canım telefonumda atmaya calışıyorumda hata verdi pcye atınca ben yollıyım sana olur mu.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html burası tıkla bakım silcem
amam canım sil kaydettim ben
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım telefonumda atmaya calışıyorumda hata verdi pcye atınca ben yollıyım sana olur mu.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html burası tıkla bakım silcem
canım ben sildimde sende kayıtlı kalmış sende siltamam canım sil kaydettim ben
kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana
canım ben sildimde sende kayıtlı kalmış sende sil
o msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo tıkla ordan düzletirsin canım..ben nasıl silcemi bilmiyom ki
ne resmi gönderdin bende marak ettim amaa
hala yüklemeye calışıyorum canım..göndermedi daha gönderecek
o msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo tıkla ordan düzletirsin canım..
o msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo tıkla ordan düzletirsin canım..
nereee gittini kıslarr bakımm
tamam canımmm ekledimmolmuyooo ya neyse bacım sen şu resmi denede beni merakta bırakma
tamam canımmm ekledimm
evet canım 50 kiloydum 54 oldum yavaş yavaş çıkıyoruz yukarıya doğru..canımm zayıfsın masallah göbegin de çıkmıs artık belli olmus masALLAH
tamam canımmm ekledimm
evet canım daha yukarı cıkmadı bebiş ama yinede belli olyo..bünyeden bünyeye değişio canım kimi az kilo alıyo kimi çok bakalım ne olcaz çok alcamı sanmıyorum ama alsamda ziyanı yok verriz sorun olmazayy Maşallah belirgin kız ben şuan 54 kiloyum yaa hamile kalsam ne olurum acaba Rabbim korusun
evet canım 50 kiloydum 54 oldum yavaş yavaş çıkıyoruz yukarıya doğru..
aynen canımm.. öpüyorum ve cıkıyorum hayırlı akşamlar...MAŞAALLAH ben suan 60 kiloyum aman olsunn kilo önemli diill
bebeişş saglıklı olsun daaa