- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
neden kimse bana cevap vermiyor. hamileliği önceden tespit eden testlerin isimlerini istemiştim benn
Klap atışları genelde 7. haftada duyuluyor cnm bende haftaya cuma 7. hafta dolacak allahın izniyle inş. duyarız, görürüz..
ucuzluk pazarı var bizim burda japon pazarı yani 1,5 liraya almıştım
DE-Bİ ydi sanırım fiatı da1,5 lira gülmeyin çok kızlarrr
Tatlım ege tüp bebeğe yinede sor sgkyla anlaşması vardı... Sorduğun soru Erken gebelik testi diye söyledin mi eczacı veriyor, fiyatları 20-25 tl civarı aşağı yukarı bütün markalar aynı...
ucuzluk pazarı var bizim burda japon pazarı yani 1,5 liraya almıştım
DE-Bİ ydi sanırım fiatı da1,5 lira gülmeyin çok kızlarrr
ayyy bu hamilelikkk nasılllll bir duyguuu acabaa bizde bu yıll bu duyguyuu hissedebilecekmiyiz kii..düşüncesii bilee bu kadarr güzelken kim bilir aslındaa nasıll olurr..ben kesin mutluluktan ha bire ağlarımmmm:))
ayy senemcim nerede oturuyon canım sen banada alsana o testten yolla kargoylaaa
sağolasın canım. çok yardımcı oldun bana. yaza doğru bir arayayım ege tüp bebeği.
sağolasın . sesimi duyan oldu sonundaa
ayyy bu hamilelikkk nasılllll bir duyguuu acabaa bizde bu yıll bu duyguyuu hissedebilecekmiyiz kii..düşüncesii bilee bu kadarr güzelken kim bilir aslındaa nasıll olurr..ben kesin mutluluktan ha bire ağlarımmmm:))
ben yaşadım kısa sürse de içinde bi canlı olduğunu bilmek harika bişey....
keseyi gördüğümde ağlamıştım
tNeden kimse bana cevap vermiyor. Hamileliği önceden tespit eden testlerin isimlerini istemiştim benn
Anatolya aşk ol yani az evelki cevabımda soruna cevap vermiştim (erken gebelik testi) oluyor senin sorduğun test, hemen her marka aynı fiyatı 20-25 tl her eczanede bulamayabilirsin, sormanda fayda var...
tatlım göözukebilir am gec yumurtladıysan gözukmezse telaş yapma kan değerin kaçtı son kuzum acaip kaşınıyorum ya
ben yaşadım kısa sürse de içinde bi canlı olduğunu bilmek harika bişey....
keseyi gördüğümde ağlamıştım
canım ya gerçekten bende çok merak ediyorumm nasıl bi duygu diye bende herhalde hep ağlarım mutluluktann inşallah rabbim fazla aratmaz bizleriii....
kesinlikle ben de ağlarım. transferim olduğu zaman bile ağlamıştım ben.hamile olduğumu duysam nasıl ağlamam[/QUO
inşşş duyarsın canımm hep birlikde duyarızz bu güzel haberiii..
kesinlikle ben de ağlarım. transferim olduğu zaman bile ağlamıştım ben.hamile olduğumu duysam nasıl ağlamam
kesinlikle ben de ağlarım. transferim olduğu zaman bile ağlamıştım ben.hamile olduğumu duysam nasıl ağlamam
hadi insallah canim... güzel haberler bekliyoruz. herkes bi telasta test yapanlar gününü bekleyenler felan. biza hala ugrasiyoruz calismalarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?