Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
rahmim deki yara daha önceden var dı bende canım
ama hiç bi doktor gerek duymamıstı tedavi ye önemlii diil
demişler di hep bana aslında zaman da tedavi edilseydi hamişken canım yanmazdıı
aklıma gel di bak ben hamiş kalırsam bebiş varken nasıl dikecekler onu zararı olmas mı bebege

ama netde okumustum eger bu perdeyi kesen dokt dikkatli olmassa
rahmi kesme olasılıgı çok yüksek miş

evet canım aynen öyle ben biraz araştırdım dikiş atılırsa sadece enfeksiyon riski var canım e enfeksiyonda kolay değil tabi Ama sen yinede sor

yarın yaptırcam hayırlı sonuç alırım inş canım dua edin bana.

valla sasıyorum sana ben yarın yaptırcam zamanın gelmemiş olsa bilee
sen daha duruyorsun adetinin 29 günü bugün hiç bu kadar gecikme olmusmuyduu
git yaptır su kan testini yaaa yarın falan neden belkiyorsun ben anlamıyorum
benim bile yarın 13 gün olacak ama yaptırcam kan testii cumartesi yada pazar adet tarihim ama
bekleyemicemm sanırım catlıcam valla

yok berrin yaptırma canım progesteron aldığın için sonuçlar gününden önce pozitif çıkıpta yanlış olabiliyor

evet canım aynen öyle ben biraz araştırdım dikiş atılırsa sadece enfeksiyon riski var canım e enfeksiyonda kolay değil tabi Ama sen yinede sor

hadi yaa enfeksion mu ama dikilmesse beebek düşermiş
ay sormıcammm bi hamiş kalsamm doktorun o zman basını yicem sanrım
ALLAHIM yardımcımız olsun

yok berrin yaptırma canım progesteron aldığın için sonuçlar gününden önce pozitif çıkıpta yanlış olabiliyor

sanmıyorum ben dün idrar testi yaptım bişiy çıkmadı
bi de kan testii yaptırım bakım diorum ya bosuna ümitlenmiyim
sonuc ne belli olsun zati cumartesi adet günüm bi gün önce yaptırsam ne olacak kii

hadi yaa enfeksion mu ama dikilmesse beebek düşermiş
ay sormıcammm bi hamiş kalsamm doktorun o zman basını yicem sanrım
ALLAHIM yardımcımız olsun

bu senin en doğal hakkın canım sor tabi valla ben jinekolog oldum araştıra araştıra:)inşalla hamile kalırızda sağlıklı bi hamilelik sürecimiz olur sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

sanmıyorum ben dün idrar testi yaptım bişiy çıkmadı
bi de kan testii yaptırım bakım diorum ya bosuna ümitlenmiyim
sonuc ne belli olsun zati cumartesi adet günüm bi gün önce yaptırsam ne olacak kii

ya bişey sorucam bu işlemler adet düzenini değiştiriyo ya Soruyomusunuz dra ne zaman adet olcam diye

yok tatlım benim acıtmıyo hissetmedim bile ben sadece hafif bi his...zaten 2 dk fln sürüyo işlem..korkma kendini kasmassan canın hiiç acımayacak bak görürsün:)))

saol canımmm...bakalım hayırlısı ile bizde aralıkta düşünüyoruzzz :) sende güzel haberler alırısn inş..kaç gün oldu

Canım yumurta catladıktan sona adet tarihim bugünya yani 14 gün sona ondan yarını bekliyom bugün belki adet olurum diyeinş olmam .ama asıl adet tarihim 26 sıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…