slm pambik yeni katıldım.ne kadarlık ewlisin.ben yaklaşık 2 senelik ewliyim hiç bi sorunumuz yok ama olmuyo bebeksende durumlar nasıl
ahh bebegım ben o doktorun ühüüüü ühüüüükuzu oğlun mu oluyo senin yaa derin oldu erkek desene rabbim hayırlısını versinn bak sen yumurcağa nasılda saklanmış peki kesin mi erkek olduğu kordonu görmüş olmasın dr..
selam kızlar; bşey sorucam soğan kürü nasıl yapılıyorr?? kabuklarıylamı yoksa kabuksuzmu olcak haşlancakmı yoksa sadece suyun içinde bekletılcekmi?? ve tadı nasıl oluyor? bu ay da adet olayımda soğan kuru yapcam idrar yanması oluyor oyuzdenyapıcam çok ii gelıyomuş hamile kalmayıda saglıyomuşş..bide adetlıykenmı yapılcak adetten sonramı?? bilen arkadaşlar yazarsa sevınırımm yardımm kızlarr..
mrb canım aramıza hoşgeldinn...bize katılmak istersen biz hep burdayızz...listeye girmek istersen yaş sat(son adet tarihi)bat(beklenen adet tarihi)evlilik tarihin yazarsan senide alırız.yalnız buraya girmeye devam etmen lazım çünkü bo topike devamlı olarak girmeyen (yani arada girmen lazım)listeden 1 hafta içerisinde silinecektir bu topikin kurucusu şeydacım öyle olmasını istedi...bu arada ben 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3.ayımızda hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim sende kendini tanıt hadi tanışalım....
aynen tatlım dediğin gibi sayı önemliymiş yanlız...yine bir yerlerde okumuştum bir kadının 6sene çocuğu olmamaış ve bu duayı öğrenip okumuş ve o ay hamiş kızı olmuş ona da meryem ismini koymuşPambik yani hergun 1meryem suresi okuyup iciyon ve bunu 41gun uyguluyorsun oylemi demek istedin ben biraz anlamakta zorluk cekerimde kusuruma bakma
Zeynep kizz pasan geliyormus hayirli olsun. Eh artik durum degisti sen benim kizimi alirsin. Saka bi yanada soku atlatabildinmi
ahh bebegım ben o doktorun ühüüüü ühüüüüneyseeeeeeee 20 gun sora kontrol var bakalım ama bana halen kız gıbı gelıyor bebegımmm ne bıleyım yaaa .. artık bebegım dıyorum kızım oglum demıyorumm
selam kızlar; bşey sorucam soğan kürü nasıl yapılıyorr?? kabuklarıylamı yoksa kabuksuzmu olcak haşlancakmı yoksa sadece suyun içinde bekletılcekmi?? ve tadı nasıl oluyor? bu ay da adet olayımda soğan kuru yapcam idrar yanması oluyor oyuzdenyapıcam çok ii gelıyomuş hamile kalmayıda saglıyomuşş..bide adetlıykenmı yapılcak adetten sonramı?? bilen arkadaşlar yazarsa sevınırımm yardımm kızlarr..
şekerci merhaba...nasılsın görüşmeyeli,nasıl gidiyor hamilelik,başladı mı belirtilerin.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora??
:26:hımm soğanı içeriye mi ilk defa duydum bana pek sağlıklı gelmedi doğrusucanım mrb benim bi arkadaş yapmıştı soğan kürü kabuklarını soyup haşlamıştı suyunu içip bide haşlanmış soğanı sırt üstü yatarak altan parmağıyla ittirmişti içeri ayy ne kadar doğru bunu ben bilmiyorum ama ne bileyim nimet sonuçta...
mrb canım aramıza hoşgeldinn...bize katılmak istersen biz hep burdayızz...listeye girmek istersen yaş sat(son adet tarihi)bat(beklenen adet tarihi)evlilik tarihin yazarsan senide alırız.yalnız buraya girmeye devam etmen lazım çünkü bo topike devamlı olarak girmeyen (yani arada girmen lazım)listeden 1 hafta içerisinde silinecektir bu topikin kurucusu şeydacım öyle olmasını istedi...bu arada ben 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3.ayımızda hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim sende kendini tanıt hadi tanışalım....
selam tatlım ben de 3 senedir evliyim benim de bilinen bir problem yok ama bekliyoruz Rabbim ne zaman izin verirse o zaman inşallah sen de böyle düşün olmuyor diğil şimdilik olmuyor aramıza katılmak istersen bilgilerini ver şeyda seni de listeye alsın canımslm pambik yeni katıldım.ne kadarlık ewlisin.ben yaklaşık 2 senelik ewliyim hiç bi sorunumuz yok ama olmuyo bebeksende durumlar nasıl
:26:hımm soğanı içeriye mi ilk defa duydum bana pek sağlıklı gelmedi doğrusu
mrb canım iyiyim çok şükür ama bu aralar biraz bulantıyla ve baş dönmesiyle başım dertte...ben pzrtesi dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama dr daha duyamayız dedi işte 3 hafta snra falan gidecem dr hem biraz daha büyümüş olur dedi daha iyi görebiliriz dedi...ayy sen ne zaman gidecem keseyi gördüğünü yazmıştın onu okudum da kalp atışı????
tabiiki memnuniyetle:)24 yaşındayım.6 şubatta adet oldum.beklenen adet tarihim 2-3 mart.06.06.2010 ewlilik tarihim
ya tatlım ne dicem sen bu ateş yöntemini kullandın bi de bir siteden takip ediyodun onu bize anlatsana tam olarak nasıl uyguladın ve sitede neler yapılıyor diyeevet canım yaa sırt üstü yatıyodu içeri ittiriyodu ayaklarını havaya kaldırıyodu yarım saat falan kalkmıyodu.açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti zaten yaa canım nimet sonuçta yaa içeri sokulmaz ki arkadaşın rahmi dardı ve çocuğu olmuyodu işte o soğanda rahimi genişletiyomuş dedi ama bilmiyorum...
çok memnun oldum tatlım tamam o zaman akşam şeydacım gelince söyleriz senide alır listeye...
hıc dusunmedım ısım vallla bısey de dusunmuyorum kıyafet falan yok once kusunu yada pipisini gostersın oyle aycam ona kıyafet sende keseyı gormussun . Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsınhayırlısı olsun bebemm yaa kız erkek yeterki sağlıklı sıhhatli olsun...kıyafet falanda almıştın sen neyse değiştirirsin artık nolcak...erkek olursa diye hiç isim düşünmedinizmi benim daha belli değil ama isimleri hazır bile inşallah rabbim koymayı nasip etsin...
kızzz pambıkk naber napıyon bakalımaynen tatlım dediğin gibi sayı önemliymiş yanlız...yine bir yerlerde okumuştum bir kadının 6sene çocuğu olmamaış ve bu duayı öğrenip okumuş ve o ay hamiş kızı olmuş ona da meryem ismini koymuş
canım ben geçen salı gittim sadece keseyi gördük 14 şubatta kalp için çağırdı.7 haftalık oluyor ozaman.canım bende de bulantı başladı hatta geçen gün aşırı bulandı ve dayanamadım..ama çok acıkıyorum aynı zamanda çok garip.ay bide kesenin kaç mm olduğunu hatırlıyomusun,bide ne kadarlıktı tam olarak?
ya tatlım ne dicem sen bu ateş yöntemini kullandın bi de bir siteden takip ediyodun onu bize anlatsana tam olarak nasıl uyguladın ve sitede neler yapılıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?