yaşanmışlıklar cok
hep dıyorum kk yokken napıyomuşum

regen merhaba tatlım benım
valla ne kadar yakınsa kv o kadar problem eşin bı ıkna olsa ınan sorun cözulur
bak ben neredeyse 8 yıllık evlı olucam ama bı kırgıblımız olmadı cokta severım
ama hıc 30 dkkadan yakın olmadı
haftada yada 15 gude gıderız arada ararz onun da zaten bızden cok beklentısı yok sağolsun
ama cok yakın olsak emınımkı tatmın etmek daha zor olurdu

iste ben de bu sebepten uzak bir yere tasinmak istiyorum.. gercekten olmuyor.. yaaa kadin kapimizin önünden gitmiyor, telefonla denetliyor sürekli, he bir de napiyo biliyomusun?? domates salatalik aliyo eline kosa kosa getiriyo, ev yakinya, asagidan zile basiyo, sonra da her yerd eanlatiyo alisverislerini yapip da kapilarina kadar götürüyom diye, amaci oglu yorulmasin, arabayla alisverise gitmesin, sonra kalan alisveris icin de ben gidiyorum essek gibi esya tasiyorum yaa evimin dengesini bozuyor, oglunu cok yönlendiriyor bilerek ya d abilmeyerek.. bilmiyorum yaaa ama morlaim bebek konusundan daha bozuk bu konuya...

evet kzuzum merve gelinimiz olo...çok şirin bişe...bende ii görümce :)))
ayy askerlik çok zor ztn kız gbim hemen ağlar benm gözyaşımı gören az onu göeren çok..
kız aras büyüyene kadar du bakalım ama sende beklicennn
evet duyur kuzum satt 21.10 :))

sor kuzum sor sennn..ben bi kaç yere sordum cevap vermediler bana...
ama ateş çıko hastamı olcem kız ben bu kadar ateşe alışkın değilim :))

valla cnm artık en iisini yapom..sanda rabbim sabır versin..inn benmde burda kimsem yokk..ayda 2 sefer anca annem gidom onada bişe anlatmıyom ztn.onun dışında kk var işte burası var o kadar...seninde zor gurbet valla allh yardımcın olsun kuzum

kız ben baktım hamılelerın topiğine yazmışın
ateş ölçme yöntemıne yazcaz

iste ben de bu sebepten uzak bir yere tasinmak istiyorum.. gercekten olmuyor.. yaaa kadin kapimizin önünden gitmiyor, telefonla denetliyor sürekli, he bir de napiyo biliyomusun?? domates salatalik aliyo eline kosa kosa getiriyo, ev yakinya, asagidan zile basiyo, sonra da her yerd eanlatiyo alisverislerini yapip da kapilarina kadar götürüyom diye, amaci oglu yorulmasin, arabayla alisverise gitmesin, sonra kalan alisveris icin de ben gidiyorum essek gibi esya tasiyorum yaa evimin dengesini bozuyor, oglunu cok yönlendiriyor bilerek ya d abilmeyerek.. bilmiyorum yaaa ama morlaim bebek konusundan daha bozuk bu konuya...

haklısın cnm ya
coğu kv böyle yapıyo ama böyle yaparak evınızde duzen oluşturamıyosunuz
sonucta sız eksıgınızı ne almanız gerektıgını bılecek ınsanlarsınız
bıde hıc hoşlanmam hem yapıp hem söylenen ınsanları madem yapma yanı dımı ama
bıde oğlunu yönlendırmesı cocuk muammelesı yapması kötu esınde bunun netıcesınde kararını kendı veremez duruma gelır
he ıyı yönlendırse sorun yok ama ustune salıyosa eşinde durumdan etkılenıyosa kötu
yanı en doğrusu farklı yere taşınmak ama eşinın şu şartlarad kabul etmesı zor gözukuyo

Back