• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana:47:

kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana:47:

e peki ne oldu şimdi sen kaç gün içtin 14 mü canım Bence hemen bi test yap canım

ewet canım en son sabah içtim.merak ettiğim onu kullanmaya devam ettiğim içinmi adet olmadım acaba..bıraksam belki adet olcaktım:43:

evet olabilir çünkü bende progesteron alıyorum biter bitmez bi gün sonra adet oluyorum keşke kadına sorsaydın adetin gecikme nedenini

inanılmaz kötüyüm şu an kendimi yumruklayacam sinirden..tahlil flnda yaptırmıycam...bugün ilacı kesersem bi kaç güne adet olurum zaten

ah sedef sen nereden bilecektin günde 2 tane mi alıyosun canım arayıp kadını tekrar sor canım adet olmama nedenin ilaçmıymış saat erkenken sor bence

ewet günde iki kullanıyodum 100 lüktü..kadının konuşmaya mecali yok zaten mıy mıy bişey...

ne diyeyim canım bence ara sor ya Sanki benim başıma gelmiş gibi oldum şimdi Herhalde ben olsam yinede ümitlenir belkide hamileyim derdim bu sıkıntıyıda uzun süre çekemez ve arar kocamı bana test getir derdim heralde

canım progestan hamile kalmayı kolaylaştırıyo die biliorum hamileliğimin 3. ayına kadar bende kullandım düşük engellesin die..

Back