Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haklisiniz kizlar, ben de o yüzden buraya takiliyorum... hatta cok altindan kalkamazsam baslik acmayi düsünüyorum belki fikir verenler olur...

iste o yüzden tasinmak istiyorum ve tasinana kadar da hamile kalmak felan istemiyorum.. dediklerin cok dogru, belki de farkinda olmadan yapiyo ama yapiyo sonucta, esime halen 5 yasindaki cocuk gibi davrabiyo yaaa aptal aptal corabini felan degistiriyo... aman yaa iste bakalim önce tasinmaya caliscam sonra bakarim ne olacagina...

masallah canim cok güzelsin nazar degmesin, allah sana da senin gibi güzel, sana benzeyen bi bebek verir insallah

Bende 2,5 senelik ewliyim tatlım benim...zaman kaybetmiyorum istemiyorum canım yaa tüp bebekde olsa normal bi bebek olacak zaten:)bebek büyütmek istiyom artık:)

oo corabını falanda degıştırıyo he ben yarene bıle kendı gıymesı ıcın yönlendırıyorum
puff gercekten zor bı durum
aslında topik acabılırsın cnm bızde guncellerız arada

oo corabını falanda degıştırıyo he ben yarene bıle kendı gıymesı ıcın yönlendırıyorum
puff gercekten zor bı durum
aslında topik acabılırsın cnm bızde guncellerız arada

yetistirme ahlaki canim, her anne bir degil, kimisi cocugu kendi ayaklari üstünde dursun ister, kimisi ise bana yapisik bi hayat sürsün ister...

selam kızlar..
şimdi gördüm yarencim yazını..
doğurdummmmmmmm diyde haykırmayı çok istiyorum ama yokkk malesef bugünde gelmedi

ayy canım yaa..ne gülom sizin şu muhappete büşra yaaa..kızz doğurdunmuu yok doğurmadımm...
allh bi avzda kurtarsın kuzum

ayy canım yaa..ne gülom sizin şu muhappete büşra yaaa..kızz doğurdunmuu yok doğurmadımm...
allh bi avzda kurtarsın kuzum

napalım şeydacım o soruyo bende cevap veriyom
sağol canım dua et bol bolllllllllllll
pazartesi kdontrolüm var bakalım ne çıkacak..
gene boş döneriz kesin
gerçi azıcık sancı çıkmıştı geçen pazartesi ama bilemiyorum tabi

ay cnm ınşalla hayırı haberler ver ınşala

cumartesi dye gelmemiş kimse gezmelere mi kaçtınızz :) bizim burda çok yağmur var kocişle gittik iğnemi yaptırdık geldik zati yürüdükçe acıyo oturuoz bizde :)

arkadaşlarr bu sitede yeniyimm tecrübelerinize ihtiyacım varrr bugün yumurtam 17 mm ne zaman yumurtlama olur fikri olan varmııı silkusuma göre yumurtlama tarihim 29 undaydıı ama daha yumurtlamam olmamış:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…