elifzade hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli ne zamnadır göremiyom seni merinin dilekleri kabul oluyo bak yavaş yavaş geliyo herkes
ayyy benimki bana dışarı çıkalım dicek bi dakka durmam vallahadii ya bazen oluyor bizde de o gezmek istiyor ben istemiyorum ya ben evimde de vakit geçirmeyi seviyorum:126:
Herkes hoşgeldii..
Çaylar soğudu kusura bakmayın b daha demleyemeyiz..
Evet, yarın sabah bi test yapayım bakalım ne olacak?
Bu ay bu kadar uğraştık.. !!!
Sonucu çok merak ediyorum...
hadii ya bazen oluyor bizde de o gezmek istiyor ben istemiyorum ya ben evimde de vakit geçirmeyi seviyorum:126:
ayyyhh benm kocam calısıordu bu pazar...tüm gün evde uyukladık...benn geldim ya kızlar ancak eve geldik bütün gün dışardaydık ayy dedim bakimm kızlar burda mı napiyosunuz bakalım nasıl geçeti pazar gününz kocalarınızla gezdiniz mi sizde:82:
iiyis demettt hoşgeldin..senin adını degiştiriyorummmslm nasılsınız kızlar
hoşgeldinnn elifffffffff olleeyyyssss herkescikler bi anda girdiiiibakkkk geldim canım ben burdayımmm. hepinize iyi akşamlarrr
bana kendini anlat...bana kendini anlattttolur canım:))
evet edelim o zaman ne anlatayım:)))
elifzade hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli ne zamnadır göremiyom seni merinin dilekleri kabul oluyo bak yavaş yavaş geliyo herkes
iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli ben gece kuşu anca geldim yanınıza
ayyy benimki bana dışarı çıkalım dicek bi dakka durmam valla
zaten bütün gün evdeyim. kocam dediyse allah internetimize zeval vermesin yoksa hayatım kayar
Herkes hoşgeldii..
bende çok merak edıyorum canımmmm...Herkes hoşgeldii..
meri meri ben geldimsen beni görmedin mi yoksa:78:
ay dimi ya bıgun de bizim ki bana dese gel gezmeye gıdelım dıye dişimi kırcam
bende perşembe günü gidecem doktora kötü bişey dicek de bi kaç ay daha atacak diye ödüm kopuyo valla sen ne için gidecektin canımmmya geç kaldım bugün biliyorum ama hava çok güzeldi hiç eve girmek istemedim yarına alıcam olsun ama ben kahve severim şöylee bol köpüklü bi türk kahvesi ohh miss.valla inşallah pozitif olur canım senin yolundan geliriz biz de bu ayayy ben yarın yeni dr.gidicem heyecanlıyım yaa:18:
ayyyhh benm kocam calısıordu bu pazar...tüm gün evde uyukladık...
benm sesimimi duydun da geldin pampikimmm
neler yaptın anlat bakayım bana?????
iiyis demettt hoşgeldin..senin adını degiştiriyorummm
gecekuşu demettttt
hoşgeldinnn elifffffffff olleeyyyssss herkescikler bi anda girdiiii
bana kendini anlat...bana kendini anlatttt
evetyaaa bişe istedim 10dk ya oldu...
anamm keşke baska bişe dileseymişimmm
rabbim hakkında hayırlısını versin canımm. işallah pozitiftir. belirtiler varmı sende
hoşbulduk canım hanca gelebildim mahlum pazar gezdik 11di eve geldim gecekusu güzelmişayyyhh benm kocam calısıordu bu pazar...tüm gün evde uyukladık...
benm sesimimi duydun da geldin pampikimmm
neler yaptın anlat bakayım bana?????
iiyis demettt hoşgeldin..senin adını degiştiriyorummm
gecekuşu demettttt
hoşgeldinnn elifffffffff olleeyyyssss herkescikler bi anda girdiiii
bana kendini anlat...bana kendini anlatttt
evetyaaa bişe istedim 10dk ya oldu...
anamm keşke baska bişe dileseymişimmm
neler yaptık sabah kocam beni kahvaltıya götürdü önce burda hava çok güzeldi bugün (ee antalyada kış kısa)güzelce bi kahvaltı yaptık sonra 2 arkadaşımız daha geldi bi cafede okey oynadık (akşam yemeğine)vee biz kazandık yemeğe gitmeden biraz mağzalar turlandı sevgi.gün.hediye.alındı falan sonra akşam yemeğine işte böyle yavrum.ohh sen de kocacınla güreşmişsindin artık bi koltuktan bi koltuğa
aaa neden ki bi gün gezdim diyemi bunlar :26:sen beni sevmiyosun zatenOoooohhh. Pambiğe bak...
Yok anacım, biz ayrı dünyaların insanıyız pambik..
Bundan sonra beraber olamayız senle artık....
ayhh söledim bile yavrucum...tam esref saatim olmalı..meri sen bence hepimize bebek dile saatini tutturdun galiba hadi dua et
ii geceler nilüppperrriyi gecelerr kızlar öpüyorum hepinizii byy
neler yaptık sabah kocam beni kahvaltıya götürdü önce burda hava çok güzeldi bugün (ee antalyada kış kısa)güzelce bi kahvaltı yaptık sonra 2 arkadaşımız daha geldi bi cafede okey oynadık (akşam yemeğine)vee biz kazandık yemeğe gitmeden biraz mağzalar turlandı sevgi.gün.hediye.alındı falan sonra akşam yemeğine işte böyle yavrum.ohh sen de kocacınla güreşmişsindin artık bi koltuktan bi koltuğa
işallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsinŞu an göğüslerime ellerimi bile dokunduramıyorum.. ( Bu her adet öncesi de olur bende..)
Bel ağrım ve kasık ağrım bu ay hiç geçmedi zaten..
Birde son hafta sürekli bayılacakmışım gibi oldum durdum..
Hamilelik belirtileri olduğunu sanmıyprum bunların ama
daha önceki hallerimden de farklıydım bu ay..
meri ye de demiştim, bu ay ben hergün ......
Onun için umutluyum yani..
Ama olmazsa var ya..
Banyo yapmaktan, cildim kereste gibi oldu..
Ona acırım....
valla ben yeni dr.buldum canım en son yazın gitmiştim bi daha gitmedim bi baksın bakalım yine nedir ne değildir napıcaz klomen falan hiç kullanmadım ben yani sadecee yumurta takibi yapıldı falan işte bi baksın ayy benim de kafam çok karışık canım hayırlısı bakalım[Q
öyle valla binbir nazla dışarı çıkıyoz. allahtan kayınvalidem alışverişe çok meraklıda beraber dolanıyoz ona nazı geçmiyo tabi benimkinin. ama işime geliyo valla
bende perşembe günü gidecem doktora kötü bişey dicek de bi kaç ay daha atacak diye ödüm kopuyo valla sen ne için gidecektin canımmm
işallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsin) ateş filan ölçüyormuydun. ondan umudun varmı. ayy heyacanlandım ben şimdii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?