• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
her gittiğimde olumsuzluk çıkıyor korkuyorum o yüzden :( bide herkesin lafından bıktım artık

pazartesine kadar büyümesi lazım yoksa bakcaz dedi yani ne olcak o zaman dahadamı zorlaşcak of mügrende var bende beynim çatlıyor iş yerinden sürekli izin alamıyorum hepsi bi arada bu kez oldu diyorum yine yok :((((

pazartesine kadar büyümesi lazım yoksa bakcaz dedi yani ne olcak o zaman dahadamı zorlaşcak of mügrende var bende beynim çatlıyor iş yerinden sürekli izin alamıyorum hepsi bi arada bu kez oldu diyorum yine yok :((((

ben bir yıl teşhis konulmasını bekledim dr rahimde perde var dedi 1 yıldan sonra ameliyat oldum hala bekliyorum hala bekliyorum polikistik vardı bende ara kanamalarım vardı adet düzensizliği vardı enfeksiyon vardı sağlık problemlerim var şimdi kıyasla ben benden daha zor dyrumda olanlarla kıyaslıyorum bak bu konuştuğun arkadaş buzin var ya oda aynı durumda şükret ve tevekül et Ben çok şey denedim soğan kürü civanpercemi aslan pencesi hindiba ve şimdi bende incire başlıycam biraz içini ferah tut güzelim

her gittiğimde olumsuzluk çıkıyor korkuyorum o yüzden :( bide herkesin lafından bıktım artık

seni çok ii anlıyorumm ilk olarak kimsenin lafına bakma sonuc da bi gebelik yasamısın sonu hüsranla bitmiş ama demekki hamile kalabiliyorsunn her gün igne yemek kolay diil tabii ama bu kadar sıtres yapma bu ay büyümedi bi daha ki ay büyürr
merak ettim ne di olaar sana herkesin lafından bıktım dedin

ama dün seyda bi şey dedi onu yaptım olmadı:(iğneyi idrarımın içine atıp 7 saat bekledim kararma fln olmadı iğnede:(kararsaydı hamileymişim

canım emrhaba aşılama olmuşsun galiba hayırlı haberler alırsın inş.. bende önümüzdeki ay olucamm...merak ettiğim birşey varr..rahmin içine giren borucuk acıtıyor mu :D

fanaa buzin allahım sizinde yardımcınız olsun inş.bütün yüreğimle şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine rabbim kucağınıza hayırlısından evlatlar nasip etsin inş.eşim ailesi arkamdalar hiç üzerime gelmiyollar ama akrabaları kısıra çıkardılar evlendirelim bile diyolar 2 yıl oldu daha çok severek evlendik eşim benim için herkesle küstü üzülmüym diye ama şaştım pzrtesi napcam

hadi ya cok sevindim hadi hayırlısı senle durumumuz biraz benzer sen bana ümit olursun inşallah:)

canımm ben asılama için yumuslere baksın die doktora gittim ya muayene etti beniii
hımmm dedii bii içerde çok büyük septum var dedii o ne deedim perde dedii baska da bişiy demedi
canımm bendee anlamdımm sonra yumişler büyüsün die ilaç verdii iş de gerisi asılama
ama aklıma takıldı gerci önemli bişiy olsaa söyler di doktorumm
çünkü benim rahmim de yara var hamile kaldın mı hatırlat
dikiş atılacak demiştii banaaa

canım emrhaba aşılama olmuşsun galiba hayırlı haberler alırsın inş.. bende önümüzdeki ay olucamm...merak ettiğim birşey varr..rahmin içine giren borucuk acıtıyor mu :D

yok tatlım benim acıtmıyo hissetmedim bile ben sadece hafif bi his...zaten 2 dk fln sürüyo işlem..korkma kendini kasmassan canın hiiç acımayacak bak görürsün:)))

fanaa buzin allahım sizinde yardımcınız olsun inş.bütün yüreğimle şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine rabbim kucağınıza hayırlısından evlatlar nasip etsin inş.eşim ailesi arkamdalar hiç üzerime gelmiyollar ama akrabaları kısıra çıkardılar evlendirelim bile diyolar 2 yıl oldu daha çok severek evlendik eşim benim için herkesle küstü üzülmüym diye ama şaştım pzrtesi napcam

yaşın kaçtı gülüm senin Allah razı olsun Sanada güzel bi bebiş versin O dili uzun olanlara de ki Vallahi benim elimden gelen bişey yok bugüne kadar hiç insan yaratmadım yoksa sizin çocuklarınızı siz mi yarattınız de

canımm ben asılama için yumuslere baksın die doktora gittim ya muayene etti beniii
hımmm dedii bii içerde çok büyük septum var dedii o ne deedim perde dedii baska da bişiy demedi
canımm bendee anlamdımm sonra yumişler büyüsün die ilaç verdii iş de gerisi asılama
ama aklıma takıldı gerci önemli bişiy olsaa söyler di doktorumm
çünkü benim rahmim de yara var hamile kaldın mı hatırlat
dikiş atılacak demiştii banaaa

hadi ya banada aynı şeyi dedi ya Septumun büyük duruyo dedi tutunamama nedni olabilir dedi Ama daha fazlada alınsa delinme olurdu rahimde dedi ne yapsak ki ya bizim elimizde bişey yok belki benimkinede dikiş atılır tabi hamile kalabilrsem

bi tane gebeligin olmus nedemek kısırr
bak ben 3 bucuk senelik evliyimm hiç hamile kalmadım evet banaa kısır diolar desinler
benim eşim benim yanım da ALLAHA bin şükür arkamdan kısır desinler ama elden gelen bişiy
yok verende o alan daa benim elimden gelen birsey olmadıgını ALLAHIM onlarada yasattsın ben başka birsey demem
çok aglıyorum çok üzülüyorumm ama sonra gene cabalamaya devam
anlıcagın herkesin derdi başka
ve bunun için lütfen biras sakın oll sendee

Back