aynenn öle canımm pek gec yatmamm ama dayandıgım yere kadar burdayımm bugünn
hem san degerr
tşk ederim cnm bnde eşim bişey demedıgı sürece burdayım:))siz özelsiniz benim için:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn öle canımm pek gec yatmamm ama dayandıgım yere kadar burdayımm bugünn
hem san degerr
kız ben nadir yumurtlayan bi insan olaraktan geç algılıyom yaymurtanın boyutu cnmmm:))
hemşireye dedim bugün o taraf çürüdü heralde az ötekine vur diyo yat yat az gelmedin onun için buralara şimdi gör diyo nasıl oluyomuşş...lafınıda soktu yani sanki keyfimden gidiyom doğsun hayırlısyla pipisini yedircem onadedim gibii canımm bebiş için degerr azcık cekecen gayri canımm yan oturu ver snde:))))
kız ben nadir yumurtlayan bi insan olaraktan geç algılıyom ya
hemşireye dedim bugün o taraf çürüdü heralde az ötekine vur diyo yat yat az gelmedin onun için buralara şimdi gör diyo nasıl oluyomuşş...lafınıda soktu yani sanki keyfimden gidiyom doğsun hayırlısyla pipisini yedircem ona
dedi ya % 50 kız daha sormam ona ben perşembe sordu benimki daha erken miş 14. yada16. haftada söylermiş bu cumartesi war enyakın knt belki söyler diyom ama :26:senin içinden ne geçiyo bakalım sence ne der :)ben kadar olmasa da oldu:))bebişine ii bak heee lamişim şimdi cinsiyeti tam olarak ne zaman belli olcakkk
olsun canım sen sık sık gel yaz bize muhabbet ettikçe açılır öğrenirsin :)biz ne hatalar yaptık vaktiyleeesiteye alışmam zaman alıcak sanırım:):) hepp yanlış yere yazıyorum:):).. Lamia arkadaşım 17 olan en sona det tarihim 17 kasım:):)
bu aradaa sen naptıın ne durumdasın anlat bakımmtşk ederim cnm bnde eşim bişey demedıgı sürece burdayım:))siz özelsiniz benim için:))
hemşireye dedim bugün o taraf çürüdü heralde az ötekine vur diyo yat yat az gelmedin onun için buralara şimdi gör diyo nasıl oluyomuşş...lafınıda soktu yani sanki keyfimden gidiyom doğsun hayırlısyla pipisini yedircem ona
tam aklımdan bişey gecmıyo oratya karısık gibi:))şaka şaka sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez şekerim:))dedi ya % 50 kız daha sormam ona ben perşembe sordu benimki daha erken miş 14. yada16. haftada söylermiş bu cumartesi war enyakın knt belki söyler diyom ama :26:senin içinden ne geçiyo bakalım sence ne der :)
olsun canım sen sık sık gel yaz bize muhabbet ettikçe açılır öğrenirsin :)biz ne hatalar yaptık vaktiyleee
nasıl oluyum cnm biraz eşimle dısarı cıktık dolandık alısveriş ettik eve geldık..şimdi de sizinle muhabbet ediyorummmbu aradaa sen naptıın ne durumdasın anlat bakımm
hahahaha sen bak hemşireyeee yolayım ben onu barrii
hem bırakmm ben yiyimm onun pipisinii kıs ne bilion pipili gelceginii belki bizden olacakk
dedi ya % 50 kız daha sormam ona ben perşembe sordu benimki daha erken miş 14. yada16. haftada söylermiş bu cumartesi war enyakın knt belki söyler diyom ama :26:senin içinden ne geçiyo bakalım sence ne der :)
olsun canım sen sık sık gel yaz bize muhabbet ettikçe açılır öğrenirsin :)biz ne hatalar yaptık vaktiyleee
kız benim yumurtalar geç büyüyo ya aşılamadan önce ben drye dedim ben hep böyle tedevi altındamı olcam yani adam akıllı adet görmicem mi dediki bana 30 yaşından sonra herşey düzene binicek yumurtların hormonların etkisiyle düzelicek... dedim nettin sen .. oyüzden yumurtam beni hazinemmmmbaktığında bi sürü yumurtam var kum gibi kaynıyo maşallah ama bitenesi büyüyüp bebeiş olmayı hep iteklemek lazımm .....:)) bosver sen yumurtladın ama tam yumurtladın...bebek geliyooo annesi bebekkkk
nasıl oluyum cnm biraz eşimle dısarı cıktık dolandık alısveriş ettik eve geldık..şimdi de sizinle muhabbet ediyorummm
kız benim yumurtalar geç büyüyo ya aşılamadan önce ben drye dedim ben hep böyle tedevi altındamı olcam yani adam akıllı adet görmicem mi dediki bana 30 yaşından sonra herşey düzene binicek yumurtların hormonların etkisiyle düzelicek... dedim nettin sen .. oyüzden yumurtam beni hazinemmmmbaktığında bi sürü yumurtam var kum gibi kaynıyo maşallah ama bitenesi büyüyüp bebeiş olmayı hep iteklemek lazımm .....
