• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım meraba,bende 6+4 hamileyim,tam senin gibiyken başladı akıntım 15 gün oldu hala devam ediyor ama bu arada bebeğimin kalp atışı da oldu.yani bebeğim normal olarak gelişiyor.bende korkuyorum aslında,progestan da kullanıyorum.öyle işte,inşallah bi sorun olmaz canım...
canım 12. haftaya kadar sıkı dişinizi yormayın kendınızı .. 12 ci haftadan sonra ohh dunya varmış dıyorsun zatenn .. benım gıcı cam silersiniz:9: laclace senın o kadar oldu mu yaaa.. aman ne cabuk gecıyor zamannn

inşallah canım ya Alla bebişlerimizi korusun... peki senin doktorun ne diyor bu duruma..

pek bişey demedi aslında,standart istirahat et filan dedi.ilacın dozunu arttırdı.doktora gittiğimde açık renkti o akşam koyulaştı,baya korktum,şimdi yine daha açık renk.bi ara kesilmişti.öyle bilmiyorum ki bende.benim hamileliğimden öncede hep olurdu akıntım.inşallah geçer canım ya,ama bakıyorum da çok kişinin yaşadığı bişey,hatta kanama bile olabiliyor.biran önce geçmesi için dua ediyorumm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım hamileyimmm gercekten kan testi yaptırdık az önce bulantıysa hastaneye gittik artık eminiz :)))) cok mutluyuz Allahım sizlerede bu mutluluğu yaşatsın insallahhh ama idrar yollarımda iltihap ta var ve bebisin tutunma süreci tam olarak 3.haftadan sonraymış o yüzden cok dikkatli olmak gerek Allah im insallahhh hayirlisiyla tamamına erdirir hepimizi yarın kontrole gidicem tekrar muhtemelen vitaminin dozunu arttırır cunku benim kullandığım folibol ve sanırım mg düşük onu değiştirirse folik plus isteyeceğim cogu arkadas onu önermiş.Neyse canlarım çıkıyorum ben sizi seviyorummm yaaa ne guzel moral destek oluyoruz birbirimize burada insallah bu hep devam eder..Hadi bakalım simdi sıra kimde? ;)

meri saat 5 ten beri msn de bekliyom atlattın beni kız nillemi aldatıldım yoksam
ahh kuzum bende 4 ten snra kapadım..tüm gün bekledim..
şimdide yoksun ama:50: valla bir denk gelemıosss
merhaba kızlar bir coğunuz biliyosunuz ki 4,5 haftalık hamileyim.. topiğe üye olduğum ay hamile kaldım o yüzden uğurunuza inanıyorum... ama bir kaç gündür sıkıntılıyım.. akıntım var acık kahve rengi ve yogun olmayan.. doktora gidip kötü bişey duymak istemedim ama eşim gidip anlatmış durumu doktorum aradı beni yorulmamamı dikkat etmemi söyledi ve progestan yazmış.. bugün tekrar geldi akıntım çok korkuyorum pcos olduğum için düşük yapmaktan cook korkuyorum.. yaşayan var mı bu tür sıkıntılar yardımcı olun lütfen yarın doktora tekrar gidicem normalde haftaya gitmam gerekiyodu ama evde sıkıntı yapıyorum acaba rapor alsam mı,öğretmenim okula gitmeyip dinlensem mi... sevgilerrr hepimize sağlıklı bir gebelik ve tatlı tatlı bebişler diliyorumm...
canım stress yapma kendine..üzme..sıkma..
bak kötü düşünüp beynini sartlama..insallah biseycikler olmayacak sana..
aa evet biliyorum kayınvaldemin küçük oğlu oranın ilk bebeği... ne güzel demek komşuyuz zeynep ya şimdi wc ye gittim tekrar olmuş akıntım hemde bu kez bildiğin kahverengi.. bu saatte nereye gidilir acaba.. off cok korkuyorumm bennnn nolur dua edin :((
benide korkutuyorsun vallahi 2 gündür...dualarım seninle canım..

eşimi aradım geliyo,gidelim bari oraya yoksa kafayı yicem sende bir kez mi olmuştu bu akıntı.. ve vajınal ultrasonlamı baktı canımm ..
ee hadi bakalım..gelince bizede haber ver..
aklım sende bak:18::18:
Canlarım hamileyimmm gercekten kan testi yaptırdık az önce bulantıysa hastaneye gittik artık eminiz :)))) cok mutluyuz Allahım sizlerede bu mutluluğu yaşatsın insallahhh ama idrar yollarımda iltihap ta var ve bebisin tutunma süreci tam olarak 3.haftadan sonraymış o yüzden cok dikkatli olmak gerek Allah im insallahhh hayirlisiyla tamamına erdirir hepimizi yarın kontrole gidicem tekrar muhtemelen vitaminin dozunu arttırır cunku benim kullandığım folibol ve sanırım mg düşük onu değiştirirse folik plus isteyeceğim cogu arkadas onu önermiş.Neyse canlarım çıkıyorum ben sizi seviyorummm yaaa ne guzel moral destek oluyoruz birbirimize burada insallah bu hep devam eder..Hadi bakalım simdi sıra kimde? ;)

canım biz zaten biliyoduk...ama şimdi tam rahatladık bak...
gözünaydın..Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin...
bizde seni seviyoruz tatlım,biz hep burdayız sende daha uzun kalmaya çalış..aksatma bizleri..

bilmem ki acep sıra kimde???

zeynepcimm zeynepcimmm naber topic kaçağı:27::27::27:

hahha adın topic kaçağı kaldı vallahi...

bu arada demişsinya banada dr. çalısma dedi..işi bıraktım diye..nerde çalısıyodun sen?
bak hiç bilmiodum..

