• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bende çıkım bari
seyda sende bitiremedin gecmişi azcık konussaydık
nese görüşüürüz canımm

Canım evet malesef sabah çıkmak zorunda kaldım
Kahvaltı yaparken geçmişi okuyayım dedim sonrada aşağıda işleim vardı onları tamamlıyayım diye aşağı indim
Sonrasında annem taşlar için yardıma geldi taşları bitirdik bu sefer ev temizlipine giriştik daha doğrusu girişti sağolsun
Ben kendimden korkar oldum artık dün akşam çok kötüydüm ağrı sncı nefes darlığı kalp sıkışması o yüzden apar topar temizlik yApıp halıları filan serdik

Ayy ne güldüm üç kağıtçı seni:1: anam benim aklıma gelmiyo öyle cinlikler:1:

Aşk olsun neden sadece dilber dedin bizle konuşmak istemiyonmu:37: küstüm işte :19::1:
ayy cnm dikkat et kuzum.kız sennkidemi erken gelemeye çalışıyor heee..evi tpoladın süpürdün annen yaptı.hazırlıklar tamm ohh maşşlhh bebek gelmeye can atıyor kuzum diyim sana
kızlar bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda :16::16:
bugün 29+0 (yani 30 hafta) olduk 31 haftalık ölçülüyormuş
40 cm,1768 gr olmuşuz,15 gün önce 36 cm,1175 gr dık 15 günde 593 gr almış ve 4 cm uzamış sizce normalmi? bana çok gibi geldi de :44:
bende toplamda 13 kg almışım hemşire gayet normal dedi dr um kilo ile hiç ilgilenmiyor zaten :27::27::27:
15 gün önce gittiğimizde de bugünde kafa aşağıdaydı hele bugün hiç yüzünü göstermedi benim nazlı kızım :32::32:
al işte başka bir tosuncukta burdaaa....allh nazardan korusun kuzum benimm
eczaneden aldım canım 2 tanee simdii hep öle diyip geciştiriyoruz
ama adet gelince ne olcakk inşALLAH gelmes dee ama test de bişiy çıkmadıı

masALLAH büyüyor bebegin ALLAHIM kucagına nasip etsin sag salim :nazar::nazar::nazar:
du bakalım biizm nil hiç görmemşti çift çizgiyi bak doğurdu bacım..belki sen de öle olursun ne malum..adet olmadıkça umut var.ben eczaneden 5.5 tlye alom o testi kuzum yaaa
iğnede hiçbi değişiklik yok:(hamile değilim

Gercektenmi:))kesin bi yöntem değil yani..

Gel artıkda bişey söle bana nolcak şimddi:((
canım bu testin kesin doğruluğu yokkki..idrrdaki asitik özellik iğnn rengini değiştriyor..bende yaptım benimde temiz çıktı.eee napaak şimdi ağlayak mı.tatlım o kesin olsa herkes bunu yaparda teste para vermezz kuzum.kafna çok takma ..beriinin bile çıldırttın..ağlak bebeğimi...yapma kuzum bu kadar.ben sana test yap diyomm yapmıyon.onu yap yok..
bu ardaa ne olursa olsun progestan günü gelince adet olursun.ben onu kullndım doktor dedi kulln adet olursa gel olmazsan test yapazrız dedi hiç bırakmadım.ve adet olmuştum tam gününde ama adet günümü düşürmek içinde 19 da başlatıyodu 1 hafta sabah akşam içiyodum ilacı kesince 2 gn sonra adet oluyodum.sen kafana takma artık.git bu gece bi test yap sende rahatla bizde rahtlıyalım..bak gt acile kuzum dinle beniiii...yarında test yapmadan bu topiğe gelme...
hami,le değilsen teslli ollım ağlaşlım
hamilysen beraber gülüşelim.
ama böle yapma
bende çıkım bari
seyda sende bitiremedin gecmişi azcık konussaydık
nese görüşüürüz canımm
valla öel oldu kuzum çok birikmiş geçmiş.ben çok heycanlıyımm
bi oturum bi kase çekirdeği yedim.elim ayam titriyor yarın ne olcak diye.randevum 2 de ama 2 bucuktan önce girmem.bana dua edin dedim edrmisiniz kuzucuklarımm..yarın hayırlı haberlerle gelim size olrmııı...neyse ben çıkım şimdi görüşürüzzz

inaşşlh serrandan da hayırlı haberller alırız...