ahh ben ne zamandır bi yerlere gidemediim çok sıkıldım valla yatmakdan daa
bana gerek bi söle gezmekk
inş inş bizden olsun hayırlı olsunnnnbu aradaa sen naptıın ne durumdasın anlat bakımm
hahahaha sen bak hemşireyeee yolayım ben onu barrii
hem bırakmm ben yiyimm onun pipisinii kıs ne bilion pipili gelceginii belki bizden olacakk
kız allah ne diyim kv gibi dedin bu sefer karar veremiyom diyo... kaışım gibi dedim töbe de töbeee ya kız olsun ya erkek karışık ne diyon kadın diyo yok öyle demek istemedim dedim anladım anladım şaka yapıom....tam aklımdan bişey gecmıyo oratya karısık gibi:))şaka şaka sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez şekerim:))
nasıl oluyum cnm biraz eşimle dısarı cıktık dolandık alısveriş ettik eve geldık..şimdi de sizinle muhabbet ediyorummm
saol canım Rabbim en yakın zamnda daha iyisini sana ve isteyen tüm kardeşlerimie nasip etsin inş... kuzum ben 23 yaşındayım 4.5 seneelik evlyim bu ikinci hamileliğim ama nasip olursa ilk bebeğim olcak... diğerini erken doğumla kaybettim 22. haftada...Rabbim buna ömür versin inş.....Lamia bu arada sanırım hamilesinn hayırlıı olsunn Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn :) yaşın kaç ve ilk bebiş mii:).. darısıı başıma:):) tabii önce şu yumurtayıı çatlatayımmmm hahaaa 17 mm isee bugün yarın çatlar dimii kızlarrr:):)..neyse çalışmalara devam edeyimm bakalım hayırlısıı
inş inş bizden olsun hayırlı olsunnnn
kız allah ne diyim kv gibi dedin bu sefer karar veremiyom diyo... kaışım gibi dedim töbe de töbeee ya kız olsun ya erkek karışık ne diyon kadın diyo yok öyle demek istemedim dedim anladım anladım şaka yapıom....
saol canım Rabbim en yakın zamnda daha iyisini sana ve isteyen tüm kardeşlerimie nasip etsin inş... kuzum ben 23 yaşındayım 4.5 seneelik evlyim bu ikinci hamileliğim ama nasip olursa ilk bebeğim olcak... diğerini erken doğumla kaybettim 22. haftada...Rabbim buna ömür versin inş...
yapmadımm canımm beklemeye karar verdimm yarınıda bi atlatak bakalımmbuzınnn ne oldu test ışı yapmadınmı
evet inşşş bi maası alalımm gidecem inşşgit kuzum gezmye izmir gibi bi yerde gezmek süper olur...çok merak ediyorum oraları..keske gelebılsek:))
yapmadımm canımm beklemeye karar verdimm yarınıda bi atlatak bakalımm
evet inşşş bi maası alalımm gidecem inşş
gel kız ben gezdirim seniii çok güsel İZMİRR benn asıgımm yasadıgım yere
canlarrr ben geldim
herkesler ii sanırım..özledim yaf sizleri.
canlarrr ben geldim
herkesler ii sanırım..özledim yaf sizleri.