• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
belli degil canim. bakalim kismet. esim babannesini görmek istiyor. artik cok yaslandi bide kanser. gelme ihtimalimiz var.
gelirsem zaten adapazarinda alisveris yapmadan dönmem :1:

hadi ya uzuldum inşalla yaza kadar bişey olmaz hımm alışveriş bencede yap burası oraya göre daha hitap eder değilmi çarşamba pazarına gidiyomuzun

Canim benimmm :) valla şaşkınım hala bilmiyorum canim emin degilim ama gördüğün gibi testte iki çizgi çıktı ve gitgide koyulasti 2.çizgi sonradan?ve daha adetime 3 gun var ama kızlar olabiliyor diyor 6 kisi benim gibi onceden test yapmış hamileymis?en iyisi kan testi ama ona da fırsat yaratmam lazım isten zaman bulup?..arkadas bı test adı daha verdi olmazsa adetim geçtikten sonra onu da yapicam ben nova almıştım eczacı onu verdi başka yok dedi o da iyi bı testmis kızların dediğine göre ama bakalım canim yaaaa insallah hayırlısı olur kesin emin olursam sevincim daha da artacak su an muallaktayim hala?

burada okuduklarıma göre bence hamilesin canım :1::1::1::1:
ayyyyy darısı başımızaaaa inşallah :16::16::16:

kuzum içim şişti cezamı bana yoksam
:9::9::9::9::9::9::9:
ayfer hoşgeldin kuzum ya meri kanki yazmıyo bana içim şişti merakktan
ayyy meraklı kankim benm:9::9::9::9:
kapı falan çaldı oyalandım canm..ama sana yazmadan gtmedm yemege..
ben bugün alisveris yaptim bir mazagada 100 euroluk alana 50 euro indirim yapiyorlardi.. aldiklarim:
deri ceket (imitasyon)
panco
süeter
kot blüz

ohh hayırlı olsun yeni cicilerin sekerim..güle güle giyy:16:

insallah canim... orasi tabi bizim icin cok uygun, carsamba pazarina gidiyoruz tabi saatlerce cikamaiyoruz :1:

pazar bana çok yakın biliyomusun 2 sokak öteke ama kar kış gidemedim ne zamandır sen bavullar boş gel burdan doldurursun inşalla bu sene bebeiş takıllarıyla dönersin

:9::9::9::9::9::9::9:

ayyy meraklı kankim benm:9::9::9::9:
kapı falan çaldı oyalandım canm..ama sana yazmadan gtmedm yemege..

ohh hayırlı olsun yeni cicilerin sekerim..güle güle giyy:16:
sagol canim benim...

pazar bana çok yakın biliyomusun 2 sokak öteke ama kar kış gidemedim ne zamandır sen bavullar boş gel burdan doldurursun inşalla bu sene bebeiş takıllarıyla dönersin
hadi yaaa?? iyi ozaman bidaha pazara gelince sende bi yorgunluk kahvesi icerim...
genelde zaten öyle yapiyorum gecen sene bavul aldim onu doldurup geldim :1: insallah bu senede kismet olur bavullarimi doldurmak

sagol canim benim...

hadi yaaa?? iyi ozaman bidaha pazara gelince sende bi yorgunluk kahvesi icerim...
genelde zaten öyle yapiyorum gecen sene bavul aldim onu doldurup geldim :1: insallah bu senede kismet olur bavullarimi doldurmak

baklarim tatlım oh ne keyifli olur yurdum havasında benim balkonda kuşbaşı guzelde esiyo

Back