• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ama baksana 8 ay oldu hala olmadı bu ayda gitti az once regl oldum 9. aya giriyorum tekrar testmi yaptırsamki

cnm testlerinde problem çıkmamıştı dr lar bi sene bekle diolar yoktu bi sorun değilmi pekala adetler duzenlimi yumurtlama takip ediyomusun yada dr da yumurta takibi yaptırdınmı

ya tatlım bence böle bi inasana hayatında tutmanıon bi anlamı yok o sana lazım dğil bak bence sen uzuleceğine söle lafını sözunu sitemini o uzulsun ama mutlaka yaptını yuzune vur ama gune gitmeden gerekirse gunde bence temizle hayatında seni uzen herkesi heleki insana insan olduğu için değil vasıflarıyla değerlendiren bi ri insan değildir

haklısın canım ama arada annem var ona teyzem söylemiş.yani gelinini şikayet etmiş (o ayrı bi konu)annemde bugün ağzından kaçırdı. açık açık söylersem anaem ve teyzem arası bozulcakı
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
böyle olmasaydı ben tlf.da halledecektim zaten

cnm testlerinde problem çıkmamıştı dr lar bi sene bekle diolar yoktu bi sorun değilmi pekala adetler duzenlimi yumurtlama takip ediyomusun yada dr da yumurta takibi yaptırdınmı

evet yumurtalıklarımda sorun yok demişti dr 1 sene bekle dedi ama adetim düzensiz oynuyor sürekli yumurtlama gunlerimi takip ediyordum ama olmadım hala hamiş acaba tek dr bağlı kalmasammiki şaşkınım açıkçası

haklısın canım ama arada annem var ona teyzem söylemiş.yani gelinini şikayet etmiş (o ayrı bi konu)annemde bugün ağzından kaçırdı. açık açık söylersem anaem ve teyzem arası bozulcakı
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
böyle olmasaydı ben tlf.da halledecektim zaten

hım bak bu kötu olmuş arada kalma olayını istemem ama emin ol en yakın zamanda yanında da aynı şekilde davrab-nacaktır o böle cunku değişmez biraz sakin ol bekle zamanı gelir sende bozarsın

evet yumurtalıklarımda sorun yok demişti dr 1 sene bekle dedi ama adetim düzensiz oynuyor sürekli yumurtlama gunlerimi takip ediyordum ama olmadım hala hamiş acaba tek dr bağlı kalmasammiki şaşkınım açıkçası

tatlımm adet duzensiz olunca çok zor oluyo takibi benimde o şekilde işte daha zor oluyo bence bu ay yeni bi dr a git ve direk yumurta takibi istiyorum de bakalım hem nasıl gelişiyolar catlıyolarmı bunu öğren

hım bak bu kötu olmuş arada kalma olayını istemem ama emin ol en yakın zamanda yanında da aynı şekilde davrab-nacaktır o böle cunku değişmez biraz sakin ol bekle zamanı gelir sende bozarsın

aa evet ya haklısın düşünüyorumda yapmıştı ama kötüye yormamıştım.
CANIM YA VALLAHİ ÇOK AKILLISIN HA
ALLAH KİMSEYİ BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMASIN
PAYLAŞMAK İYİ GELDİ VALLA
TEŞEKKÜRLER TATLIM

yumurtlama takibini ben internetten yapıyordum dr nasıl yapıyorki

tatlım adet duzeni olmayanlara netten yapılması imkansız neredeyse dr a gidiyosun o senin yumişlerin buyumesine bakıyo belirli aralıllarda cağırıyo ve sana yumişin ne zaman catlayacağını söluyo ve yeniden cağırıp bi test yapıyo yumiş çatladımı die şekercinin kızı yaptırdı o ay hamile kaldı ona göre hergun çalıştı

tatlımm adet duzensiz olunca çok zor oluyo takibi benimde o şekilde işte daha zor oluyo bence bu ay yeni bi dr a git ve direk yumurta takibi istiyorum de bakalım hem nasıl gelişiyolar catlıyolarmı bunu öğren

