• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hıc dusunmedım ısım vallla bısey de dusunmuyorum kıyafet falan yok once kusunu yada pipisini gostersın oyle aycam ona kıyafet sende keseyı gormussun . Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın

kızzz pambıkk naber napıyon bakalım :9:
iyiyim şaşkın anne sen napıyosun şaşkınlığın geçti mi:53:

canım ben pzartesi gittiğimde 5+2 ydim 2 mm olduğunu söyledi dr..benide 3 hafta sonra çağırdı bende o zaman 8 haftalık olacam inşallah..biliyomusun 8.haftada bebeğin kulakları oluşmaya başlıyomuş ve 10. haftada falan biraz böyle annenin kalp atışlarını duymaya başlıyomuş ayy mucize değilmi??bende çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum bu aralar ama midemde bulanıyor daha hiç çıkarmadım lavaboya gidiyorum ama yok çıkmıyo ayy uzun sürmez inşallah...

evet mucize gerçekten...mide bulantısı fena bişey ya.bu sabah arada uyandım hep midem bulanıyodu,ama gecede aç yattım resmen:) tam bahara geçicek inşallah bulantılar,belki okadar da sürmez bünyeye göre değişiyor çünkü..senin bebek 2 mm sanırım kese de 10 mm filanmıydı?

slm hamişler ve hamiş olmak isteyen arkadaşlar buna bende dahilim aranıza yenı katıldım benıde kabul edersenız çok mutlu olurum 8aylık evliyim hiç korunmadık artık bizimde bır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bır türlü olmuyor :42: bende listeye nasıl gırcem yardımcı olurmusunuz kızlar
kuzucuk hosgeldın popomu sürttüm sana insallah hamile kalırsın ( malum hamıleler popişini dokundurunca hamile kalırmıs bebek ısteyenn).. doktora falan gıttın mı hıc hanı neden kalamıyorsun dıye ..

evet canım yaa sırt üstü yatıyodu içeri ittiriyodu ayaklarını havaya kaldırıyodu yarım saat falan kalkmıyodu.açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti zaten yaa canım nimet sonuçta yaa içeri sokulmaz ki arkadaşın rahmi dardı ve çocuğu olmuyodu işte o soğanda rahimi genişletiyomuş dedi ama bilmiyorum...
soganı neresıne sokuyormus nesrin ben anlamadım sakın asagıya deme koparım gülnmekten töbe töbe :42:

canım ben geçen salı gittim sadece keseyi gördük 14 şubatta kalp için çağırdı.7 haftalık oluyor ozaman.canım bende de bulantı başladı hatta geçen gün aşırı bulandı ve dayanamadım..ama çok acıkıyorum aynı zamanda çok garip.ay bide kesenin kaç mm olduğunu hatırlıyomusun,bide ne kadarlıktı tam olarak?

yıyım senın bebegını emi :) kucucukdur o sımdı 14 subatta gıt kocısınle hedıye olsun ona :) ayy cok ormantikkkkk

slm hamişler ve hamiş olmak isteyen arkadaşlar buna bende dahilim aranıza yenı katıldım benıde kabul edersenız çok mutlu olurum 8aylık evliyim hiç korunmadık artık bizimde bır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bır türlü olmuyor :42: bende listeye nasıl gırcem yardımcı olurmusunuz kızlar

mrb canım hoşgeldin aramıza girebilirmiyim diye bişey yok çünkü girdin bilee..iyikide geldin burada çok güzel şeyler paylaşıyoruz hem üzüntülerimizi hemde sevinçlerimizi...senide listeye alırız tabiki...bizi boşlamayacaksın ama ara ara gel tamam mı??şimdi yaş sat bat evlilik tarihini yazarsın..bu arada ben 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3. ayımda hamile kaldım şuan 5+4 haftalık hamileyim inşallah darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...

evet mucize gerçekten...mide bulantısı fena bişey ya.bu sabah arada uyandım hep midem bulanıyodu,ama gecede aç yattım resmen:) tam bahara geçicek inşallah bulantılar,belki okadar da sürmez bünyeye göre değişiyor çünkü..senin bebek 2 mm sanırım kese de 10 mm filanmıydı?

keseyi söylemedi tatlım dr...sadece bebeğin 2 mm olduğunu söyledi...inşallah geçer gerçekten bişey yapamıyorum kokular bana kötü geliyor et kokusu balık kokusu hele parfüm ay direk midem bulanıyo hemen...

