Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar hamileliği daha önce tespit eden testlerin ismini yazar mısınız? tatilde almayı düşünüyorum da onlardan ?

benim herif vücüt gelistirmek icin spora gidiyor. cok yorgun geliyor. sonra bebek yapmak icin hal kalmiyor adamda.. "canim cok yorgunum olmaz" diyor yaa ne yapcam ben??? kuvvet macunu tarifi bilen varmi yada yorgunlugu alan bisey

benim herif vücüt gelistirmek icin spora gidiyor. cok yorgun geliyor. sonra bebek yapmak icin hal kalmiyor adamda.. "canim cok yorgunum olmaz" diyor yaa ne yapcam ben??? kuvvet macunu tarifi bilen varmi yada yorgunlugu alan bisey

eşim dieti bıraktı daha ne diyeyim

inşalla cnm hepimiz gebe oluruz cnm nasıl gidiyo acaip kaşınıyorum ya

Gerçekten kaşınıyomusun ?valla benim kaşıntı geçti .ama bu arada vücudum bi garip oldu.ptesi ilk ultrasonumu çektircem inşallah herşey yolundadır.bu arada 13 ocakta adet olmam gerekiyodu.kan tahlilinden sonra ilk kez muane olcam kese gözükürde acaba kalp atışı duyulurmu

kızlar adet görursem pedim yok almadım görmek istemiyorum kırmızılıları eee onlar cızzzz

tatlım göözukebilir am gec yumurtladıysan gözukmezse telaş yapma kan değerin kaçtı son kuzum acaip kaşınıyorum ya

Klap atışları genelde 7. haftada duyuluyor cnm bende haftaya cuma 7. hafta dolacak allahın izniyle inş. duyarız, görürüz..

Tatlım ege tüp bebeğe yinede sor sgkyla anlaşması vardı... Sorduğun soru Erken gebelik testi diye söyledin mi eczacı veriyor, fiyatları 20-25 tl civarı aşağı yukarı bütün markalar aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…