:) patlamaya hazır bı bombayımm ... ama sıkıntıdan
amman patlama canim.. bebisine biseler ör biliyorsan ne bilim iste oyalan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) patlamaya hazır bı bombayımm ... ama sıkıntıdan
cnm sıkıl bol bol beben olsun hiç fırsatın kalmıcak sıkılkmaya
ayy evet hemen dogsa valla .. ahh hemen alsam kucagıma .. ogluşummm desem sevsemmmm yada kızımmmm desemmm ne bıleyım ya...
topıkte kımsecıkler yok yenı topık nasıl acılıyor bılen var mı?ay bende öle diodum da başlarda bi aplama krızleri yaşadım heralde hormonların etkisiyle lohusalık depresyonuna beter bişi inşalla olmaz cnm sende
topıkte kımsecıkler yok yenı topık nasıl acılıyor bılen var mı?
iyiyim canm bende ne olsun...cnım sıkılıor benmde aynı..... hosbulduk bebegım nasılsın bakalımmmm:)
topıkte kımsecıkler yok yenı topık nasıl acılıyor bılen var mı?
iyiyim canm bende ne olsun...cnım sıkılıor benmde aynı...
kocişte basımda plan yapıos:))
aaaaa ne demek yeni topic kız...bizi bırakacan mı?
şimdi hayır oraya da gelirim buraya da deme..7 kişi var yazıor altta daha kaç kişi olcek
ne alaka zuzum ya bak uzuldum sımdı:) aksam bende vardım ama muhabet sarmadı benı dun aksam .. herkes bı anda konusunca ben anlamıyorum bırsey sayfalar ucuyor senın kız ne yapıyor bakalımmmhaha akşam 12 kişiydik gulum sen yakalyamıyon demekki ben bilmiyorum cnm biz sarmadıkmı kuşum
ayfer bizim bi avukatımız vardı yok ne zamandır bak merak ettim şimdi
ne alaka zuzum ya bak uzuldum sımdı:) aksam bende vardım ama muhabet sarmadı benı dun aksam .. herkes bı anda konusunca ben anlamıyorum bırsey sayfalar ucuyor senın kız ne yapıyor bakalımmm
evet bende hatirliyorum. esini ikna etmeye calisiyordu bebek icin. bende merak ettim
hemen hemen her gece gelirdi geldide bizimi bulamadıkı
aaaaa ne palnı kanka
songül nbr napıyon
canım hoşgeldin ben bugünacaip sinirliyim bıraksalar hatunun birini evire çevire dövecem
canım hoşgeldin ben bugünacaip sinirliyim bıraksalar hatunun birini evire çevire dövecem
canm ben evde olunca ruhum sıkıldı...şimdi çıkacagız kocişimle..
bişeler yemeye gdicegiz şimdi burda yazmayayım malum hamiş çok artık
gelince anlatırım..seni öpüyorum..1 saate gelmeye calısırım..
buralarda olursunuz insallah...
zeynepppppp bana cevap vermedin kızz sensiz tadı bile olmaz buraların
belki de diger topikte dir ama biz göremiyoruz. bilemedim..