yumurta takibini nasıl yapıyorlar peki alttan muayenemi kan tahlilimi ben cahilim bu konularda 1 kere dr gittim çok kötüydü canımçok yanmıştı :(

gulum sadece okuma t-yazda arada bir ee napıyon bakım bat yaklaşmış olmalı yağtırdınmı testlerini nasıl sonuclar

benim bat 14 şubattı ama yumurta takibi için dr a gittiğimde bu ay yumurtlamadığımı söyledi dr
demekkiş yumurtlamada problem var dedi
adet olunca gel klomene başlayalım dedi
dünde adet oldum
bugüğn dr a gittim klomen verdi
yarın başlayacam 5 gün günde 1 sefer içecem bakalım ne olacak
benim arkadaşımda klomenle hamile kaldı
ve nette araştırdım klomenle hamile kalan çok
ve ikiz olanda çok :)))
bakalım artık bekleyecez.

aa evet ya haklısın düşünüyorumda yapmıştı ama kötüye yormamıştım.
CANIM YA VALLAHİ ÇOK AKILLISIN HA
ALLAH KİMSEYİ BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMASIN
PAYLAŞMAK İYİ GELDİ VALLA
TEŞEKKÜRLER TATLIM

ne demek tatlım hepimizin cevresinde var böle insanlar paylaşmak rahatlatıyo heleki insanın cevresne guvenemediği bu ortamda burada anlatmak daha mantıklı ee bebiş ne kadarlık oldu

tatlım adet duzeni olmayanlara netten yapılması imkansız neredeyse dr a gidiyosun o senin yumişlerin buyumesine bakıyo belirli aralıllarda cağırıyo ve sana yumişin ne zaman catlayacağını söluyo ve yeniden cağırıp bi test yapıyo yumiş çatladımı die şekercinin kızı yaptırdı o ay hamile kaldı ona göre hergun çalıştı

ay süpermiş ben bilmiyordum bunların hiçbirini ozaman en kısa zamanda dr gidiyim ben

benim bat 14 şubattı ama yumurta takibi için dr a gittiğimde bu ay yumurtlamadığımı söyledi dr
demekkiş yumurtlamada problem var dedi
adet olunca gel klomene başlayalım dedi
dünde adet oldum
bugüğn dr a gittim klomen verdi
yarın başlayacam 5 gün günde 1 sefer içecem bakalım ne olacak
benim arkadaşımda klomenle hamile kaldı
ve nette araştırdım klomenle hamile kalan çok
ve ikiz olanda çok :)))
bakalım artık bekleyecez.

erkende olmuşun arkadaşım zaten yılda 1 2 ay yumurtlamada olmayabiliyomuş klomenle hamile kaln çok inşalla bu ay yeni bi umut olur

yumurta takibini nasıl yapıyorlar peki alttan muayenemi kan tahlilimi ben cahilim bu konularda 1 kere dr gittim çok kötüydü canımçok yanmıştı :(

tatlım ben vajinal ultrosonla biliyorum öle takip ediliyo çatlamasıda kan testi yoluyla prolaktine bakılıyo sanırım

erkende olmuşun arkadaşım zaten yılda 1 2 ay yumurtlamada olmayabiliyomuş klomenle hamile kaln çok inşalla bu ay yeni bi umut olur

inşallahh
allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınn
bu arada kızlar şeyda nerelerde ne zamandır yok
seremnaz da yokk
seremnazda klomen kullanıyordu
ne oldu acaba

inşallahh
allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınn
bu arada kızlar şeyda nerelerde ne zamandır yok
seremnaz da yokk
seremnazda klomen kullanıyordu
ne oldu acaba

sorma tatlım ya onda işe yaramadı bu ay sayı yukseltceklermiş hiç yumurta olmamış kist olmuş ama ufak sayı yukseltmiş klomenin annesindeymiş 10 gundur ondan yok şeydayı bende bilmiyorum

Back