ay ne oldu cnm anlat hemen rahatlarsın
sıkılmayın ama birazayrıntılı yazcam iyice anlaşılsın diye
şimdi.............benim teyzemin gelini antalyanın bi ilçesine atandı önceden bi samimiye
timiz yoktu.oda zaten çok yaklaşmazdı aslında dıştan gören çirkin ukala derdi
neyse biz 2defa ziyaretine gittik ablalar annem teyzem.....
bi gün illa gün yapalım paraya ihtiyacım var demiş ablama bu arada karı koca öğretmen ama evlerinde eşya yok ama lüks yaşarlar disko.tatil vs
teyzemle arasıda iyi değil kocasının kardeşini kıskanır ama anlatsa hep o haklı ağlar sızlanır,biz onu haklı olduğu yönleri var derdik(bilemedim işte)
ilk gün ona gittik 200tl verdik. benimde oğluma bakan ablamız var onuda götürdüm onada gir dediler oda girdi.biz ailecek onu çok severiz ben bakıcı bile demem ablamız derim
buraya kadar normal...........2.gün ablamda yılbaşı çekilişi yaptık..........benim bakıcıma teyzemin gelini çıktı.G
GİDERKEN NE DEMİŞ BİLİYORMUSUNUZ BU İNSAN AYRIMI YAPAN UKALA DÜMBELEĞİ ......bende şans olsa songülün bakıcısına çıkmazdım.kadın gülgün abladan(ablam)ada çayı nasıl
istermiş,kalkıp kendi almalıymış.ablamız okadar iyidirki onun adına çok üzüldüm zaten 3.günde kocasıyla kavga etmiş bana gelmedi ve hala bana parasını vermedi.bugün bunu duydum ve açık şekilde kıskançlığını ilan etti .haftaya pazar gün var siz olsanız napardınız
akıl verin direk dalayımmı?inşallah anlatabilmişimdir