canım saraçoğlunun keciboynuzu kürü spermi sayıyı ik,ye katlayabiliyormuş canım bunu söylüycektim sana

ayy cnm dikkat et kuzum.kız sennkidemi erken gelemeye çalışıyor heee..evi tpoladın süpürdün annen yaptı.hazırlıklar tamm ohh maşşlhh bebek gelmeye can atıyor kuzum diyim sana

al işte başka bir tosuncukta burdaaa....allh nazardan korusun kuzum benimm

du bakalım biizm nil hiç görmemşti çift çizgiyi bak doğurdu bacım..belki sen de öle olursun ne malum..adet olmadıkça umut var.ben eczaneden 5.5 tlye alom o testi kuzum yaaa

canım bu testin kesin doğruluğu yokkki..idrrdaki asitik özellik iğnn rengini değiştriyor..bende yaptım benimde temiz çıktı.eee napaak şimdi ağlayak mı.tatlım o kesin olsa herkes bunu yaparda teste para vermezz kuzum.kafna çok takma ..beriinin bile çıldırttın..ağlak bebeğimi...yapma kuzum bu kadar.ben sana test yap diyomm yapmıyon.onu yap yok..
bu ardaa ne olursa olsun progestan günü gelince adet olursun.ben onu kullndım doktor dedi kulln adet olursa gel olmazsan test yapazrız dedi hiç bırakmadım.ve adet olmuştum tam gününde ama adet günümü düşürmek içinde 19 da başlatıyodu 1 hafta sabah akşam içiyodum ilacı kesince 2 gn sonra adet oluyodum.sen kafana takma artık.git bu gece bi test yap sende rahatla bizde rahtlıyalım..bak gt acile kuzum dinle beniiii...yarında test yapmadan bu topiğe gelme...
hami,le değilsen teslli ollım ağlaşlım
hamilysen beraber gülüşelim.
ama böle yapma

bi oturum bi kase çekirdeği yedim.elim ayam titriyor yarın ne olcak diye.randevum 2 de ama 2 bucuktan önce girmem.bana dua edin dedim edrmisiniz kuzucuklarımm..yarın hayırlı haberlerle gelim size olrmııı...neyse ben çıkım şimdi görüşürüzzz

inaşşlh serrandan da hayırlı haberller alırız...

ayy bi kase cekirdek dedin ya canım nasıl çaekti yaa

canım saraçoğlunun keciboynuzu kürü spermi sayıyı ik,ye katlayabiliyormuş canım bunu söylüycektim sana

Tatli kuzumcok tesekkur ederim beni dusundugun icin, ben o kuru cok denedim sayiya az cok fayda etti ama hiz cok dusuk simdi esime sabah aksam taze sikilmis havuc suyu iciriyorum bakalim buay nasil cikacak testimiz. INSALLAH RABBIM yuzumuzu guldurur. Hem dr bana bu ay dogum kontrol hapi verdi INSALLAH onuuzdeki ay asilama yapacak dogal yoldan hamile kalmam imkansiz:((

Tatli kuzumcok tesekkur ederim beni dusundugun icin, ben o kuru cok denedim sayiya az cok fayda etti ama hiz cok dusuk simdi esime sabah aksam taze sikilmis havuc suyu iciriyorum bakalim buay nasil cikacak testimiz. INSALLAH RABBIM yuzumuzu guldurur. Hem dr bana bu ay dogum kontrol hapi verdi INSALLAH onuuzdeki ay asilama yapacak dogal yoldan hamile kalmam imkansiz:((

HAYIIIIRR:20::20::20:Bal gibide kalırsın canım Allah şifa versin canım inş. işe yarar

yarın gidicemm artıkk ben asılamanın 13 günü sonuç çıkar heral dee artık o zaman rahalarım
belkiii aglar belki gülerken aglarım bakalımmm yazıcam sonucu alıncaa
evet sende mutla ka haber ver canım bende merak ediyorum ne yapacak doktor sna
dualarım seninle
bu arada aglak demişin bana ne güldüm amaa
:9::9::9:

bu millet nerde kız sen mi bişey yaptın itiraf et
ay bilmiyorum canım bendee gelmedi kimse
sen naptın görüşmeyelii benim kaynana anji olmus
bi hataneye gittik geldik önemli bişiy çıkmamıs şükür
yarın taburcu edeceklermişş

santral bana şeydayı berrini dilberi gülü lamiayı yeldayı elifi sedefi nili zeynebi ve şu ilk syfadaki kişleri aynı anda bağlada sonra karşına iletişim kopukluğu var diye gelmeyim Alo alo santral duyuyomusun

ay bilmiyorum canım bendee gelmedi kimse
sen naptın görüşmeyelii benim kaynana anji olmus
bi hataneye gittik geldik önemli bişiy çıkmamıs şükür
yarın taburcu edeceklermişş

geçmiş olsun canım Santral seni bağladı diğerlerinide bağlar mı dersin:1::1::60:

kız aşağıya bak teker teker dökülüyolar Demekki senin bi suçun yok Santral alıkoymuş bunları:60::60::1:

Bilmiyorumm canım belki hissederde gelirler

ahh berrin ya buraya ilk geldiğimi hatırlıyorum nisan ayını nasıl gecirmiştim burda çok heycanlanmıştım Sanki olacak gibiydi Hamileyim gözüyle bakıyodum kendime sonraki ayda böyle oldu bi sonrakide bi sonrakide Hala hamilemiyimdir diyorum Ama eskisi gibi diyemiyorum Artık o heycanı duymuyorum Sanki bütün heycanımı almışlar:14::14:Ne dersin tamda böyleyken görülür mü o çift çizgiler:14:

Back