• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım dün basladı kanaması...progestanda alıor düşük önleyici igne de oluyor..
kanama pembeymiş ama kan pıhtıları olunca korkuyor...

doktora cuma gitce...bakalım bellı olcak

slm

yaaaa canim o sekilde kanamasi olup da düsük yapmayan cok insan var, ama lanet olsun iste su pko yok mu insani daha cok endiselendiriyor.. insallah bir sey olmaz yaaa.. fistigimin bebisi de daha kücük hem offfffffff ya bak basima agri girdi :14::14::14: ne uyurum ne bi sey simdi... halbuki ne cok sevinmistim pkoyu yendi diye darisi seydaya meriye ve bütün pkolulara diye dua ettim kac kez ögrendigim gün... niye bizim hevesimiz her zaman kursamizda kalmak zorunda yaaa :14::14::14:

Allahım sen serranın bebişini ona bağışla cok üzülürüm çok:43:

yaaaa canim o sekilde kanamasi olup da düsük yapmayan cok insan var, ama lanet olsun iste su pko yok mu insani daha cok endiselendiriyor.. insallah bir sey olmaz yaaa.. fistigimin bebisi de daha kücük hem offfffffff ya bak basima agri girdi :14::14::14: ne uyurum ne bi sey simdi... halbuki ne cok sevinmistim pkoyu yendi diye darisi seydaya meriye ve bütün pkolulara diye dua ettim kac kez ögrendigim gün... niye bizim hevesimiz her zaman kursamizda kalmak zorunda yaaa :14::14::14:

inşallah dualarımız kabul olurrrr

slm kızlar gece gece uyku tutmadı sıkıntıdan bı bakem dedım masaallah epey sayfa bırıkmıs :4::4::4:
saremnaza cok sevındım okuyunca ama en son kanaması varmıs ınsaallah tutunur bebegı de gecer kanaması allah yardımcısı olsun:16::16:
meryemcım bende senı cokk osledımm kuzumm yaa uzun zaman oldu sohbet edemedık:54::54:bu aralar ıcım cok sıkılıyo esım pazartesı ızne ayrılacakmıs ı aksılık olmazsa carsamba kv ye randeevu aldım onu goturcem konntrole sonra da kendımıze randevu alıcam :31::31:bu aralar yumurtluyorum ama kociş hiç havasında degıl o da cok bunaldı borç harç dusunmekten hal kalmadı adamcagızda... adetın 12.14.gunlerı bırlıkte olduk sadece tutumaz gıbı gelıyo bana cunku bende bugun lekelenme oldu yumurtlama lekelenmesı oluyomus o..kacırdık bu ay da:14::14::14::14:

ne olur yardım edin ltfnnnnnnnnn :((((((( ağlamak istiyorummmmmmm 2 yıldır bebek tedavisi görüyordum 3 ay önce hamile kaldım menegon yumurta gelişimi iğnesi artı pregnylle o ay hamile kaldım bebeğim karnımda 3 aylıkken öldü kürtaj oldum 3 ay geçti doktor fostimon 75 yazdı yumurta gelişimi için 12 tane iğne vuruldum bugün doktora gittim en büyüğü 13mm olmuş en az 16 olmalıymış çatlatma iğnesi verebilmesi için şimdi yine yazdı 8 tane günde 2 tane vurulcam pazartesi yine gitcem yardım edin olurmu büyürmü migrenim tuttu dayanamıyorum artık iğneye strese :(((((((

evet canım sana dedim mesajları yazıp yazıp kaçıyosun adamakıllı bi yere takılsana her yerde mesajın var gülüm anlat şimdi neyin var

bu fostimon pek etkisimi yok ne anlamadım ki bir sürü yumurtam var ama geç büyüyormuş pazartesine kadar büyümüş olması lazımmış yoksada bakcaz artık dedi 75 di 150 ye çıkardı

ne anlatayım canım ilk gebelikte 6 tane menegon kullandım 3 yumurtam oldu 20 19 22 mm bunda 12 kullandım hala 13 mm 8 tane daha yazdı napcam ben :(

ahh gülüm neden kür yapmıyosun saraçoğlunun incir kürü hem yumurta sayısını artırıyor hem de yumurta kalitesini artırıyor ilaçları kullanırkende yapabiliyorsun canım

ne anlatayım canım ilk gebelikte 6 tane menegon kullandım 3 yumurtam oldu 20 19 22 mm bunda 12 kullandım hala 13 mm 8 tane daha yazdı napcam ben :(

canımm bi sakın ol yaa çok telas panik halindesin yazdıkların bilee çırpınıyor resmen
eminn ol senin gibii bizim de yasadıklarımız zor ama sen neden bu kadar telalısın

bu fostimon pek etkisimi yok ne anlamadım ki bir sürü yumurtam var ama geç büyüyormuş pazartesine kadar büyümüş olması lazımmış yoksada bakcaz artık dedi 75 di 150 ye çıkardı

biliyorum çok büyük bi acı bebeğini kaybetmek ama baksana en azından hamile kalabiliyosun hiç hamile kalamayanlar var bu vakte kadar

Back