• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar hamileliği daha önce tespit eden testlerin ismini yazar mısınız? tatilde almayı düşünüyorum da onlardan ?

benim herif vücüt gelistirmek icin spora gidiyor. cok yorgun geliyor. sonra bebek yapmak icin hal kalmiyor adamda.. "canim cok yorgunum olmaz" diyor yaa ne yapcam ben??? kuvvet macunu tarifi bilen varmi yada yorgunlugu alan bisey ;)

benim 5 inde 24 saat suren nydi anlamadım yav ne korktum adet oldum die
:)))
hayırlısı olsunnnn canım
aramızda pek fark yok :D

inşallah canım,sağoll.ben aslında bi kaç kez yaptım.bugün oncomed ile yaptım ama pyro clinic lede belirgin çıktı,dün yaptım onu da.evet iğnedeki hcg den dolayı yorum yapamıyorum.:44::44:

oncomed iyi pyro clinic te çoook silik olmadığı sürece iyi :)

benim herif vücüt gelistirmek icin spora gidiyor. cok yorgun geliyor. sonra bebek yapmak icin hal kalmiyor adamda.. "canim cok yorgunum olmaz" diyor yaa ne yapcam ben??? kuvvet macunu tarifi bilen varmi yada yorgunlugu alan bisey ;)

eşim dieti bıraktı daha ne diyeyim

inşalla cnm hepimiz gebe oluruz cnm nasıl gidiyo acaip kaşınıyorum ya

Gerçekten kaşınıyomusun ?valla benim kaşıntı geçti .ama bu arada vücudum bi garip oldu.ptesi ilk ultrasonumu çektircem inşallah herşey yolundadır.bu arada 13 ocakta adet olmam gerekiyodu.kan tahlilinden sonra ilk kez muane olcam kese gözükürde acaba kalp atışı duyulurmu:52:

kızlar adet görursem pedim yok almadım görmek istemiyorum kırmızılıları eee onlar cızzzz

Gerçekten kaşınıyomusun ?valla benim kaşıntı geçti .ama bu arada vücudum bi garip oldu.ptesi ilk ultrasonumu çektircem inşallah herşey yolundadır.bu arada 13 ocakta adet olmam gerekiyodu.kan tahlilinden sonra ilk kez muane olcam kese gözükürde acaba kalp atışı duyulurmu:52:

tatlım göözukebilir am gec yumurtladıysan gözukmezse telaş yapma kan değerin kaçtı son kuzum acaip kaşınıyorum ya

Klap atışları genelde 7. haftada duyuluyor cnm bende haftaya cuma 7. hafta dolacak allahın izniyle inş. duyarız, görürüz..

sağol canım. ben de rahim filmi çektirmedim. bizim apar topar oldu tüp bebek. hormonlar malum ilaçtan yükselmişti. düşer düşmez doktor tüp bebek deneyelm bu fırsatı yakalamışken dedi. ben denizlideyim. burda sadece 1 tane tüp bebek merkezi var ve doktorları pek iyi değil.öğretmenim sağlık güvencem var. izmiri düşüneceğim canım. tekrar teşekkür ederim.

Tatlım ege tüp bebeğe yinede sor sgkyla anlaşması vardı... Sorduğun soru Erken gebelik testi diye söyledin mi eczacı veriyor, fiyatları 20-25 tl civarı aşağı yukarı bütün markalar aynı...

Back