nasılsınız bakalım sedefcim ne var ne yok durumun ne şuan
nolsun canım ya adet bekliyom daha gelmedi yarına kadar olmazsam test yaptıracam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her gittiğimde olumsuzluk çıkıyor korkuyorum o yüzden bide herkesin lafından bıktım artık
fanaaaaa nasılsınn bakıyımm
pazartesine kadar büyümesi lazım yoksa bakcaz dedi yani ne olcak o zaman dahadamı zorlaşcak of mügrende var bende beynim çatlıyor iş yerinden sürekli izin alamıyorum hepsi bi arada bu kez oldu diyorum yine yok (((
her gittiğimde olumsuzluk çıkıyor korkuyorum o yüzden bide herkesin lafından bıktım artık
nolsun canım ya adet bekliyom daha gelmedi yarına kadar olmazsam test yaptıracam
ama dün seyda bi şey dedi onu yaptım olmadıiğneyi idrarımın içine atıp 7 saat bekledim kararma fln olmadı iğnedekararsaydı hamileymişim
incir kürünü nasıl yapcam peki işe yararmı önce allahın izniyle inş.
sağol canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
bende iiiyim canımm nasıl olummm heyecanlaa geri sayım başladııı:))))))))))))
aşılmadan itibaren kaç gün gecti canım
hadi ya cok sevindim hadi hayırlısı senle durumumuz biraz benzer sen bana ümit olursun inşallah:)
canım emrhaba aşılama olmuşsun galiba hayırlı haberler alırsın inş.. bende önümüzdeki ay olucamm...merak ettiğim birşey varr..rahmin içine giren borucuk acıtıyor mu
fanaa buzin allahım sizinde yardımcınız olsun inş.bütün yüreğimle şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine rabbim kucağınıza hayırlısından evlatlar nasip etsin inş.eşim ailesi arkamdalar hiç üzerime gelmiyollar ama akrabaları kısıra çıkardılar evlendirelim bile diyolar 2 yıl oldu daha çok severek evlendik eşim benim için herkesle küstü üzülmüym diye ama şaştım pzrtesi napcam
canımm ben asılama için yumuslere baksın die doktora gittim ya muayene etti beniii
hımmm dedii bii içerde çok büyük septum var dedii o ne deedim perde dedii baska da bişiy demedi
canımm bendee anlamdımm sonra yumişler büyüsün die ilaç verdii iş de gerisi asılama
ama aklıma takıldı gerci önemli bişiy olsaa söyler di doktorumm
çünkü benim rahmim de yara var hamile kaldın mı hatırlat
dikiş atılacak demiştii banaaa
fanaa buzin allahım sizinde yardımcınız olsun inş.bütün yüreğimle şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine rabbim kucağınıza hayırlısından evlatlar nasip etsin inş.eşim ailesi arkamdalar hiç üzerime gelmiyollar ama akrabaları kısıra çıkardılar evlendirelim bile diyolar 2 yıl oldu daha çok severek evlendik eşim benim için herkesle küstü üzülmüym diye ama şaştım pzrtesi napcam
bugün 14.gün cnım benim