kuzucuk hosgeldın popomu sürttüm sana insallah hamile kalırsın ( malum hamıleler popişini dokundurunca hamile kalırmıs bebek ısteyenn).. doktora falan gıttın mı hıc hanı neden kalamıyorsun dıye ..

soganı neresıne sokuyormus nesrin ben anlamadım sakın asagıya deme koparım gülnmekten töbe töbe :42:

yıyım senın bebegını emi :) kucucukdur o sımdı 14 subatta gıt kocısınle hedıye olsun ona :) ayy cok ormantikkkkk

evet canım maalesef oraya sokuyodu canım işte allahım aratmasın uzun süredir olmuyodu en son gördüğümde..ne yapacağını neye inanacağını şaşırıyor ne bilim günah değilmidir nimeti oraya sokmak yaa...bu konu beni aşar...

keseyi söylemedi tatlım dr...sadece bebeğin 2 mm olduğunu söyledi...inşallah geçer gerçekten bişey yapamıyorum kokular bana kötü geliyor et kokusu balık kokusu hele parfüm ay direk midem bulanıyo hemen...
ayy ben ne sanslı hamıleyımm ben hıc kusmadım nerdeyse hıc de bıseden tiksinmedim ( tavuk döner hariç) bak sımdı kalkacagım ve hıc yemegım yok yemek yapacagım ne bıleyım kuzum bende kendı capımda hamıleyım ıstteeee:9:

evet geçer inşallah,bide havalar böyle bi miskinlik var üstümde ama nedense rahatsız olmuyorum bu durumdan.dışarı çıkmak istemiyorumm:50:

evet canım 14 şubat olması manidar yanii:1::1:

öyle takılıyorum işte gecti sayılır .. bu aksam hürrem var onun ıcın hemen aksam olsa .. hurrem bıttıgı gıbı burdayım valla :) artık gelırsınız zahmet olmassa..
gelirim gelmezmiyim hiç ama çok durmam 12 de yataktayım artık çünkü sabahları erken kalkmaya başladım geç yatınca uyanamıyorum sonra bütün gün ruh gibi geziniyorum :37:ben kuzeyciyim şekerim hürremi bıraktım malesef kuzey güney başlayınca bazen netten izliyorum işte

evet geçer inşallah,bide havalar böyle bi miskinlik var üstümde ama nedense rahatsız olmuyorum bu durumdan.dışarı çıkmak istemiyorumm:50:

bende bide üşüme var sende var mı mesela ellerim çok üşüyo anlamadım ki...bide dr bana bir sürü tahlil yaptırdı hepatitb ve c nebilim daha bir sürü bide idrar testi mesela çiğ et yemememi söyledi salan sosis çiğ köfte gibi dışarda salata yeme dedi evde de çok iyi yıka sirkeli suya falan basacam ondan snra kırmızı ete işte tavuk etine çıplak elle dokunmayacam öyle işte...hastalık varmış..bol su içmemi söyledi bunun gibi...

Son düzenleme:
canım şimdilik hallettim gibi takıldığım bişey olursa sorarım yine.ama diğer kızlara genel anlatıcağan bişey varsa yaz istersen canım

tamam canım yapmak isteyen varsa sorsun o zaman yazarım sende dene eksiksiz ama yoksa şema kafayı yiyo.bende işe yaradı hatta ilk hamile olduğumu testen önce o şema söyledi bana:52:

Son düzenleme:
mrb canım hoşgeldin aramıza girebilirmiyim diye bişey yok çünkü girdin bilee..iyikide geldin burada çok güzel şeyler paylaşıyoruz hem üzüntülerimizi hemde sevinçlerimizi...senide listeye alırız tabiki...bizi boşlamayacaksın ama ara ara gel tamam mı??şimdi yaş sat bat evlilik tarihini yazarsın..bu arada ben 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3. ayımda hamile kaldım şuan 5+4 haftalık hamileyim inşallah darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...

tatlım çok teşekkür ederim tabıkı hergün girerim ama yenı üye oldum siteye tam kullanmayı bılmıyorum bende 28 yaşındayım 03.haziran.2010 evlendim. yaklaşık 8 ay oldu 24 ocakta hastalandım 28 günde bir adet oluyorum 6 gün sürüyor adetim bat 21 şubat sizce bende hamile kalırmıyım çok uğaşıyoruz ama olmuyor dr. gittik bir sorun yok dedi :43:neden bizimde çocuğumuz almuyor

bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inş. ayyyy ne güzel insanın içinde bir canlı olması bu arada ben ankarada yaşıyorum

Back