Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sorma yetişemiyorum
:)))benim 5 inde 24 saat suren nydi anlamadım yav ne korktum adet oldum die
hayırlısı olsunnnn canım
aramızda pek fark yok
inşallah canım,sağoll.ben aslında bi kaç kez yaptım.bugün oncomed ile yaptım ama pyro clinic lede belirgin çıktı,dün yaptım onu da.evet iğnedeki hcg den dolayı yorum yapamıyorum.:44::44:
oncomed iyi pyro clinic te çoook silik olmadığı sürece iyi :)
benim herif vücüt gelistirmek icin spora gidiyor. cok yorgun geliyor. sonra bebek yapmak icin hal kalmiyor adamda.. "canim cok yorgunum olmaz" diyor yaa ne yapcam ben??? kuvvet macunu tarifi bilen varmi yada yorgunlugu alan bisey
inşalla cnm hepimiz gebe oluruz cnm nasıl gidiyo acaip kaşınıyorum ya
:)))
hayırlısı olsunnnn canım
aramızda pek fark yok
oncomed iyi pyro clinic te çoook silik olmadığı sürece iyi :)
belirgindi ve hemen çıktı.hayırlısı inşallah,size gelişmeleri bildiririm yine ben çıkıyorum filim izleyeceğizz sevdim sizi ben görüşürüz:92:
Cnm idrarda co kerken sonuc cıktı benim satım 8aralıktı,bat 6ocaktı
30aralıktı sanırım idrarda cıktı ama tabi cok silikti..
Gerçekten kaşınıyomusun ?valla benim kaşıntı geçti .ama bu arada vücudum bi garip oldu.ptesi ilk ultrasonumu çektircem inşallah herşey yolundadır.bu arada 13 ocakta adet olmam gerekiyodu.kan tahlilinden sonra ilk kez muane olcam kese gözükürde acaba kalp atışı duyulurmu
ay yetişemiyorum sayfalar uçuyoookuzum ne zaman yumurtladığını biliyomusun benim şuan yumurtamın çatladığından sonra 9. günümm
kızlar adet görursem pedim yok almadım görmek istemiyorum kırmızılıları eee onlar cızzzz
Gerçekten kaşınıyomusun ?valla benim kaşıntı geçti .ama bu arada vücudum bi garip oldu.ptesi ilk ultrasonumu çektircem inşallah herşey yolundadır.bu arada 13 ocakta adet olmam gerekiyodu.kan tahlilinden sonra ilk kez muane olcam kese gözükürde acaba kalp atışı duyulurmu
kızlar adet görursem pedim yok almadım görmek istemiyorum kırmızılıları eee onlar cızzzz
neden kimse bana cevap vermiyor. hamileliği önceden tespit eden testlerin isimlerini istemiştim benn
Yok cnm takip etmedim de inşallah tutunur bebiş sana canım..sonucunu burda paylaş gelecegim yine..
sağol canım. ben de rahim filmi çektirmedim. bizim apar topar oldu tüp bebek. hormonlar malum ilaçtan yükselmişti. düşer düşmez doktor tüp bebek deneyelm bu fırsatı yakalamışken dedi. ben denizlideyim. burda sadece 1 tane tüp bebek merkezi var ve doktorları pek iyi değil.öğretmenim sağlık güvencem var. izmiri düşüneceğim canım. tekrar teşekkür ederim.
ucuzluk pazarı var bizim burda japon pazarı yani 1,5 liraya almıştım
DE-Bİ ydi sanırım fiatı da1,5 lira gülmeyin çok kızlarrr