Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında şimdiye kadar dr yönlendirmeliydi bak özlem bu ay yaptırmış yumurtlama olmamış ilaç vermiş yumurtlama sağlayıcı
aslında şimdiye kadar dr yönlendirmeliydi bak özlem bu ay yaptırmış yumurtlama olmamış ilaç vermiş yumurtlama sağlayıcı
ben başka dr bulayım en kısa zamanda gideyim yarencim çok sağol canımmm ilgin için
evet yumurta takibi çok önemli
vajınal ultrasyonla yapıyor dr
adetin 13. günü başlıyosun dra gitmeye
1 gun durp bir gun gidiyorsun dra
benim geçen ay yumurtam vard ama bu ay çatlamadı
dr hemen klomene geçelim dedi
evet yumurta takibi çok önemli
vajınal ultrasyonla yapıyor dr
adetin 13. günü başlıyosun dra gitmeye
1 gun durp bir gun gidiyorsun dra
benim geçen ay yumurtam vard ama bu ay çatlamadı
dr hemen klomene geçelim dedi
tek sorun bu ise ben faydası olacağına inanıyorum bu ay takip devam dimim cnm
git tatlım bende bu ay çörekotu kuru yaptım bakalaım ne olacak bu arad ne demek özlemişim arkadaşım
ben şimdi bugün regl oldum özel bir tarihtemi gidicem yoksa regl bittince hemen gideyimmi arkadşlar bukadar soru soruyorum biraz cahilim bu konularda sorucak kimsemde yok burda o yüzden
Mrb kızlar bende yeni bir hamiş olarak bu işi nasıl basardıgımı paylasayım gerçı pek bı ugras göstermedık ama olsun sadece ovulasyon gunumu netten hesapladım gecen ay ve sadece 2 yada 3 gun arayla 3 defa denedik en önemlisi yataktan hiç kalkmadım hatta bel altına yuksek yastık bıle koyup yarım saat öyle bekledım 2.5 yıllık evlıyım ılk denemeye anıden karar verdık denedık yuce allahımın da yardımıyla oldu yanlız bildiğim bilgilere göre önemli şeylerden biride eşin hemen vajınadan çıkmaması spermlerın akmaması için bunlara dıkkat edıp yumurtlama gununude bılmenız yeterlı hergun deneme yapmayın zaten 2 gunde ancak spermler kalıtelı ve çok oluyor kendımde bır çocuk gelişimi uzmanı oldugum için bunları çok önceden bilmem çok işime yaradı umarım sızınde işinize yarar ayrıca ovulasyonum bıttı denemem gerek yok demeyın adet olacagınız gune kadar 2 yada en fazla 3 gun arayla deneyın allahın ıznıyle mutlaka olur
Mrb kızlar bende yeni bir hamiş olarak bu işi nasıl basardıgımı paylasayım gerçı pek bı ugras göstermedık ama olsun sadece ovulasyon gunumu netten hesapladım gecen ay ve sadece 2 yada 3 gun arayla 3 defa denedik en önemlisi yataktan hiç kalkmadım hatta bel altına yuksek yastık bıle koyup yarım saat öyle bekledım 2.5 yıllık evlıyım ılk denemeye anıden karar verdık denedık yuce allahımın da yardımıyla oldu yanlız bildiğim bilgilere göre önemli şeylerden biride eşin hemen vajınadan çıkmaması spermlerın akmaması için bunlara dıkkat edıp yumurtlama gununude bılmenız yeterlı hergun deneme yapmayın zaten 2 gunde ancak spermler kalıtelı ve çok oluyor kendımde bır çocuk gelişimi uzmanı oldugum için bunları çok önceden bilmem çok işime yaradı umarım sızınde işinize yarar ayrıca ovulasyonum bıttı denemem gerek yok demeyın adet olacagınız gune kadar 2 yada en fazla 3 gun arayla deneyın allahın ıznıyle mutlaka olur
ayfer ne oldun oralarda
arkadaşım bence pazartesi hemen git ki
adetinin 3. günü olmuş olsun ve hormon testlerini hemen verirsin
yoksa bir dahaki adet dönemini beklemek zorunda kalırsın
ne demek tatlım hepimizin cevresinde var böle insanlar paylaşmak rahatlatıyo heleki insanın cevresne guvenemediği bu ortamda burada anlatmak daha mantıklı ee bebiş ne kadarlık oldu
6 ay önce prolaktınım yüksek çıkmıştı
geçen ay test yaptırdık düşmüş
eşiminde spermlerinde sorun var onada keçi boynuzu kürü yaptım
sonra da test yaptırdık oda düzene girmiş
maşşallah şu anda tek problemimiz yumurtlama
dr takibinede devam
haftaya cunmartesi tekrar gidecem dr. klomenleri içmiş bitirmiş olarak
bakalım kaç tane yumurtlayacam :)))))
9.haftanın içindeyiz canım
çok midem bulanıyo ya tek sorunum bu
bide göğüslerime inanamıyorum
sen nasıl pldun kuzucuğun iyidir inşallah
net de dolaniyorum öyle iste, yazdiklarnizi okuyorum
kara kara düsünüyorum ben nasil hamile kalcam diye ....
9.haftanın içindeyiz canım
çok midem bulanıyo ya tek sorunum bu
bide göğüslerime inanamıyorum
sen nasıl pldun kuzucuğun iyidir inşallah