Son düzenleme:
canım 12. haftaya kadar sıkı dişinizi yormayın kendınızı .. 12 ci haftadan sonra ohh dunya varmış dıyorsun zatenn .. benım gıcı cam silersiniz:9: laclace senın o kadar oldu mu yaaa.. aman ne cabuk gecıyor zamannn

canım sağol ya..evet öyle olacak,ah o günleri bir görebilsek...bide mide bulantılarım başladı,yola çıkınca artıyo,poşet taşıyorum yanımda ne olur ne olmaz:1: inşallah kısa sürer bu durum...

Ama asskım sen beni hep terkediyorsun.. :14:
Gene mi düştün hattan..

Ah meri sana hastayım..
Faturayı gördüm yastayım.. :ssz:

E ama asskım, hani yazın adapazarında göbiş yarıştıracağız yaa..
Onun içiiin..

Ya Rabb'im inşaAllaaaahhh..
Hep aklıma gelince dua ediyorum sana assskım..
Ayyhhhh canımmm ben de sana dua ediyorum her gece yatmadan alıyorum yasin kitabını elime dilek duası,ayetel kürsi ve unuttugum bir cok duayı okuyorum...vee içimden isimlerinizi geçiriyorum..
kendime oldugu kadar size de yer var dualarımdaa:16::16::16:

ahhh annelik nasıl bisey acaba...Ya Rabb'im bana da tattır..
Ama asskım sen beni hep terkediyorsun.. :14:
Gene mi düştün hattan..

Ah meri sana hastayım..
Faturayı gördüm yastayım.. :ssz:

yokk annemmm burdayım...seni bırakıp bi yere gitmem...

bende sana hastayımmm nillll:54::54:
hahah dogalgaz faturasını mı gördünde yastasın..anam bize 280 gelmiş...
kocişe sonödeme günü sölücem o da sen gibi yasa girmesn die:9::9::9::9:

ayyhhhh canımmm ben de sana dua ediyorum her gece yatmadan alıyorum yasin kitabını elime dilek duası,ayetel kürsi ve unuttugum bir cok duayı okuyorum...vee içimden isimlerinizi geçiriyorum..
Kendime oldugu kadar size de yer var dualarımdaa:16::16::16:

Ahhh annelik nasıl bisey acaba...ya rabb'im bana da tattır..

Amiiin canım benim.. Benim 2. çocuğum olacak inşaallah.
Ben yaşadım en azından şükür rabbime..
Ama o ilk doğum anından sonra ona bakmak..
Kucağında tutmak..
Ona ilk meme verişin..
Ilk keez meme ucunu tanıdığı halde emmeye başlaması..
Tarif edilemeeezz..
Rabb'im en kısa zamanda sanada tattırsın bir tanem benim.. :16:

Yokk annemmm burdayım...seni bırakıp bi yere gitmem...

Bende sana hastayımmm nillll:54::54:
Hahah dogalgaz faturasını mı gördünde yastasın..anam bize 280 gelmiş...
Kocişe sonödeme günü sölücem o da sen gibi yasa girmesn die:9::9::9::9:

ama bu ay hava buuzzz gibiydi..
Kendiside tahmin ediyordur herhalde 100 liralık faturta gelmeyeceğini...:51:

Son düzenleme:
Amiiin canım benim.. Benim 2. çocuğum olacak inşaallah.
Ben yaşadım en azından şükür rabbime..
Ama o ilk doğum anından sonra ona bakmak..
Kucağında tutmak..
Ona ilk meme verişin..
Ilk keez meme ucunu tanıdığı halde emmeye başlaması..
Tarif edilemeeezz..
Rabb'im en kısa zamanda sanada tattırsın bir tanem benim.. :16:

ama bu ay hava buuzzz gibiydi..
Kendiside tahmin ediyordur herhalde 100 liralık faturta gelmeyeceğini...:51:

:( insallah canım...
zaten benm 2.de gözüm yok.. 1 tane olsun sağlıkla bana yeter..

hahha sanırım haklısın o da tahmin ediyordur ama henüz konduramıyor..
hala da buzzz gibi...artık yaz gelsinnnnnnnnn:36::36::36:

Bende temizlik yapmak istiyorum..
Şöyle güneş açsa da, balkon, cam temizleyip,
herşeyi havalandırıp temizlesem..
Ama galiba dayanamayacağım..
Yarın temizliğe başlamak isityorum..
En azından tülleri falan halletmek istiyorum.. :6:

Bende temizlik yapmak istiyorum..
Şöyle güneş açsa da, balkon, cam temizleyip,
herşeyi havalandırıp temizlesem..
Ama galiba dayanamayacağım..
Yarın temizliğe başlamak isityorum..
En azından tülleri falan halletmek istiyorum.. :6:

anammmm benm ask ın istegine bak..kız hiç yaz gelsin kapıyı pencereyi açayım temzlk yapayım diyecegin aklıma gelmesdi...
hava güsel olsa sahilde gezsem,denize girsem,rahat rahat giyinip çıkabilsem..
lahana gibi kat kat giymek zorunda kalmasam...
kokulu domates salatalık mevsimi gelse..
ne bilim daha bir cok sey...:52::52::52::52:

ama içimden hiç temizlik geçmesdiiii:1::1::1::1:

Back